A miniszterelnök tüsszögése és orrfolyása már múlóban van, amióta elkezdték az új, 12 ezer férőhelyes kaposvári stadion építését.

betegsegre stadion.jpg

Orbán Viktor egészségügyi állapota a munkálatokkal párhuzamosan javul. Míg az alapozásnál még köhögést és hőemelkedést is tapasztaltak, a betonozásnál azonban már csak némi tüsszögés maradt a megfázásból. Hasonló volt a megoldás Szijjártó Péter esetében is: egy könnyed húzódásra írtak fel az államtitkárnak egy dunakeszi futsalstadiont, de a fájdalom még az építkezés kezdete előtt elmúlt.

A gyógyászatnak ezt ágát még nem ismerjük, de a példák mutatják, hogy ez működő alternatíva lehet gyógyszerek szedése helyett” – nyilatkozta Völgyi Ágoston István, a Miniszterelnöki Hivatal orvoskutató-gyógyszerésze. Hozzátette, a jövőben az arányokkal is kísérleteznek majd. Meghűlésre lehet, hogy elég lesz kis lelátós futballpálya egy megyei jogú városban.

27 KOMMENT

  1. @Caaroy: Isten óvjon minket egy rákos Orbán Viktortól! ….de óvhatna bennünket az egészségestől is!!!
    Hát mit vétett a nemzet??????
    ….”hányszor támadt Ten fiad szép hazám kebledre?”
    s lettél Viktor miatt kihalt pusztaság.

  2. Már Shakespeare is írta, hogy futballpálya az egész világ… Mondjuk Montenegróban küszködnek is rendesen, hogy találjanak 75 x 110 méteres vízszintes helyeket. Brazília, Indonézia pedig keményen irtja az őserdőit, mert feleslegesen foglalják a helyet az értékes futballpályák elől. Magyarországon jövőre kötelező lesz Gyurcsány fejét festeni a labdákra.

  3. Angol tudósok kimutatták, hogy a Stadion gyógyszer hatóanyaga a szurok.
    Megfigyelték, hogy emberek azért járnak a stadionba, hogy kiszurkolják magukat,
    tehát szurokért.
    Ki kéne próbálni a nemzet csapatkapitányán. Hátha a natúr hatóanyag jobban teljesít.
    Náthás? Zutty bele, a szurokba, mint külsőleg, vagy zutty bele a szurkot mint belsőleg
    alkalmazott kezelést. Nem kell azért stadiont építeni, bár sokan szívesen végig néznék
    a terápia lefolytatását. Még szurkot is hoznának magukkal, szurkolni.
    Tudom Dóra, sok a szurok.

  4. Majd jön értetek a nagy fekete Pobeda! Nem a karóra. Ahogy Hofi mondta: régen próbálta volna valaki gúnyulni a rendőrt. Elvitték az egész falut. Utána meg elvitték a rendőrt, mert mégiscsak miatta vitték el az egész falut.

  5. Náthára staidont?
    A módszer működőképes. Ha valakinek a náthás orrára ráépítenek egy stadion, fix, hogy már az alapkőletételnél elmúlik a náthája. Vele együtt…
    Ez a régi spártai módszer, amikor a betegséget a beteggel együtt szüntették meg. Valami Dr. Tajgetosz találmánya volt.

  6. Rájöttem, az én összes bajomra is gyógyszer a stadionépítés. Feltéve, ha a fideszt, szavazótáborral együtt belebetonozzák. Vagy legalább a fidesz frakciót. Na jó, akkor csak orbánt.

  7. @s: Ez Lord Gastro Enther közismert mondása:
    ” It’s not pitch. If I is not shit “
    Jelentése: Az igazi szurkot csak ő képes előállítani egyedül a világon.
    Vigyázni kell a szurokszarással, mert az már a végső stádion. 🙂

  8. ST.ADION

    St.Adion jó, St.Adion kell,
    St.Adion nélkül a Heaven is Hell.
    St.Adion volt, St.Adion lesz,
    Cirkusz kell a népnek, meg a pálesz.

    St.Adion itt, St.Adion ott,
    Bocsánatos bűn, ha a közpénz lopott.
    St.Adion jó, St.Adion szép,
    St.Adion karámban béget a nép.

  9. @Frady Endre:
    bocsánat, khm, elnézést, pláne, hogy megkésve bár, de Taigetosz az nem olyan izéság volt ám.
    <tök kedves hangon olvasandó, nem okoskodósan>
    csak mert egyszer tajgetosztoztam pont itt, na de utána gondoltam, elolvasom már tényleg mi volt, aztán tessék: épp ellenkezőleg! tök szupercukik voltak ott a spártaiak ám, kitették a fölösleget, és akinek kellett elvihette – örökbefogadás űralapkitöltés nélkül! pont hogy nem kampec, hanem helló!
    anyai szívem örvendett efelett, el is határoztam, hogy jól elmesélem mindenhol, na ez van most épp.

  10. Felkéne találni a stadion épitési láz oltását ,meg a hazugság otását ,ja és a levelezési mánia ellenszerét, ami biztos olcsobb lenne mint 8 millió levél X boriték,papir bélyeg és egyébb.,amit a kukával szállitanak.Környezet kimélök?? Mennyi fa esik és mennyi viz folyik potyára, mert a miniszterek,nem veszik figyelembe mit tékozolnak + ban az ilyen felesleges intézkedéssel. Ki állitja meg a bevándorlokat? senki, jönnek és mennek. Szerencsétlen embereknek munkát kéne vinni és tanitani őket földmüvelésre,attól,hogy nálunk levelezés utján,megkérdik mi legyen,semmivel nem lessz nekik jobb.,de nekünk sem. Talán ezt a pénz ami nem 10 és 100 milla másra is használhatnák. Na és szerintem ideje lenne nói pártokat és minisztereket kinevezni, mert itt már évekóta a férfiak,csak a tehetlenségüket bizonyitják,ja de eggyet megtanultak,MINDEN szentnek magafelé hajlik……………. Na ez az???????????