Nem ivott bort, vagy pálinkát. Talán narancslevet, de abban sem volt vodka. Nem is kért volna bele.

palffy nem volt reszeg.jpg

Pálffy István nem volt ittas ma délben a Parlamentben, ezért nem felel meg a valóságnak az, amit mindenki állít, vagy a Youtube-videón látható, és akik mind be lesznek perelve emiatt, kivéve minket, mert mi nem ezt mondjuk. Mert ezzel szemben az az igazság, hogy Pálffy István KDNP-s képviselő, anyja neve Orbán Katalin.

A “222 szó az illemről” című könyv szerzője egyébként is mindig a könyvében leírtak szerint cselekszik. Ez látható a Youtube-videón is, és nem az, amit mások mondanak. Pálffy István ugyanakkor írt könyvet “Mit érdemes megvenni? A 100 legjobb magyar bor” címmel is, de a Parlamentben nem volt ittas. Hasonló módon igaz az is, hogy írt ugyan könyvet “Konyha-Kultúra-Kalauz” címmel, de a Parlamentben nem volt éhes. Továbbá írt könyvet “Pálffyction” címmel, de az meg szar.

Az ügyben megszólalt Szanyi Tibor is, aki a büfében találkozott a politikussal, és szerinte teljesen józan volt Pálffy István. “Ez nektek részegség? Akinek ez részegség, az még nem ivott. Eleget. Puhapöcsű kis faszkalapok vagytok” – nyilatkozta a videó láttán alkoholügyi szakértőnk, Pista bá.

25 KOMMENT

  1. @Dinkainka: Ez akut víz allergia más néven már annyit ittam hogy ki kell mennem hugyozni mert több már nem fér belém, s ha ingyen van már miért hagynám itt, még utóbb valaki berúgik tőle.
    No ez egy igen súlyos betegség lenne ha ugye a képviselő úr nem tudná kontrollálni magát, de mivel jól látható minden más felvételen ,hogy P. I. egy igazán összeszedett, stramm, keresztény és magyar és képviselő és Pálffy tehát fől sem merülhet.
    Az hogy néha csupán keresztényi szeretetből és az Úr által rá kirótt feladatként más elől elissza akár még a mise bort is (csak, hogy az a más be ne rúgjon) igenis dicséretes cselekedet!
    Veled vagyunk Pityukám …. Hukk,
    Na mi ez? Hukk.
    … talán kis róka megnyúzva? Hukk …. hukk.
    hukk. ……de inkább ez jöjjön ki mint a körorvos. …. de meg könnyebbültem.

  2. It-Tas I-TTas pedig I-stván! Komondor jelentkezz! ittas, ittas Komondor jelentkezz. “Elfogyott a misebor! Pityú hívja Komondort!” I-TTas , I-TTas Pityú hívja komondort! Elfogyott a misebor!

  3. Palffy iszik? Miota?

    ( jol van, eleg szar vicc volt )

    ez az az akkut vizallergia amiben szepemleku dandartabornokunk is oldalba hugyozta a Teve utcai BRFK-t? Ott valami menedzser tablettatol volt, lehet Palffy is azt iszik!

  4. Ha nem volt részeg (SZERINTEM SEM! :), akkor viszont egy köcsög-paraszt, hogy a hozzá intézett felszólalás közben kisebb jelenetet csinál és elsétál. A mi pénzünkön!!!

  5. Pálffy valóban nem ivott bort, vagy pálinkát, de a 3,5 éves narancslé már igen erjedt volt… Igaz annak is csak a 1/3-át itta meg, mert tudja, hogy a 2/3 mindig a Vezérnek jár!
    Miután megvádolták az ittassággal, beült (a már helyrehozott, és NEM ittasan összetört) Jaguárjába és hazastohlozott a Parlamentből. Otthon mérgében megdamuzta a feleségét, majd elrohant beszerezni egy vak komondort… mert azért annyi lélekjelenléte volt, hogy a “komondorozásnak” kevesebb következménye van, mint a damuzásnak.

  6. Irigyek vagytok tik mind. Az a Te bajotok. Mer ha össze is okádta volna magát a padban, akkor talán nagyobb tisztelettel volnátok a T. Képviselő úr irányába. Mert a gyomorrontás volt az oka mindennek. Az a jóféle csülök. Bezzeg ha benyomott volna valami erős kis zsírcsapatót előtte, akkor most nem volna min rágódnotok. Szégyelljétek magatok!

  7. @Kóbászzsír: Mér okádott má az a drágajó Pállfy úr? Hol okádékolt a szentem? …. de az biztos ,hogy nem misebor vót a hibás!
    Ez biztos csak valami szemét ballib ármánykodás! Maximum rókázott eggyet vagy meggyet de állítólag amíg a kivehető fogsora ki nem esett addig azt is megnyúzta!