A trafikrendszer beindulása óta a költségvetésből kieső adómilliárdokat szerezné azzal visszaszerezni Lázár János, hogy koncesszióhoz köti a csempészetet.

201309-csempes.jpg

A dohányértékesítésből származó valamint az ehhez köthető áfabevételből az utóbbi két hónap alatt összesen 23 milliárd forinttal kevesebb folyt be a tavalyi időszakhoz képest, ezt valahogy vissza kell szereznünk” – nyilatkozta a kormány mindenügyi bármije

A tervezet szerint koncesszióra csak minimum öt év csempészeti tapasztalattal, valamint minimum három megyei szintű politikusi kapcsolattal lehet jelentkezni. A csempészetre és terjesztésre feljogosító engedély 10 évre szól, az árát pedig személyenként szabja meg Lázár János és 8 fidelitasos fiatal, akikkel Lázár már egyeztetett is.

Azt, hogy a csempészeket is 400 ezer forintért sárgára kell majd fóliázni, Lázár János elgondolkodtató ötletnek nevezte, bár hozzátette: mindenkinek egyszerűbb lenne a nemzeti feketepiac, ha tényleg négerek csinálnák. 

5 KOMMENT

  1. Bejött!:)) A mutyitrafikot már árulják a csempészcigit.
    Kellett nektek ötleteket adni.
    Azt mondják, jövőre a rákos képek mellé odateszik Orbán Viktor és Lázár János fényképét is, amitől a cigarettázás további visszaszorítását remélik!