Beépített kondenzcsíkhúzó, részecskegyorsító és fejőgép, a drágább modellben pedig nyelvfelismerő.

201309-iphonec5.jpg

Az Apple bemutatta a legújabb iPhone 5C és 5S telefonjait, melyek rengeteg olyan új képességgel rendelkeznek, amiket a bemutatón nem is említettek. Az 5C-be, például, sikerült egy egész részecskegyorsítót építeni, amivel akár a metrón utazva is lehetséges protonokat ütköztetni, de gondoltak a mezőgazdasági felhasználókra, így fejőgép és külön rácsatolva csirkekeltető is működik a telefonban. A telefonhoz olyan tokokat is vásárolhatunk, amikkel kondenzcsíkok lehet húzni, de akár pizzát is süthetünk vele.

Az 5S, prémium modellben természetesen javították a kamerát, és a két vaku mellé egy lanofkát, kilátót és egy egész botswanai törzset sikerült bepréselnie az Apple mérnökeinek, melyek mind javítják a fotók képminőségét. Az igazán nagy újdonság természetesen az 5S biztonsági megoldásai. Az ujjlenyomat mellett a retinánkkal is feloldhatjuk a telefonunkat, ehhez csupán a kinyitott szemünkkel kell megnyomni a telefon Home gombját.

Egy másik megoldással a képernyőt megnyalva is beléphetünk a telefonba. A nyelvfelismerő rendszer nyálmintát vesz, amiből nem csak a telefon tulajdonosát tudja megállapítani, de azt is, hogy evett-e az elmúlt három órában fokhagymásat, vagy vette-e a szájára Orbán Viktort az elmúlt napon.

21 KOMMENT

  1. Keziccsókolom! Érdeklődnék, hogy telefonálni, azt azért lehet majd vele?
    Esetleg adó, illeték, társadalombiztosítási, egészségügyi, nyugdíj, munkaerőpiaci járulék, áfa és vám mentesen ha kérhetném.
    Levehető ajtaja az persze nincsen. Akkó’ ez is egy szar.
    A művaginát megint kihagyták belőle, a szemetek.
    A vibrátor, az persze kezdettől benne van mindben.
    Ez a szakma is teljesen elnőiesedett már.

  2. Peersze. Aztán meg hogy tudna úszni a vizen? Miből van ez, kacsából?! Vagy hasasbankóból? Meg ki fog odamenni, hogy a cápa hasában kattintgassa a fényképezőt, én!? Én biztos nem, nekem dolgoznom kell!
    Átverés ez, rám hallgass!

  3. en mar megvettem – termeszetessen ketpercenkent posztolom a facebookon es a twitteren tovabba minden kozossegi oldalon. Nagyon jo funciok vannak benne, de a letoltheto applikaciok csodalatossak!!!!

    leszedtem egy dakota kozmondas elemzo appot, egy kenopenzt kalkulatort, egy BestOfLazar gyujtemenyt ami azt tudja hogy Lazar ur szonoklatait lejatszva akar ot meteres korzetben kinyit minden bicskat! Valami csodalatos!!

    mar elkezdtem gyujteni az uj ajfon 6-ra, allitolag lesz benne beepitett CSAK A FIDESZ szocialista szavazat eliminator.

  4. @Poptaritop: a becherovkat kihagytak de az orosz piacos valtozatban lesz beepitett veralkohol program: ha 8 ezrelek ala esik a felhasznalo vereben az alkohol akkor automatikussan vodkat jutatt a szervezetbe!

    @garfild-5: a szemet levivo szolgaltatas mar regen kesz van csak azert nem mutatjak be mert nem tudja a szelektiv szemetgyujtest.

  5. @Kulics: Egy Ippon tefelon ne menne el? Oda még H. Rózsa is elmegy, ha onnét indul a vonata. És igen, H. Rózsának van nunija is. Állítólag az Ipponnak is lesz, különféle színekben. Vörösesbarna a rozsdakedvelőknek, liliom színű azoknak, akik tiporni akarják, pénztárcaszínű azoknak, akik szeretik el… szórni a pénzüket. Földszínű az Ödipusszosoknak.