A Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) holnap nagygyűlésén minden településnek stadiont ígérnek majd a párt hivatalos úton kiszivárogtatott programja szerint.

MKKP gyules.jpg

A párt elnöke, Kovács Gergő azzal tagadta a híreszteléseket, hogy elismerte azokat. “Nem hiszem, hogy ez így lenne, de ha igen is, akkor valószínűleg tényleg úgy van” – próbált meg összezavarni minket a pártelnök sikertelenül. A nagygyűlésen, ahol többek között nem lép fel Zoltán Erika, Fischer Iván és Gálvölgyi János sem, felszólal majd Magyarország első ember-stadion hibridje is.

A gyűlés résztvevői elmondták, hogy nagyon jól érezték magukat holnap, és vasárnap is szívesen elmennek az Erzsébet térre.

8 KOMMENT

  1. – De most őszintén: Minek ennyi új előadóos, standupos, énekes, pártszóvivő, meg ilyenek? – Kérdezte Gálvölgyi János – Faroknak is elég lennék én, sőt, még sok is…

  2. Stadionokat ígér? Na és az is valami?

    Ha engem választanak meg én olyan stadionokat ígérek ahol a magyar csapat CSAK GYŐZHET! Jelenleg ennek a projektnek utolsó simításait végezzük és már csak a NER és a Békemenet jóváhagyása kell hozzá.
    … ha el nem kiabálom, mind kettőre bizton számíthatunk! “Szlogenünk “SOHA TÖBBET NYÓC CEGGYET!” és a “HAZAI KAPUBA HAZAI GÓLT!” … no meg hogy “No passarán, No Beszarás”.

    Reméljük ,hogy erős külpolitikai kiállással elérjük, hogy projektünket a FIFA, az UEFA és a Felcsút 28 is beveszi! …vagy legalább a előleget fizet rá, esetleg tanulmányként hasznosításra megveszi. De azzal is megelégszünk ha a felét legalább zsebbe visszaadhatjuk, ha már milliárdos értékről van szó, ugye!

  3. 1000-ben Szent István mega lapította a kereszt ény m agyarországot!
    minden tíz falu építessen egy temp lomot !

    2000-ben Szent Orbán mega lapította a Focialista Nemzetet !
    minden tíz falú építessen egy stádijónt !

  4. Asszongy Viki Indijában, Tesókáim nálam tíz éven belül a legócsóbb lösz a záram, mert aki nem fizet neköm, annak föl is út, meg le is út!
    És megduplázom a rádijóelektronikás bomlasztási rátát is 2/3 birtokában, hogy a frász nyavaja jobban tekerje a dinamót Pakson.
    De kérem csak 10 évet adjatok, mert a kényszerzubbony nagyon kényelmetlen, és még mindig utálom a szűrt levegőt, hiába lipóti!

  5. @Dinkainka: “a frász nyavaja jobban tekerje a dinamót Pakson” A Széles-sávú nagyfrekvenciás egyenáramban az a jó, hogy ami volt, az volt. De a legfontosabb kincsünk mégiscsak az egy főre eső amper, amit amperórával mérünk. A régi csehszlovák Tesla lemezjátszókkal a 45-ös forgóáram lejátszható, és ezotériával forgatva előállítható. Legutóbbi értesüléseink szerint a svájci Cern-ben is magyar Tesla ezotéria kergeti körbe-körbe a bozontokat. A Tiszateslai Energiaügyi Hivatal ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta, hogy csak na.