A Békemenet tejföl, Nemleszünkgyarmat löncshús és a Nemfélünk kóla a slágertermék.

emberlanc.jpg

A CBA és a Békement szimbiózisának következő állomásaként a „magyar üzletlánc” polcain hamarosan megjelennek a Békemenet-emblémás termékek. Ezeket kizárólag a Békemenet résztvevői vásárolhatják meg, és csak olyan CBA dolgozók érhetnek hozzájuk, akik a vezetőség kívánságának megfelelően részt vettek már Békemeneten, családjuk részt vett Békemeneten, vagy éppen Békemenet miatt nem dolgoznak.

Már az első nap elkapkodták a vásárlók a Békemenet tejfölt, ami valódi magyar tejből és 30% Szeretünkvitorból készült. Szintén népszerű a Nemleszünkgyarmat löncshús, amihez most ajándék Fekete György hajából font karkötőt adnak ajándékba. A Nemfélünk kóla kapható cukormentes és ízmentes verzióban is, elkészítéséhez pedig eredeti magyar szürke marha-szirupot használnak. A CBA a háziasszonyokra is gondol, ezért hamarosan elkezdik árulni az Egyahaza mosogatószert is, ami kapható lesz citrom, narancs, és bayerzsolt illatokban is. A zsíroldást a sepciális Nemmaradunkadósok formula garantálja.

A Békemenet-CBA stratégiai megállapodásnak köszönhetően a következő Békemenetek útvonalát is úgy alakítják ki, hogy az minél több CBA-n haladjon keresztül. Addig is minden üzletben kialakítanak egy Békemenet sarkot, ahol CBA termékekhez lehet fohászkodni.

32 KOMMENT

  1. Tisztelt Miniszterelnök Úr!

    Köszönöm Miniszterelnök Úrnak, hogy elérhetővé teszi a magyar nép számára mindezeket a termékeket! Én sajnos nem tudtam elmenni a Békemenetre a lumbágóm miatt, ezért különösen nagy örömömre szolgál, hogy a Boltba menet is lehet szolidarítani a Miniszterelnök Úrral. Adjon Isten erőt, egészséget Miniszterelnök Úrnak, és a következő Békemenetre is sok résztvevőt! Remélem, hamar elmúlik az elmúlt nyolc év, ami alatt tönkretették a magyar egészségügyet, és akkor engem is meggyógyítanak és én is személyesen szolidaríthatok!

  2. “Idejövet -oda menet
    velünk van a Béke menet!
    Hujuju jujuju!”

    “CBA-ba jártam
    utána meg hánytam ,
    a friss levegőn jó lett
    a béke menet jó tett.”

    “Orbán Viktor a vezérünk
    Mi CBA löncsön élünk.
    Ezt irigyli kelet s nyugat
    s minket ez megnyugtat
    Hajrá fiúk,
    hajrá lányok.
    Én csak
    teszkos lőncstől
    hányok.”

    ” Szlovák cukor,
    Magyar rizsa
    elbutít
    a rezsirizsa.”

    “CBA-ba jártam
    szlovák cukrot láttam.
    El akart olvadni …. de nem sikerült neki mert mészkő liszt volt!”

  3. Dahát akkor mi van a rezsiharccal ? Békét kötöttünk ? Pedig már jelentős győzelmeink voltak, a sárga csekkek meghátráltak és helyettük a sokkal olcsóbb fehér csekkek támadtak.

  4. A zöldség-gyümölcs polcokon legkelendőbb a nemleszünkgyarmat narancs,kicsit sárga és savanyú de a miénk körítéssel.Remélem olyan imperialista egészségpusztító termékeket mint kóla és chips még véletlenül sem árulnak.Aki 1000 forint felett nemzeti termékeket vásárol,részt vehet a következő békemenetben CBA színekbe öltöztetve.

  5. Kimaradtak a terméklistából:
    – Emúttnyócéves sajt (penészes)
    – Libás kacsamáj
    – Czigánypecsenye
    – Elkúrt pálinka
    – felköthető harcsabajusz tüntetéshez