Úgy néz ki, ez az egyetlen módja, hogy a kormány támogassa őket.

focipeto.jpg

Miután nyilvánvalóvá vált, hogy a konduktív pedagógiában élenjáró Pető Intézetnek a kormánypárti képviselők nem szavazták meg a csődhelyzet elkerülésére kért 500 millió forintot, az intézet előremenekülve futball utánpótlásba kezd. Arra számítanak, hogy ha a következő előterjesztéseikben a #foci, #futball, #stadion, #nemzeti, #rezsi, #szabadságharc, #milf tageket használják, akkor a képviselők egyből megértik a pedagógia módszereiket.

Az intézet az évtizedek óta megszerzett tapasztalatával sokat tudna segíteni a csetlő-botló magyar játékosoknak, a bénázó edzőknek. Addig is, amíg kérésük újra a parlament elé kerül, a kormány iránti bizalmuk jeléül az intézményben Nemzeti Dohányboltot nyitnak, az intézetet pedig Pető Stadionra nevezik át.

34 KOMMENT

  1. Aszondja a feleségem ma: azt olvastad, hogy a Pető Intézet nem kaptt támogatást? Mondom neki, nem, miért, te olvastad?
    Erre ő: nem, de a Hírcsárdán olvastam,hogy focistákat képeznének stb., innen tudom.

  2. Elnezve a valogatott csetles-botlasat a romanok elleni meccsen, a Peto intezet konduktorai jelentos javulast tudnanak elerni a jatekosok mozgaskoordinacioja teren, mert lathatoan meg sok tartalek van a fiukban. En tamogatom az elkepzelest.

  3. Igen eddig is innen kellett volna a gyógyult, ügyes gyerekeket a válogatott focicsapatba tenni. Szerintem már rég bent lennénk a legjobb nyolcban.
    A mostaniakat meg be tenni ide, ha már a szüleik és vezéreink nem ismertik fel gyengeségeiket.
    Ha átneveznénk Nemzeti Pető Intézetnek akkor maradhat?

  4. Sajnos arrafelé tartunk, hogy a “keresztény” együttérzésről híres jobboldal bevezeti a spártai gyerekbetegség megelőző Tajgetosz módszert…
    S ha már Tajgetosz, akkor íme egy fiatalkori mélylírám:

    EGY SPÁRTAI HARCOS MEGLÁTOGATJA KLÁRI NÉNIT, A SZÜLETÉSEKOR A TAJGETOSZON DOLGOZÓ, MA MÁR NYUGDÍJAS PAPNŐT, AKI A SORSÁT POZITÍVAN BEFOLYÁSOLTA:
    Örök hálám! Köszi Klára!
    Nem dobtál a kösziklára.

  5. A Pető intézetben szórják a pénzt, buszt küldenek egy gyermekért, sok tanácsadó, stb, be sem megy úgy kap pénzt, újra és újra felújítják évente ugyanazt, a betegek majd fel nem is magyar, de alig fizetnek a drága ellátásért.
    Nem adnék nekik semmit már, igaz én a stadionokra sem adnék.

  6. Nem tudok ehhez érdemben hozzászólni, mert szétbasz az ideg. Ez egy roppant szomorú hír, még itt, a Csárdán is. A rohadt büdös kurva anyját a szájbabaszott orbán stábnak, hogy ezt meg meri tenni. Átkot mondok: ráhelke szüljön ötös ikreket, amelyiknek mindegyike ilyen, hogy megtanulják végre ezek az eszelős barmok, hogy mivel is szórakoznak. Mert úgy néz ki, csak a saját kárukon képesek tanulni.

  7. Végül is a politikus-matek a következő:
    1. Mennyi szavazatot jelent a Pető Intézet?
    2. Mennyit lehet a segítségével lopni?
    válaszok:
    1. Szinte semennyit.
    2. Nagyon keveset.

    = Le van szarva.

  8. Focistákat is képeznek!!!! …s a keresztényi szeretetre nevelés és a hittan és hogy nyúljunk le minél többet a beteg gyerekektől című tantárgyakat is oktatják majd.
    Olyan nagybecsű tanárok is lesznek mint Harrach Péter aki a “hogy nyúljunk le minél többet a beteg gyerekektől” című tantárgyat adja elő!
    ….vagy a “hittan” című tantárgyat Hoffmann Rózsa elvtársnő és a keresztényi szeretetre nevelést végzi Lukács (fas.om se tudja a keresztnevét) képviselő úr aki szerint a hajléktalanságot a nők okozzák!

  9. @Namely: Végül is a politikus-matek a következő:
    1. Mennyi szavazatot jelent a Pető Intézet?
    2. Mennyit lehet a segítségével lopni?
    válaszok:
    1. Szinte semennyit.
    2. Nagyon keveset.

    = Le van szarva.

    Ennel tomorebben meg senki nem irta le a fidesz rendszeret! 🙂