A Parlament parkolójában történt az incidens. A feltételezett elkövetőt már őrizetbe vették, a síró politikust jelenleg rendőrök vigasztalják – egyelőre sikertelenül.

taso laszlo.jpg

Az azóta már a Terrorelhárító Kommandó szigorított őrizetében lévő elkövető, a 8 éves K. Lívia akkor támadt az 50 éves férfira amikor az autójába készült beszállni. Szemtanúk állítása szerint az a iskolásoknak szervezett parlamenti séta óta provokálta verbálisan a tettes a politikust, majd követte az autójáig.

És azt mondta rám, hogy csúnyabácsi” – nyilatkozta később még mindig könnyek között a politikus.

31 KOMMENT

  1. Nemi erőszak nyomait találták mindkét fején.
    A helyszínelők nem tudták eldönteni, hogy most keletkeztek a nyomok, vagy már születése óta ilyen.
    Sokat verhették.
    Az Isten sem bottal veri.
    Elég csak az egyiket mutatni, mert a másik ugyan olyan.
    Förtelmes.
    Most, így gumi nélkül mutogatva, szinte biztos a fidesz+kdnp akár 4/5-ös választási győzelme.
    Ez a legnagyobb kampánytrükk, amit valaha is látott a világ.

  2. Tasó (nem Toasó) testvér tiszteletére, holnap az összes fidesz-kdnp-mdf-fkgp-miép
    kan képviselő, mint ové politikai tökéje, gumi nélkül jár ki-be egész nap a parlamentbe,
    és ontja érte valódi énjét.

  3. Az eset kivizsgálására amerikai szakértőket is hívTEK.
    Dr. Temperance Csontot meglepte, hogy egyáltalán nem talált benne – csak nyálkát.
    Aztán Cliff, McLane őrnagy, Kirk kapitány nagyapja jött rá, hogy ezek bizony a varangyok.
    Átvették a hatalmat a lavór alján.
    A NATO atomcsapást fontolgat, de talán az is elég lesz, ha nem adnak pénzt nekik.
    Aztán jöhet K és J ügynök, a Gellért-hegyről neutralizálni a balga magyarokat, vissza belgára.

  4. Budai Andris http://polgarda.blog.hu [Hozzászóló kiszűrése] 2013. szeptember 23. 20:45

    Sajnos azt kell mondanom 2002 és 2006 után, hogy akár csalással is, de elébük kell menni. Az ilyen mocskos, szemét banda, mint az MSZP ellen, minden eszköz megengedett…Leninfiúkra hajazó őrültek lettek szegény naridroidkák.

  5. Megverték a Tasó László fideszes képviselőt?

    Ez igaz? …és miért csak most? (Már rég megérdemelte volna!)
    S csak Őt verték meg? …. nincs igazság! …és a többit miért nem?

  6. Dorosz Dávid Gerenda Díjat nyert

    Dorosz Dávid Gerenda Díjának indoklása: Vak Komondor-díj odaítélése miatt létrehozott egy olyan szavazást, ami egyértelműen megtévesztő, részrehajló, igazságtalan és manipulatív. Ezen kívül egyértelműen csak egy demagóg politika propaganda része, amely kettős mércére épül.

    A Vak-Komondor-díjat csak bizonyos pártok emberei kaphatják meg. Más pártok emberei hiába követik el ugyan azt a viselkedés, vagy cselekvésformát nem vehetnek részt a díjversenyben.
    A szavazásnál miért csak egy győztes lehet, hiszen gyakorlatilag nem csak az általa önkényesen beválasztottak, hanem még ezen kívül 5-10 parlamenti, vagy volt parlamenti képviselő, vagy politikus is egyformán kiérdemli azt.
    Nincs meg a lehetőség az egyikre sem szavazásra sem.
    A Vak is látja, hogy ez a Vak Kommondor-díj díj csak egy bugyuta propaganda-ötletet.
    Nem is harmadrangú, hanem inkább tizedrangú politika, azaz törvényalkotási kérdéskör amit Dorosz odadob mócsingnak. Miért? Azért mert ez már oda-vissza ki lett vesézve ezerszer. Vannak törvények, amik védik a nőket és nem csak őket, hanem bárkit az erőszak ellen. Viszont például a több mint két évtizede folyó politikai választási csalás témakörét, viszont egyik parlamenti párt sem meri felvállalni. Egyik sem mer törvényjavaslatot, vagy csak felszólalást tenni az ügyben. Ő sem.

    Dorosz Dávidnak tett intelmem:

    A jövőben légy sportszerű! A gerendának is két vége van, de az egyforma, és a köztük lévő szakasz is egyenes!

    bővebben:
    vilagnezet.blog.hu/2013/09/20/dorosz_david_gerenda_dijat_nyert

  7. @vilagnezet.blog.hu:
    “Vak Komondor-díj odaítélése miatt létrehozott egy olyan szavazást, ami egyértelműen megtévesztő, részrehajló, igazságtalan és manipulatív. Ezen kívül egyértelműen csak egy demagóg politika propaganda része, amely kettős mércére épül.”

    Csak egy olyan intézkedést mondj az elmútháromévből a fideszmutyi intézkedéseiből, “szólamaiból”, amelyik nem részrehajló,igazságtalan, manipulatív, demagóg és populista.

  8. Szánalmas, humortalan poszt és kép. Ennek oka pedig az, hogy az a jelenség amit karikírozni kíván nem létezik, csak az elmebeteg posztoló agyában. Baloldali humor, Hócipő kategória…

  9. Gyökér. Ez a narancsos majom a hamis 2/3 örömmámorában azt hiszi, hogy bármit szabad neki. Sértegetni nőket. Oké, én is szoktam szukákat alázni, de nem ennyire s nem ilyen alpáári stílusban. Erre csak a fidesz képes. Erre csak az orbán képes…

  10. Egyébként Merkel igazándiból azért nem jön Magyarországra, mert nem mer. Azér az durva lenne, ha kiejtené a száján a Zuschlag szót, oszt már repülne is a saller a zuschlágozásért!

  11. Állítólag vak komondor hordák is garázdálkodnak szerte a városban a szélrózsa minden irányába.

    Amúgy nem is lenne hülyeség, ha 2-3 harcedzett nőszemély elkezdené megdolgozni ezeket az igen vidéki, igen homokról jött fideszeseket. Biztos nem rohannának a médiába, hogy brühühü… ki volt az? 3 nő.
    homok népe még a végén kiábrándulna hős szülöttéből… juj.

  12. Akár provokálják szegény fideszes képviselőket, akár maguktól ekkora sutyerákok, értelme mindenképp van annak, hogy az ellenzék támadja őket emiatt. Mert hogy így nyilvánvalóvá válik, hogyy 2010-ben csupán 2 szempontot vett figyelembe Vitya a képviselők kiválasztásánál. Hozzák a szavazatot és végletekig lojálisak legyenek. És ez utóbbi a fontosabb, mert gyakorlatilag 2010 bárkit be tudtak futtatni. Csak arra nem gondolt, hogy amelyik barom, az nem fog tudni úrrá lenni a nagy barom természettyin 4 éven keresztül.