A kormány tegnapi, Sportkórházban tartott ízületi rehabilitációs ülésén 1:0 arányban, aranygóllal Stadler József lett a Stadionügyi Kormánybiztos.

stafler-stadion.jpg

„Ha valaki, hát ő tudja, hogyan kell stadiont építeni a jég, és olajmelír- silók hátán, ÁFA nélkül. Mi is hasonló úton járunk, csak más forrásból…” – mondta Tállai András, Mezőkövesd Chuck Mátéja, majd köszöntötte a 2013/14-es szezon negyvenötödik kövesdi szurkolóját.

Stadler József azonnali amnesztiáját legalább egy, neve elhallgatását kérő kormányközeli, éppen regnáló miniszterelnök is támogatta. Stadler egy feltétellel vállalta a feladatot, ha a stadionfejlesztést összevonják a Szépművészeti Múzeum Régi Képtárával.

„Sajátos iniciatíva, de teljesíthető”mondta Fekete György, aki arra sétált.

A fúzióval minden stadionba kerülhet egy Leonardo kép, a játékos ’94-es, győztes korszakából, nem is beszélve a Ronaldinho akvarellekről, és Balotelli vidám, régóta tartó sötét korszakában készült ibizai csendéleteiről.

21 KOMMENT

  1. Tiltakozom! Egy, csak egy legény van a vidéken, aki igazán ért a stadionhoz. Az, aki minden máshoz is… És őt eddig nem Stadlernek hívták, mégha földijének is gondolhatta az, aki a Stadler falujába küldte volna haza…

  2. Stadler József nem adja fel sosem!

    “Stadler a felszámolási eljárásban tovább működtetett egy borozót, ebből bevétele volt, azonban ezt nem kapta meg a felszámoló. Ezzel párhuzamosan egy takarékszövetkezettől kölcsönt vett fel, de a zálogjoggal lekötött árukészlet eltűnt, amivel a 265 millió forint hitelezői igény kielégítésének nagy részét meghiúsította” (2013.szeptember)

    Persze, hogy ő kapta a megbízatást. A mostani miniszterelnökkel annyira hasonlóan gondolkodnak, hogy csak egymásra néznek, és egy pillantásból tudják, hogy mit talált ki a másik.

  3. Stadler megbízása kapcsán sajtótájékoztatót tartott, ahol elmondta, megbízását csak úgy vállalta, hogy engedélyt kapott az ország stadionjaiban sajátmárkás ruházati butikjainak forgalmazására…Ezekben focilabda márkajelzéssel ellátott csizmát, nadrágot, szoknyát és kalapokat, valamint estélyi ruhát és szmokingot kíván kínálni…..
    Későbbiekben tervezi sporteszközök forgalmazását is, főleg baseball ütőkhöz hasonló viperákat, melyek jól hasznosíthatók lesznek a rasszista szurkolók, rasszista megnyilvánulásainak letörésére is.
    Imakönyveket is árulnak majd, a megtért szurkolók lelkiismeretének ápolására.
    Stadler mindezen elhangzottakat ujjaira egyenként felhúzott 5,3 kg-os arany pecsétgyűrűkkel nyomatékosította, demonstrálva ezzel, hogy beruházásainak a komoly, megbízható ARANY-FEDEZETE biztosítva van…

  4. Széles Gábor 80 milliárd erejéig szintén beszáll az országot átívelő sport-bizniszbe…

    “A Zala Springs projekt keretében 160 hektáros golfpályát alakít ki, 9 ezer négyzetméteres fürdőcentrumot épít, valamint 200 szobás hotelt és egy 400 villából álló golf falut tervez az új tulajdonos, amely egy üveggyártó cég újraindításáról is megállapodott. A pálya a tervek szerint jövő nyárra, a teljes beruházás pedig 2016-ra fejeződhet be, s a településen mindezektől a munkanélküliség teljes megszűnését remélik.”

    A MUNKANÉLKÜLIEK 3…, HÁROM !!!! HÓNAPOS SEGÉLYERZÉSE VISZONT TOVÁBBRA SEM HOSSZABBODIK MEG !!!!!+

  5. @kvadrillio: Széles Gábor szabadalmaztatott nagyfrekvenciás egyenáramú generátoraival elérte, hogy Magyarország áramerősség tekintetében immár önellátó! Az egy főre eső áramerősség már az életerős férfiakat is agyonvágja Magyarországon! A szabadalmaztatott nagyfrekvenciás egyenáram egyik fő jellemzője, hogy lerajzolva korlátlan bankhitel kérhető rá.

  6. @kvadrillio: “A Zala Springs projekt keretében 160 hektáros golfpályát alakít ki” Szakítva a hagyományos “18-lyukú” kialakítással, a golfpálya tízezer lyukú lesz. A lyukak fenntartásához szükséges vakondállomány kinevelése már folyamatban van.

  7. miért nem bézbólt honosít meg ?
    arra nagy igény lenne… a lelátón…
    legalábis a bézból ütőkre biztos !
    valahol mi találtuk ki a bézbólt is !
    vagyis lehetne Hungarikamu is !
    virágozzék a Nemzeti Bézból !!!