A Fidesz szerint olcsó, megrendezett hazugság a szabolcsi rendőrséghez eljuttatott drogellenes oktatófilm.

201310-szippantas.jpg

„Baszod ezt a hentesem is le tudná forgatni, ha kamerás mobilt celluxoznának a seggére. Ha nem az lenne a címe, hogy szippantás, akkor is azt mondanám, hogy FOS” – kommentálta azt a megelőző oktatóvideót a Twitteren Deutsch Tamás, amelyet az Index és a 444 is valódiként hozott le. Az amatőr felvétel jelenetei az általunk kérdezett szakértők szerint “felháborítóak, valótlan eseményeket mutatnak be, bárgyún megrendezetten”.

A videóval kapcsolatban a Fidesz lemondásra szólította fel a helyi MSZP-frakció tagjait, mivel álláspontjuk szerint egy ennyire amatőr, megtévesztő felvétel csakis ellenzéki megrendelésre készülhetett, a „trafikosokat és a becsületes pálinkafőző kisembereket tönkretenni próbáló EU és a multik utasítására”. Szakértőink szerint ugyanakkor senki sem gondolhatta komolyan ezt a videót, amihez képest „a bajai felvételek Kossuth-díjat érdemelnek, a 121 milliós EU-támogatásról szóló kép pedig kizárólag Photoshop lehet”.

„Why don’t you report this fucking story you asslicking cocksucker liberal pedophiles? I hope you fucking get AIDS and die you sons of fucking bitches” – ajánlotta külföldi kollégái figyelmébe az ügyet Lovas István, a Magyar Nemzet brüsszeli ellenállója tudósítója.

11 KOMMENT

  1. majd Ráhel és Fanni csinálnak IGAZI videókat,
    rendes normális kormánypártikat…
    nem gyalázkodó lejárató nemzetelleneset !
    eleve nem is értem, hogy a HCS hogy létezhet még!

  2. Régóta gyanitom, hogy a hircsárda néha nem valós híreket közöl, de lehet, hogy tévedek. Az mindenesetre furcsa, hogy az én elnököm, Obama, tehetséges asszonynak hívta Orbán Viktort, ami szerintem úgy lehet, hogy Orbán valójában nő, vagy a jelentésben Victoriának gépelték.
    Fenntartom a tévedés jogát…..

  3. Környezetterhelési díjat köteles fizetni az a fogyasztó, aki nem szippant!
    Nagyon helyes az, hogy ezt már iskolában is tanítják a hit és erkölcstanilag tiszta, levizsgázott rendőrök.
    Csináljanak valamit, ne csak a kapuban álljanak a gumibotjukkal., meg a bilincsükkel.
    Hozhatnának magukkal néha egy lovat biológia órára.
    Kutyát nem kell, mert már mindenhol ott a kinevezett igazgató.