A mobilgát után újabb könnyen szállítható és installálható magyar találmány rázza meg a világot.

dzsudzsi.jpg

Mivel néhány stadion építése a vártnál lassabban zajlik, a kormány közbeszerzést ír ki egy darab felfújható stadionra. A tenderen részt vehet minden olyan magyar (érzelmű) cég, amelynek még nincs trafikja, de ismeri Lázár Jánost. A stadion legyen alkalmas 3000 néző befogadására, és legfeljebb 3 nap alatt fel lehessen fújni. A kormány azért csak egy stadiont rendel, mert a statisztikák javításához épp elég ennyi. Ha ugyanis háromszor egymás után felfújják, az már három stadionépítésnek számít.

A felfújható stadion mellett szól az is, hogy ha a magyar válogatott hazai pályán jelentősebb vereséget szenved, akkor könnyen el lehet tüntetni a nyomokat. A gumistadion továbbá vandálbiztos, hiszen akárhány ütést kibír. Szakértők azonban arra figyelmeztetnek, hogy a futball-huligánok be fogják szerezni az állagrontáshoz szükséges tűsarkú cipőket az erre alkalmas női divatáru-boltokból.

4 KOMMENT

  1. A tenderen részt vehet minden olyan magyar (érzelmű) cég, amelynek még nincs trafikja, de ismeri Lázár Jánost.

    ???????????????????????

    EZ ÍGY ÉRTELMETLEN ! ! ! ! ! ! ! A fújás alapfeltétel egy felfújható stadionnál.
    Eddig minden pályázatnál feltétel volt, hogy a pályázó ismerje Lázár Jánost.
    Ha valaki nem ismerte, az fújhatta.
    Felfújható stadion ügyben éppen ezért célszerű, ha nem ismeri Lázár Jánost.
    Ha nagyon fontos a stadion, Lázár Jánost ki kell nevezni az Arktiszra nagykövetnek életfogytig, mint egy alkotmánybírót, és azonnal oda is kell szállítani.

  2. A Nem.Ügyek kormányának semmi köze a felfújható stadionokhoz, és különben is elhatárolódik bármiféle közbeszerzési eljárástól nemzetbiztonsági stadion-beruházások esetén. A stadion-ügyet csak a Nem.Egy.Működő ellenzék akarja felfújni!