A nemzetközi nagytőke és pénztőke képviselői a lakosság türelmét kérik, a hazaárulás az üzemzavar ideje alatt is zavartalanul folytatódik.

a tengely.jpg

A meghibásodás időtartama alatt tovább nőhet a CBA-k száma és további közbeszerzéseket nyerhet a Közgép. A tengely mozgatói a hiba elhárításáig elnézést kérnek a lakosság azon részétől, amelyek haszonélvezői nemzetvesztő tevékenységüknek.

14 KOMMENT

  1. @gipsz.jakab: Ki merne ilyenhez hozzászólni, az NSA mindent megfigyel! Hozzászólsz és másnap egy csak always online módban működő XBone fogad a nappalidban, Kinecttel. Ha ki próbálod kapcsolni elkezd pirosan világítani, mint a HAL és tesz róla, hogy ne tudd!

  2. Utasszállítónak tűnő távirányítású katonai repülőgép szállt neki a Jew York -Telaviv- Judapest tengelynek. A pilóta a telavivi Muhhammad Atta Memorial Flightschool-ban szörzötte licencét.

    Zsorzs Wé Bukor, amerikai redneck, -aki fű alatt baRakko Baamaa küszöbnigga főtanácsadója-, bejelentette, hogy háborút indít a latrok és tenoristák fészke, Hajdú-Bihar megye ellen, ahonnan később egyébként is szinte biztosra vehetően exegyiptomi vétlen és dolgos ószovjet életművészek meggyilkolása fog zajolni véletlenül Jewzraelben kiképzett hátsójobboldali szélsőségesek által, másrészt a romok helyén legalább háromszor akkora Jew York-Telaviv-Judapest tengelyet fognak működtetni, ha törik, ha szakad, csak még elébb a német kormánytól kapott aktuális holosegélyt kell kikóserolni.

  3. Meghibásodott? Na és? Hát csoda, hogy meghibásodik amikor a Csabdi-Tükröspusztai út is olyan kátyús hogy csak IMF hitelből lehetne felújítani , De hát az nincs! No ezért aztán a Jó Király kénytelen volt fele lányát oda adni annak aki Suttyomban elintézi neki hogy a kátyúk meglegyenek csinálva.
    Majd még a New York – Bozótrét -Felsőtikszar- Gyurgyevo tengely is trapára megy ha így folytatódik. Esetleg ….. esetleg ha netán a sok hülye tulok turulbaszta műparasztot a feje tetejére állítanánk és kiráznák az összes pénzéből No akkor lenne pénz a tengelyre. …..de addig csak a műparasztok és a kátyúk száma nő!