Kormánypárti tudósok szerint hazánk felrobbanhat 2014-ben a dübörgő ipara és a sikeres nemzetgazdasága miatt.

teljesit.jpg

Gazdasági összeomlásnak tűnhet az a 2014-es eseménysorozat, ami valójában a sikerek kicsattanása lesz. Egy eredménygejzír” – fogalmazott a Kormány közeli ForrásPont kutatóintézet vezetője.

A számítások szerint annyira fel fog pörögni a gazdaság, hogy a lakossági fogyasztók többsége elveszti majd a józan eszét, a bankrendszer pedig összeomlik a fiókokba áramló megdöbbentő pénzmennyiségtől. A jóslatok szerint a gazdagságtól megrészegült pedagógushordák járhatják majd az utcákat, akik a rezsicsökkentéstől bódult nyugdíjasok és a devizahiteleltöröltek csapataival közösen vehetnek részt majd a vásárlási orgiákban. A Suzuki-gyár akár a levegőbe is röpülhet az óriási termelésbővüléstől, a sertések körében pedig tömeges túlvágásokra kerülhet sor, a gyulai kolbász iránti kereslet észveszejtő növekedésétől.

Rajtunk már csak Széles Gábor energiacellája segíthet” – borongott a kutatás vezetője a megdöbbentő számokat tartalmazó prezentációja felett.

11 KOMMENT

  1. Na ez biztos! Magyarország fel fog robbanni . Akkora a siker ,hogy már most is több száz ezren kénytelenek a szar Londonba várni a csodát hogy végre idehaza részesei legyenek ennek a sikernek. Sőt Kinában milliók váltanának jegyet csak ide jöhessenek a Solyóm Airways járataira …. Ukrajnában szintén milliók ….. Szaud-Arábia …. soroljam?

  2. Még szerencse, hogy a Solyóm befuccs, így az ideutazni vágyók biztos távolból figyelhetik a Széles-sávú nagyfrekvenciás egyenárammal átdelejezett Magyarország színe változását a narancs epe árnyalatára.

  3. Beszélgetés a magyar narancs átadási ünnepségén.

    Pelikán elvtárs: De hát becsaptuk az embereket Virág elvtárs nincs is magyar narancs.
    Virág elvtárs: De hogy csaptuk, mi így hárman tudjuk hogy hazugság az egész ….. de az emberek meg sohasem ettek narancsot azokat nem is tudtuk becsapni!
    …. de bezzeg a gaz imperialistákat most végre sikerült becsapni.
    Most aztán már tényleg nem lennék a gaz imperialisták (ájemef) helyében!

  4. Átmenetileg – de csak átmenetileg! – szabadon kell engedni néhány gonosz nemzetvesztő liberálbolsevista hazaárulót, hogy annyira visszafogja az országot, hogy ne robbanjon fel.

    De hogy utána mi lesz, engem is aggaszt. Olyan jó az oktatásügyünk, hogy mostantól csupa derék hazafi fog felnőni. Onnantól nem tudom, honnan szerzünk hazaárulókat. Talán klónozunk, vagy importból, passz.

  5. Orbán ma délelőtt titkos tárgyalásokat folytatott Obamával. Mint tudjuk, bajban van az USA, de a ma délután a youtube-ra felkerült (titkosszolgálati eszközökkel lehallgatott) beszélgetés szerint, ki tudjuk segíteni őket némi kölcsönnel.

  6. @ornagy50: Ba+ A szaudiak helett a hollandusok gyüttek ippen most is 6:1 vagy 7. …mert gyünnek a csehszlovákok de azok se rúgtak ennyit
    Ja és közel volt a felrobbanástúl a stadiony. No nem a felcsúti suttyóé ….pedig ha az robbant vóna s mi nyernénk innen 9:8-ra! hmmm az lenne ám a szíp.

  7. @vantaan: 8:1 lett. Minden 10 falu ezért épít egy stadion, ezzel állítva emléket I. Dinka Orbán és 11 szépemlékű mozgássérült Nemzeti Válogatott Focistájának tiszteletére. Most hallottam hogy a Pető Intézetet államosítják, gondolom ott képeznék az utánpótlást
    Bár, amennyire leégtünk a fociban, valami zombi film statisztaképzőjében is toborozhatnának.
    Amúgy elnézést kérek a mozgássérültektől, tényleg méltánytalan őket focistákkal összevetni.
    Amúgy a hollandok tényleg fapapucsban focizva vertek minket ripityára?

  8. Csökkentik a rezsidet!

    Csökkentik a rezsidet
    Szeresd a rezsimet!
    Emelik az adódat,
    Mindened oda add!
    Kedved, lóg mint az ormány,
    Ez a legjobb kormány!
    Ablakából hülyének néznek,
    Ez jó neked, élvezd!

  9. Fú de jó! És mindenki örökké fog élni, és emiatt nagyon sokan leszünk, de ez sem lesz baj, mert az ország is meg fog nőni, sőt bővül egy dimenzióval, és a az elsőfokú egyenletek meg lineáris görbék elvesztik az értelmüket, mert minden annyira nőni fog, hogy csak deriválva lesz értelmezhető. És a méter is 1,20 lesz vagy inkább egy kilométer, DE mindig csak szogorúan jövőre, de akkor irgalmatlanul nagyon!!!