Egy több tízmilliárdos közbeszerzési pályázat mellett a lottó főnyereménye is a Közgép zsebében landolt a héten. Nyerges Zsolt megosztotta velünk a cég példátlan szerencsesorozatának titkát.

kozgep-wins.jpg

„Úgy gondolom, hatalmas szerencse a miénk, meg is köszönöm minden este a Jóistennek” – osztotta meg velünk a cég sikerének titkát Nyerges Zsolt, miközben komótosan megvakarta fejét a kulcstartóján függő nyúllábbal. A friss dobókocka tetoválásán még mindig kötést viselő elnök elmondta, mindent megnyertek idén, amit lehetett, közbeszerzési pályázatok és állami tenderek mellett már több lottóötös, és egy óvoda farsangi tombolahúzásának összes nyereménye is náluk landolt. „Már bánjuk, hogy nem indultunk el a BL-ben, mert ekkora szerencsével azt is behúztuk volna!” – viccelődött az üzletember, majd elszaladt egy kéményseprő után.

A Közgépnél persze mindent meg is tesznek azért, hogy a páratlan szerencseszéria minél tovább kitartson. Nyerges irodáját vörös telefonvonal köti össze az Ezo TV-vel, ahonnan folyamatosan küldik neki a pénzenergiát, de több jamaikai voodoo papot is hozattak már a céghez. Belső információk szerint ráadásul Simicska Lajos évek óta már csak és kizárólag négylevelű lóherével táplálkozik, ennek köszönhetően pedig már a szerencsesütikben is húszezreseket talál.

60 KOMMENT

  1. @cso zsi:
    Valóban nem tudhatjuk, akár még vasárnap délután is nemzetbiztonsági kockázatnak minősíthetik az öttalálatost, aztán jól betiltják. Később, a tiltakozásoknak engedve újra engedélyezik majd, de mindenki csak négy számot jelölhet meg a szelvényen.
    Két héttel ezután kiírják az “ötödik szám” koncessziós pályázatot, és a nyergesek kihirdetése után kicsit megemelik az ötös súlyát a nyeremények kiszámításánál.

  2. A teljes háttértörténet az, hogy Nyerges most hallotta, hogy Lázár János szerint aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér. Meghallva és megrettenve a filozófus szavaitól önvizsgálatot tartott, és belátta, hogy mekkora szégyen, hogy még egy öttelálatos megnyerése sem köthető a nevéhez.
    Elhatározta, hogy új életet kezd, és kitöltötte a szelvény.
    Ennyire egyszerű, és ennyire megható a történet.

  3. meghato es vegtelenul nagyszeru ez a tortenet. A kis Kozgep bol hogyan lett tudasa es szerencsejenek koszonhetoen sikeres 5-os lotto es allando palyazat nyertes…a tudas es kitartas mindig elnyeri melto jutalmat!

    konnyek szaladnak a szemembe … meg azoknak a millioknak is akiknek az adojat erre koltik….

  4. @Táskás Tóni:

    tipikus a sztori..

    a nagy kek villogos Fontos Elvtarsnak szolnak hogy “hekas, le van zarva az ut, varjatok KETTO percet mire ideer” de onekik ez nem szamit, mennek tovabb mert nekik KEK fenyuk van es kulonben is ok kulonbek…es bele frontal egy rallykocsiba. tipikus tanmese.

  5. @visszakettopadlogaz: hálisten ezek a rohat hitvány zsírfejű tszelnök komcsik be se kötik az övet mert ők halhatatlanok…

    pont ojjan a vezető mint a magyar hatsereg…
    nagyon fontos ügybensietett… megtámadták a rezsit… a rezsiháborúban volt bevetésen…

  6. @Táskás Tóni: Szerintem nagyon jo miniszter.. mutass meg egyet a vilagban aki NEV SZERINT ismerni fogja az osszes orvost az orszagban? 😀

    @gipsz.jakab: a rezsihaboru fontos dolog, nem szabad elbuknunk. Orban sajat ( szent ) kezevel valtoztatott at egy otos szamjegyet harmassa egy csekken.

    amugy meg a part elitre nem vonatkozik a fizika, a 2/3ad eleg volt arra is.

  7. Nehogymá a közgép nyerjen, az már el van ígérve Rahel hozományaként.
    Az utolsó nagy nyereményt 3,5 milliárdot Smithelő Pál nyerte kárpótlási pénzként mert le kellett mondania. Egy sport vezető szerint el van keseredve mert több ország képviselője nem volt hajlandó kezet fogni vele.
    A kis buták, amig fogják a kezét azzal már nem tud magáévá tenni semmit.
    Meg is értem szegényt a három házában és egy lakásában kovályogva kellett egy kis pénz mag utazgatásra.
    A lottónál a húzás rendben van, a nyilvántartásnál hibádzik a biztonsága a hat millió szelvényesnek, mert a CD -t akárhányszor újra lehet írni, de a netre nem teszik ki, mert még látná a játékos, hogy bent van-e szelvénye és azt is, hogy a nyertes valóban bent volt már a húzás előtt is.

  8. A rezsicsökkentő háború már véres áldozatokat is követel.Új ellenség rémképe fenyegeti a magyar családokat megmentő hősöket:a rally-sport amatőr versenyzői.Nem elég a pénzt kitalicskázó karvalytőkésekkel háborúzni,még az amatőr versenyzők is támadnak.De akkor is eljön a végső győzelem!
    Föl, föl, ti rabjai a földnek,
    Föl, föl, te éhes proletár!
    A győzelem napjai jönnek,
    Rabságodnak vége már.
    A múltat végképp eltörölni
    Rabszolga-had indulj velünk!
    A föld fog sarkából kidőlni,
    Semmik vagyunk, s minden leszünk!

  9. Hogyan lett Biff Tannen Amerika leggazdagabb embere, és hogyan érdemelte ki a “legszerencsésebb ember a Földön” jelzőt????

    Megtudhatják a Biff Tannen Múzeumból…

  10. Jó lett! De én már kicsit unom a “kínunkban nevetünk” helyzetet.

    Most már jó lenne ha az egész korrupt tolvaj bagázs elmenne a retekbe, és sima Mórickás vicceken nevethetnénk…

  11. @Shopping: +1.
    Tényleg annyira sötét, hogy tudja hogy mindegyik lop, de ő kitart az egyik lopós mellett, mert szerinte az jobb. És annyira agyatlan, hogy az nem zavarja hogy tőle lop.
    Tőle lophat a Fidesz, azt engedi, azt szabad, de az MSZP meg nem lophat mert azok komcsik 🙂

  12. @jogalany: Mit ne mondjak felettébb gyanús, hogy majdnem fél évig nem viszik el az 5-öst, aztán amikor már 2-3 milliárd között jár hirtelen lesz telitalálat. Ugyebár szombat délben zár a számítógépes rendszerük és nem sokára rá már tudják, hogy melyik az az 5 szám kombináció ami nem
    érkezett be. Utána már csak kell 1-2 beavatott és jól megfizetett programozó aki ha kell beviszi a rendszerbe a nyerő szelvény tippjeit. A gépi sorsolásnál pedig gyaníthatóan létezik egy trükk, hogy manipulálhatóak a golyók. Netán minden esetben a sorsolás előtt grammra ellenőrzik a golyók súlyát? A jó ég tudja. Minden esetre felettébb érdemes rajra elgondolkodni.

  13. A Közgép nyeri a 6,5 milliárdos legújabb józsefvárosi hollófos-emlékmű megépítéséről szóló tendert is?

    Vagy azt személyesen szegedicsalárd főelőszopó építheti meg, aki takonygerinccel Jobbikos mandátummal ücsörög az EU-parlamentben?

    Magyarország jobban teljesít! 🙂

  14. @bebe tv:
    Uri Geller repülőt tüntetett el százak szeme láttára. Vagy elég megnézni pár új filmet.

    Azt mutatnak a TV-ben, amit akarnak. Még a helyszínen ücsörgőket is simán átverik!

  15. Az Isten áldja meg a mi drágajó honvédelmi miniszterünket, tekintetes Hende Csaba főurat.
    Van ő olyan komoly, megfontolt, mélyen felelősségtudatos ember, hogy nem hiába használja
    villogó, megkülönböztető jelzését Nógrád megye 2122-es számú, 40-es táblával védett,
    szinte végig záróvonallal felfestett, fekvő rendőr helyett gazdaságosan elkátyúsított,
    nagyforgalmú útjának, Nagylóc és Zsunypuszta közötti, kanyargós, rallycrossos szakaszán.
    Fontos nemzetvédelmi szükséglete hajthatta. Mi más?
    Zsunypuszta és Nagylóc népe várta rezsicsökkentésvédő lakossági szent misére,
    Szécsénybe, mert ott van legközelebb megfelelő méretű, bombabiztos stad…izé…templom.
    Átmenne ő akár a jószagú réten is keresztbe, ha a nemzet védelme úgy kívánja.
    Azért mentette katonai helikopper, mert onnan mással nem is lehetett volna kihozni.
    Titkos értesülések szerint, ott akartak ránk támadni a gaz, rezsiellenes, medvének álcázott,
    csehszlovák és román (kisantantos) ejtőernyős kommandósok, de Ő nekik ment, és győzött.
    A másik fronton a földönkívüliek támadják a nagy ügyet, legelő szarvasmarhák, és forgó
    szélerőművek képében.
    – Haj, kékvillogós Rozinante, haj Szancsó Panza, előre a hazáért – kiálltja Don Hende,
    és nekimegy az ellenségnek.

  16. Bocsánat, nem Don Hende, hanem Don Quihende.
    A kórházban meglátogatta az ő 264 éves Dulcinea del Tobosoja, vitt neki házi sütésű nápolyit, meg nosex, mérgezett kekszet.
    Az mindig, mindenhova, mindenkinek azt visz, otthon egész nap azt süti.

  17. A ralliversenyző a hibás!!!
    Nem jól reagálta le azt a tipikus versenyszituációt, amikor a mezőnyben megjelenik egy nála gyorsabb, szirénázó-villogó kormányzati A8-as!

  18. A Lajosról jut eszembe, hogy van Lajosos versem is ám! Elmondjam? Jó! 🙂

    LAJOSAIM

    Leend minden gyermekem majd Lajos,
    Megjósolta nekem egy jó vátesz,
    S mivel én magam sosem voltam szívből-igazán Lajos,
    E bűnömből egy kicsit mindegyik sarjam majd jóvátesz,
    S amikor megszületik egy-egy újabb Lajos,
    Koccintunk majd, s folydogál a vegyigyümi pálesz,
    S midőn meg fog születni a tizennegyedik Lajos,
    Az a nap király lesz!

    illusztrálva:
    fradyendre.blogspot.hu/2011/08/lajosaim.html
    🙂

  19. “A Közgép nyerte az lottóötöst is”

    A hírre Simicska Lajos csak ennyit mondott: “Köszönöm, ma már kávéztam” és az összeget a gyűrűsfarkú makik megmentésére létrehozott alapítványnak ajánlotta fel.

  20. Amilyen lottószámokat húzatnak mostanában, ezeknek még az is bejöhet – de az ellenkezője is!
    Remélem, amikor a cári család és a vlach csaucseszcu/sic!/ kivégzése lesz a példakép, ezek is sorra kerülnek a zorbán-família és a trafik, füld, ill. egyéb maffiózók és milliomos gecik mellett!!!

  21. @legeslegujabbkor: Volt már 1x 2002-ben ama bizonyos hosszú bájtok éjszakája, amit állítólag az akkori apeh elnök vezényelt le mielőtt átadták a stafétabotot az új kormánynak.Legalább is ezt regélték egy jó darabig utána. Azért vannak akik a látszatra igyekeznek ügyelni.Nem mindenki olyan felületes mint a csodacsatár és helótái.

  22. @bebe tv:
    Mint írtam, nem a húzásnál van a kutya csontja, hanem a beküldött szelvények nyilvántARTÁSÁNÁL. Ez úgy megy, a szelvény adatait műholdon át küldik a központra. Az ötös estében most kb 6 millió szelvány számsorait egy CD -re kiírják és ezt a CD -t bezárják egy szobába, amin állitólag három zár vagy lakat is van (szóvivő mondta a Tvizóban). Senki nem tud a szobába bemenni , mondta, a pótkulcsok az elnöknél vannak.
    A mostani ciklusban (27 hét)már 3 nyertes szelvényesnek mondták, hogy műhopldas adatátviteli hiba volt és szelvényük nem vett részt a sorsoláson.
    Semmiből nem áll egy sort kitörölni és összehúzni, vagy akár betenni egy ilyen adatbázisba.
    Medgyesi, Schmitt, stb, most majd Rahel örülhetnek, hogy ilyen könnyen és biztosan ……..
    Hosszú bájtok is voltak, de senki nem akarta megtudni mit tettek.
    Az USA -ban ez másként megy, mert pár éve – onnan származik a magyar Lottó is – 4 Newyorki és 3 Washingtoni lottó társaság igazgatóit tartóztatta le az FBI csalás miatt. Azóta rendben, a matematikai eloszlás görbének megfelelően vannak telitalálatok, ott.
    Ha nincs semmi kuskus, akkor miért is nem teszik ki az adatbázist a netre? még a húzás elött, hiszen nem több mint 3 perc az egész.