Autoreverz jelenti.

sun_01.jpgAz adat rákerül ugyan az adóbevallásra, de egyelőre hosszabb távú következtetéseket nem vonnak le belőle.

18 KOMMENT

  1. Hát ez nehéz lesz.
    Ahhoz nekem például, mind a 9 908 798-1 embert meg kell nézzem, el kell döntsem milyen állatra hasonlít, aztán le kell írnom egy bevallásba.
    Az legalább 9 908 797 x 3 sor, mert az azonosításhoz kell a lakcím, személyi szám stb.
    Egy A4-es lapra 25 ember fér rá, az 396 352 oldal, kétoldalasan cirka 200 000 oldal. Az egész 1 tonna, 20m magas stóc.
    Ha egy ember öt perc, akkor már 94 év alatt végzek vele, ha közben mást nem csinálok.
    A határon túli magyarokat nem vállalom.

  2. @kittrabi: senki nem mondta, hogy csak a magyar adóbevallásokról van szó. mindenkinek meg kell határozni a világ összes seggfejét. én nullás cukiságfaktorral dolgozom úgyhogy mindenki mocskos görény.
    én pelyhes kiscsibe vagyok.

  3. Csak szólnék, hogy egy baromfi naplementekor beszorulhatott a tehén seggébe.
    A tyúk figyelmét elvonhatta a mag szedegetés, akkor történhetett a baleset.
    Hívta már valaki a tűzoltókat, meg a mentőket?
    Nem.
    Jellemző.
    A lába azért már kilóg, szurkoljuk neki közösen.

  4. Én ezt nem értem! Mindig ez a rasszista megközelítés! Már a HCS-tól is. Szégyelljék magukat! ….és mi van ha valaki növényre hasonlít? Mondjuk egy tövises iglicére? ….vagy pont úgy néz ki mint egy útszéli lazurka? Netán az illető egy majom kenyérfa kinézetű? Mindig ez a zoosovinizmus!!!! Persze sok állatformát látunk pl az utakon, a politikusok közt, a közértben vagy a stadionokban De de van élet más formában is.
    Pl ha meglátom a Tónit vagy a Pétert nekem nem mindig egy állat jut eszembe róluk! No és a Zsótiról se meg a Janóról sem ….. van amikor például nekem …-nak. tűnnek!

  5. “hosszabb távú következtetéseket nem vonnak le belőle.”
    Kérdés, mi az a hosszabb táv?
    1 Ångström? 100 Parszek?
    Azt hiszem a kiber-sertést (angolul ping) választom magamnak. Az alapértelemezetten kb. 1-4 secundum köztötti hosszúságú lehet, annyit csak túlélek valahogy.

    A képen egyébként Severus Diggus, ókori kútásó szakember élete fő művének metszetét láthatjuk. A kitartó Sevinek is becézett szakember 4 évig ásta ezt a kutat, azután 4 napig bolyongott saját labirintusában, mielőtt szomjan halt. Kitartó turisták megtekinthetik hamvait, hiszen családja a mester kívánságának megfelelően a Szaharában végeztette a szórást.

  6. Nagyon vicces, egyszer már ki lett hirdetve, hogy mindenki a majomtól származik,tehát eleve gyanús, ha valaki más állatra hasonlít,pl. kigyó, róka, görény, stb.

  7. @vantaan: “mi van ha valaki növényre hasonlít?” Javaslom, hogy ne álljunk meg a növényvilágnál, vantaan! Mi van, ha valaki például lyukacsos mészkőre hasonlít? Vagy villamosszékre a 6-os villamosról? Vagy a szociális piacgazdaságra? Ezzel is foglalkoznia kellene a filozófiának!

  8. @tobias2: Persze Én nem vitatkozni akarok ….de igenis és ha mondhatom nem is! Az állat persze az állat és ugye soknak 4 lába van és mégsem kotlik No akkor pl hogy hasonlíthatnám hozzá pl …… elvtársnőt vagy úrhölgyet?
    No és itt van a Kósa az a tudod melyik az pl tök úgy néz ki mint egy majomkenyérfa, akkor mondjam rá hogy állat?
    ….vagy a Jenő meg a Zsóti! Ugye az is.S persze ha a paradicsom megharagszik akkor egyáltalán nem hasonlítom hozzá pl Orbán Viktort ez evidens!
    A lyukacsos mészkő no az már más probléma! Nekem pl Morvai Krisztike meg a 7 vagy 27 törpe csoportképe jutott eszembe, no de akkor a Gaudi Nagy T megharagszik.

    Nehéz! Nagyon nehéz a kő!

  9. imádom a kommentjeiteket!
    amikor a rosszkedvű páviánra hasonlítok, mindig idejövök olvasgatni és rögtön írhatom át az adóbevallásomat!
    igen, ezzel arra célzok, hogy 1-2 milliárdért ki kéne dolgozni valaki IgenkomolySzakértőnek az állathasonlítási-bevallás időben változó jellegét figyelembe vevő algoritmust és az ehhez kapcsolódó űrlapokat, illetve e-formulákat.