Nem bírta elviselni a komondort ért vádaskodást, ezért visszaadta képviselői mandátumát.

201311-komondor.jpg

„Szörnyen sajnálom, hogy így történt, tönkretettem egy életet, bántottam egy családtagot, aki ráadásul teljesen védtelen” – nyilatkozta a fideszes képviselő, Fülöpháza polgármestere. Balogh hozzátette, nem látja morálisan megalapozottnak mások képviseletét, ha egy „szegény, szerencsétlen, vak kutyát nem tudok megvédeni a balliberális médiamocsoktól”.   

A képviselő elmondta, az ügy kipattanása óta pokollá vált az élete, sokszor még pörköltet sem tudott főzni az udvaron úgy, hogy ne csörgött volna a telefonja, vagy ne fényképezte volna valaki Fifit, a család kedvencét. „Ez is mutatja a bukott baloldal aljas módszereit, a külföldi érdekeket kiszolgáló lejárató eszközöket. Sajnos erre kell felkészülnie Magyarországnak. Remélem, szerveződik már a Békemenet a vak komondor és az én védelmemben” – részletezte Balogh.

Az ügyben szerettük volna megkérdezni a miniszterelnököt is, de sajtófőnöke szerint Orbán Viktor éppen taktikai felkészítést tartott a magyar U20-as válogatottnak, ezért nem tud megszólalni az ügyben.

58 KOMMENT

  1. Na végre! Egy felelős polgár a mai Magyarországon!
    De ami igazán bosszant az a Kétfarkú kutya párt hallgatása. No ezekre se szavazok. Igy cserbe hagyni azt a szerencsétlen vak komondort? Hát kétfarkúak ezek? Csak annyit nekik: Sicc innen!

  2. Előbb lesz LÁTÓ a szerencsétlen párából mint, hogy egy fideszes lemondjon. mehetne vissza igaz magyar negyedidőszaki homokot kapálni.
    puszták népe

  3. @vantaan: Hát nem tudom ha ez az ember felelős polgára az országunknak , aki hetekig hónapokig hazudozott- akkorén valamitt nagyon nem értek. Normális demokráciákban ennek az embernek rögtön a botrány kippattanásakor le kellett volna mondania- de minimum a Fidesznek a vizsgálat idejére jegelni valhol vidéken. Sajnos a magyar demokrácia csapnivaló állapotban van a nyugati demokráciák szintjéhez képest. Gyurcsány Schmittn most a Balogh-Mind mind jobban jártak volna ha botrányaikkippattanásakor kapásbó lönként lemondanak…De ami még szomorúbb hogy pártjaik sem tanultak az előzőekből…

  4. hazudozás helyett írok inkább csúsztatást, maszatolást, ködösítést-s akkor valószínűleg nem sértek meg senkit( nincs szándékomban) viszont a mondandom lényege ugyanúgy átjön..

  5. @buday008:
    “Normális demokráciákban ennek az embernek rögtön a botrány kippattanásakor le kellett volna mondania- de minimum a Fidesznek a vizsgálat idejére jegelni valhol vidéken. Sajnos a magyar demokrácia csapnivaló állapotban van a nyugati demokráciák szintjéhez képest.”

    “Nyugaton” évtizedek óta képviselő (ma az Európa Parlamentben) egy közismert pedofil. Senki nem szól hozzá egy szót sem.

  6. Lemondott.
    Na, azért csak van bőr a pofáján.
    A mély keresztény, nemzeti erkölcs, amit tanult ministráns korában, azért csak nem
    hagyta békén az egészséges vidéki (Harrachi) lelkét.
    Mit szenvedhet ez az ember, nap mint nap, magában tartani a vadállatot.
    De a pia ugye, az előhozza. Néha ki kell rúgni a hámfából.
    Gyanús, hogy nem adtak-e neki olyan tudatmódosító cukorkát a Gyurcsány-Bajnai maffia
    lakodalmas zenésznek álcázott ügynökei, mint hajdanán a zászlóégetőknek.
    Ha azzal jönnének védekezni, simán felmenti valamelyik még jobban teljesíteni akaró bíró,
    oszt jó napot.Remélem szóltak már az ügyvédjének.
    Anyuci csak a lagzi után, otthon ivott, mielőtt kijött a mentő. Persze. Borogatott.
    Kitt a Knájt rájderből vitte őket haza a muriból. Aha.
    Terike már újra szereti Jóska 13-at:
    – Ha megversz is imádlak én, te drága rossz apacs legény – énekli boldogan,
    mikor ura hazatér a nehéz, törvényalkotói munkából.
    Videó is van róla, csak sehol nem merik bemutatni.
    Úgyhogy, okafogyott az egész, semmi sem történt. Civakodtak a szerelmesek.
    Kár volt lemondani.

  7. Megteszi sajnos ezt egy vidéki traktoros is adott esetben de ő nem szerepel a reflektorfényben és valószínűleg nem keres 5-700 ezret havonta.. Szóval valamit valamiért…

  8. Bajusz Laca simán kivezettethetné a parlamentből,ezért van palota őrség-nagyon sokba kerül,legalább egyszer valami értelmeset is tennének.Mi az,hogy nem mond le a mandátumáról?Nem érzi a törődést?El kell venni a parlamenti belépőjét,oszt jónapot.A településén meg csak elkergetik előbb-utóbb…

  9. @buday008:
    Magyarország semmivel sem rosszabb hely, mint bármelyik dekadens nyugati “demokrácia”. Ennyit akartam mondani. Sőt, szerintem a világ legjobb helye. Pölö szét lehet esni a röhögéstől, ami a politikában folyik.

    Egyébként 1944 vagy 1914 előtt sokkal durvább volt a közélet, mint ma.

  10. @phaidros:
    volt egyáltalán mit eltussolni?
    Tudod, vádaskodni általában elég könnyű. Anno Viktort is megvádolták vele, de semmilyen bizonyítékot nem tudtak felmutatni.

    Egyébként megnyugtatlak, hogy ezt az ügyet is rég elfelejtették volna, ha ez a nevetséges hazudozás nem ad neki ekkora bulvárértéket.

  11. @Lord_Valdez: én Viktorból is simán kinézem. Attól függetlenül, hogy a hírt keltők közül az egyik szerint az asszonya “megellett”…

    Másrészt viszont a családon belüli erőszak természete olyan – ezer cikk van erről mostanában a sajtóban – hogy ha az áldozat nem tesz feljelentést, és nem viszi tűzön-vízen át a dolgot – vagy mondjuk nem marhára gyanús, mint Balogh ügye, akko rnem lesz belőle semmi. Hodosán Róza (ha jól emlékszem így hívták), ráadásul párttag is volt emlékeim szerint.

    Pl. leesett a lépcsőn, mert a párt érdeke is ezt kívánta.

    Én csak azt mondom, nem zörög a haraszt, ha szél nem fújja, és családon belüli erőszaknál legtöbbször sajna maximum a haraszt zörög az esetek 99%-ában, hát még ha befolyásos politikus az illető.

  12. @phaidros:
    Szánalmas..

    Tehát ha holnap azt mondja valaki, hogy Mesterházy kisfiúkkal szereti, Bajnai pedig női ruhában csinálja, akkor ezek igazak lesznek autómatice, mert nem zörög a haraszt az esetek 99%-ban, különösen ha befolyásos politikus az illető.

  13. @Trompf:
    Wekler állítólagos asszonyveréséről az internet úgy általában nem tud. Ami találatot kaptam, az mind friss, vagy jobbikos(=komolytalan).

    @phaidros:
    Persze, a családon belüli erőszak látenciája nagyon magas, de itt se lett volna belőle komoly ügy, hogy ha nem teszi magát nevetségessé.
    Az öklein ott voltak a horzsolások és közölte, hogy átesett a vak komondoron. Ha csak annyit mond, hogy nem nyilatkozik, vagy hogy sajnálja, eljárt a keze, egy hónap múlva már a kutya nem emlékszik az egészre. Így viszont mém lett belőle.

  14. @Lord_Valdez:
    http://www.hir24.hu/belfold/2013/04/30/a-politikusoknal-a-fojtogatas-a-meno-a-vak-komondor-tovabbi-aldozatai/~~fokusz
    Verést emlegetett az egykori SZDSZ tagjának, Wekler Ferencnek a felesége is. Az mno írta meg még 2003-ban, hogy a birtokukba jutott dokumentumok alapján a politikus elvált feleségét több ízben is úgy megverte, hogy orvosi ellátásra szorult.

    A feleség Polt Péter legfőbb ügyésznek is írt az esetek egyikéről, a nej a következőket közölte: „1995 augusztus közepén házam kertjében apjával együtt brutálisan megvertek, fojtogattak (a sérülésekről látlelet készült), majd (Wekler – a szerk.) betuszkolta a gyerekeket az SZDSZ egyik autójába, és ismeretlen helyre vitte őket azzal, hogy akkor hozza vissza őket, ha újabb milliókat fizetek, és ha elküldöm élettársamat, (…) a sebészdocenst. Amíg nővérem orvoshoz vitt Pécsváradra, és ott ellátásban részesültem, Wekler bement a lakásomba, és onnan több magánokiratomat elvitte.”

    Az ügyekben kerestük a bírósági végzéseket, de nem sikerült találnunk egyet sem.

    mno.hu/velemeny/demszky-az-szdsz-rozsdasodo-csodafegyvere-497940

    1979. december 31-én Demszky súlyos testi sértést követett el: utólagos magyarázata szerint „jogos önvédelmi helyzetben, maga és a szülei értékei védelmében” eltörte egy nő (F. E.) orrcsontját (Népszabadság, 2000. november 21.).

  15. @Trompf:
    Ezt láttam, de ez is friss. Ebben is csak az az mno-s link van, ami a keresés is kidobott, de nem nyílik meg.

    Most komolyan, egy véleményposzt hivatkozik arra, hogy 1979-ben egyszer pofán vágott egy nőt. Ami akár igaz is lehet, de ebből nem rajzolódik ki egy notórius asszonyverő.

  16. @Lord_Valdez:
    Mindkét cikkben meglehetősen konkrét adatok és időpontok szerepelnek.

    Kamu esetén se idézet, se pontos dátum nem szerepel soha sehol.

    Én speciel nem törtem még el nő orrát, így nem tudom a nótorius asszonyverés hány darab női orr betörése után kezdődik.

    Persze lehet hogy nem igaz a vád. Lehet hogy Wekler felesége be sem perelte Weklert csak kitaláció. Ahogyan lehet Demszky se törte el a nő orrát, avagy Balogh élettársa egy vak komondoron esett át (Ja ez már nem lehet).

  17. @Trompf:
    Konkrét számokat én is tudok írni, attól nem lesz valami igaz. A bajom az, hogy amire hivatkozik az egy mno-s cikk, amit nem lehet megnyitni. Illetve ha csinálsz egy google keresést, akkor többnyire szóbeszédet fogsz csak találni, illetve a cikket, amit nem lehet megnyitni.
    Ettől még lehet akár igaz is, csak gáz.

    Ne légy hülye! Amikor megversz egy idegen nőt, az nem családon belüli erőszak. Lehet, hogy esetleg nem volt jogos és büntetendő, de nem családon belüli dolog.
    Pl. Egyszer Nagy Bandó is helyben hagyta Zalatnay Saroltát, amikor a Kacsa magazinban mindenfélét írtak róla, de rohadtul nem ugyanaz, mint hogy valaki hetente veri a feleségét. Egész más motíváció és elkövetési mód.

  18. ez nem vicces…
    miért kellene lemondania?
    a keresztyény családmodellben az apa az “ura” az asszonyállatnak !
    megQrni és jol megverni…

    amugy meg ha Balogh Józsefné Terike nyugger lesz má…
    akkor meg majd a zebrán leveri a a Haboni !

    na szóval ne báncsátok a nép viselő urat !
    amugy is azok báncsák, akiknek nincs joguk (nők pofáznak)

  19. @Trompf: nem ugyanaz. A pedofília kiderül, és a hatóságok mindig lépnek. Merem remélni, még akkor is, ha befolyásos politikus az illető. A női ruhát meg tök mindegy, hogy elhiszem-e Bajnairól, mert semmi közöm hozzá akkor sem, ha neki úgy jó.

    Számomra az egész ügyből az jön le, hogy a politikusok, és különösen a jobboldali politikusok között elfogadott az asszonyverés – elnézve a reakciókat (lásd pl. a Lázár interjú), a törvényeket, ez szerintem nem egy meredek állítás. Ezért mondtam azt is, hogy Viktorról pl. simán elhiszem.

    A családon belüli erőszaknál általában mindenki tud róla a közeli környezetben, beleértve a szomszédokat is, csak a hatóságok jellemzően nem tesznek semmi érdemlegeset. Ebből lesz a szóbeszéd. Ez nem ugyanaz a téma, mint egy köteles Kövér.

  20. @Trompf: de egyébként ha azt veszem, hogy a családon belüli erőszak kezelése nem csak most ilyen mostoha sorsú, a Fidesz alatt, simán kijelenthetjük, hogy a balliberális politikusokat sem érdekelte a probléma, és pont így volt jó nekik. 🙂

  21. @phaidros: Horthy lovának kilógó része!
    Amikor a plébános urat is rajta kapták félreérthetetlen helyzetben egy fiatalkorú gyermekkel, akkor még állami kitüntetést is kapott.
    Amikor a család nem nyugodott bele, és egyre több újság cikk jelent meg az esetről, akkor a plébános urat elhelyezték egy szép távoli kisvárosba, a család száját meg némi pénzzel betömték.
    Hivatalosan az ügy: “nem részletezendő problémákról” beszélt.

  22. Már miért kéne lemondania!!!???

    Minden nap öröm számomra, amikor az ország legnézettebb Híradójában főműsoridőben bemondják, hogy “nőverő Fideszes képviselő”.

    :)))))

  23. sose hidd, hogy ismersz egy férfit, amíg nem ismered az állat, ami lelke labirintusában rejtezik.
    *
    majd áprilisban kiderül, hogy vert nő- vagy nőverő-szimpatizáns van-e több eme szép hazában. mert ez fontos ügy, felkavarja a kedélyeket. azért is futtatják, forrja el a leves a habját, addig se látszik, hogy mennyire híg.
    azért jó lenne, ha nem arról beszélne mindenki, hogy ez az izé (ember? az állatokat nem szeretném megsérteni) nőverő-e vagy sem, hazudós-e vagy sem, hanem hogy mi a lófaxot csinál ott a parlamentbe’, dolgozik-e szép okosan, ahogy kell? képvisel ügyesen, amiért odaküldték?

  24. @Trompf: Látom, Batyu itt is tolja ezt a Demszky Wekler dolgot. : ) Hangsúlyozom egyiket sem akarom védeni, ha elkövették. De tudunk valami tényt is? Ha Demszky 79-es esete az ügy, akkor hadd mosolyogjak. Mert a különbség – ha egyáltalán történt valami, azaz tényleg van erről bármi doksi, per, ítélet, vagy a nőn kívül más tanú, vagy orvosi lelet – , hogy akkor még nem volt politikus. Azaz a választók ennek tudatában választhatták vagy nem választhatták meg. De ezt még anno sem erőltette a jobboldal, nyilván tudták, hogy nincs semmi a kezükben, meg ősrégi ügy. Viszont Baloghot úgy választották az emberek, hogy ezt nem tudhatták róla, mivel most derült ki. Most már nyilván nem választanák meg. Ez a különbség.