A wales-i szélső a világ legdrágább játékosa lett, bár az utolsó pillanatban a magyar újonc majdnem beelőzte a Real Madridot.

orban-bale.jpg

„Viktor már majdnem aláírta a csekket a 120 millió euróról, de aztán elgondolkodott” – fakadt ki a Puskás Akadémia csapatának vezető edzője, aki szerint példátlan pechsorozat sújtja őket. Mint ismeretes, a szezon másik tervezett sztárigazolása, Samuel Eto’o végül azért nem jött Felcsútra, mert az orvosi vizsgálaton kiderült, hogy allergiás a kadarkára.

„Gareth Bale még meglehetett volna, a filmesek is érdeklődtek iránta, tök jó volt a Batmanben is, meg a pályán is nagyon tud. Végül a Real elvitte 100 millióért” – utalt a meghiúsult transzfer körülményeire az edző, aki szerint ott bukott el az üzlet, hogy mecénásuk belegondolt, hány lélegeztetőgépet is lehetne venni a wales-i árából. „Hát igen, ez egy ilyen tipikus rossz, magyar beidegződés.”

Az átigazolásra szánt összeget végül valóban lélegeztetőgépekre költötte klub, ezeknek is hasznát veszik a csapatnál, mert nincs túl jó kondiban a felcsúti keret. Bale pedig úgy tűnik, végül mégis az NB I.-ben köt ki, mivel idő közben az egész Realt leigazolta a Fradi.

27 KOMMENT

  1. A képen a világ két legdrágább focistája látható.
    A nagy csak 36 milliárd forint, a kicsi viszont iszonyú drága, 3 000 milliárd csak a kiállás + kafetéria + négy év letöltendő, ami meghosszabbítható 8-tól, akár 20 évig terjedőre, ezalatt vihet mindent, amit csak bír.
    Ezt űberelje a piti Reál, vagy az egész bundeszliga.

    De nicsak, Dr. Orbán éppen köpni készül.
    Fiúk, fiúk! Kinek a hatáskörébe tartozik a köpőcsésze?
    Ez is?
    Gyere Jani, te jóker, siess! Mindjárt kirepül belőle! Ügyes vagy!
    Tedd a nemzeti aranytartalékba, a többihez.
    Ettől nagyot erősödik majd a forint. Lesz vagy 350 is talán.
    Óriási siker! Tapsoljuk meg kedves nézőink! Tapsoljatok már a jó ku…….
    Egyszerre! Mind! Megint.
    Huj, huj! Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország!

  2. Csatlakoznom!
    Az irigységtől én is csak azt tudom kínkeservesen megszülni:
    Nagyon gyenge……Nagyon gyenge……. Nagyon gyenge…..stop!! Elég ennyi.
    Hárma siker lett, ….vagy átszakadt a lemez, …..vagy a gátam, ….vagy visszhangzik a kórterem,…..az nem, mert jó puha gumi.
    Van itt valaki?
    Mondatkezdés nagybetű!….nem érdekel a véleményed…..1, 2, 3, 27, 65,
    nyertem nővérke! Nyertem! Ki akarok menni!

  3. Bale Magyar származású gyerek. Fasza magyar gyerek.
    Bale Gyenes, azaz Gyenes Béla. Hittétek volna ámberek? Hát ilyet!
    Illés Béla fogadott, másodfokon jogerős unokias barátnője fia, még Dobozról.
    Doboz nincs messze Felcsúttól, csak egy köpés, ahogy mindjárt látható is.
    A Puskás Ferenc (ez is Feri, mondom, hogy ez az Orbán túlságosan vonzódik a Ferikhez)
    Futball és Akadémia titkos, végzős rugdallója (futball hallgató az milyen lenne már?),
    magyar-skót kettős állampolgár és ügynök, koprodukcióban, színes, szélesvásznú,
    szintelen, szagtalan, de ez átlátszó.hu.
    Jobb szélső mint bal, vagy libsi, pláne mint nagyorrú kapus, ami Gordon.
    A PFFA csak jobb oldali focistákat képez, erre van szakosodva. 2 -1 -2 rendszer.
    Most épül be a Reálhoz, úgyhogy nekik hamarosan annyi, aztán a Mahalacska jön,
    vagy Macskalala, mindegy.Dzsudzsákot túlélték, ebbe beledöglenek, az fix.
    A képen instrukció kap fogadott donorikus apjától, csapat és tenkes kapitányától,
    aki oda csap, ahol sanyargatni lát.

  4. @kittrabi: “Bale Magyar származású gyerek. Fasza magyar gyerek.
    Bale Gyenes, azaz Gyenes Béla. Hittétek volna ámberek?”
    De tudatlan vagy Te! Hiszen ezt mindenki tudta.
    Sőt még a Samuel E’to (magyar neve Győri Samu, apja volt a zószeres a Gyárvárosba s tiszteletből vette fel az Audi-Eto nevet de aztán a neve első részét elcserélte autóra) is magyar.
    …. meg a Pelé is innen Felcsútról származik. Az apja állítólag nem az anyja volt! …pont mint Puszkasznak akarom írni Puskásnak!

  5. @Lencsés István: Hát igen! Igen, nagyon reális, jó csapat a Reál is. Csak az a rossz, amikor a fél Real félreáll. Habár akkor volt jó a Real, mikor ott játszott a Raul.

    Na, amúgy mi a gond? Nem lehet irigy senki a Real-ra? Vagy Te kire/mire gondoltál?

  6. @Lencsés István:

    “…nekem a jó a jó .”

    Ezzel mindenki így van, de csak kevesen képesek ezt ilyen fantasztikusan felépített eszmefuttatásban kifejezni. Hosszas gondolkodás után akár azt a következtetést is levonhatjuk, hogy a rossz a rossz.
    A “jó” szót furfangos módon, jelzőként felhasználva akár azt is mondhatjuk valamely hülyeségre, hogy az jó. Innentől viszont már életbe lép a bölcs mondás, és máris jó lesz.

  7. @Lencsés István: szerintem rossz helyre jottel kommentelni

    nade a lenyeg, miert esett kutba az evezred igazolasa: egyreszt kiszivargott hogy Bale tul sokat jatszott a baloldalon, masreszt a neve nem tartalmaz X, D, Y es H betuket. ( aki nem tudna: Nemzeti Meznyomtato KFT ben LazarJanoshoz tartonak az emlitett betuk, neki ebben sok uzlet nem lett volna )

  8. @Bakacsin: Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . 🙂 Az iróniád kurva gyenge . A hülyeség sosem lesz jó .

    @toportyánzsóti: A szövegértésről a helyedben nem írogatnék …. Igen az EMBER az egy faj , de te nem értheted ezt mert te csak emberszerű lény vagy . Újmagyar az hosszú ú , szóval a helyedben …. 😀 😀 😀 + 😀

    @Én, Nagy László: Pont elé kell szóköz , épp ezért IS lett 5 – ös a nyelvtanom , szóval ezt IS beszoptad . 🙂 😉 😀 Mondatkezdés nagybetű , szóval a helyedben …. 😀 😀 😀 + 😀

    @visszakettopadlogaz: 1 . Mondatkezdés nagybetű . 2 . Ékezetek használatát tanuld meg . 3 . Jó helyre jöttem , mert itt hazudoznak fosva , és ezt meg kell cáfolni .

  9. @Lencsés István: most mar biztos vagyok benne hogy te rossz heleyen vagy. Te ilyen onkentes rendor lehettel a kommunista rendszerben vagy part titkar. Ma mar demokracia van, mindenki megirhatja az eltero velemenyet amig nem serti a masikat, akkor is ha szerinted hulyeseg vagy hazugsag. Szerintem a demokracia nem neked valo. Mar lehet utleve barkinek, utazz north koreaba, ott az olyanokra mint te most nagy szukseg van.

  10. @visszakettopadlogaz: A mondatkezdés továbbra is nagybetű , és az ékezetek használatát is még tanulnod kell , ha ez nem fog változni , akkor ma és ezen blogbejegyzésnél utoljára reagálok rád . Nem vagyok rendőr . 26 évesen nehezen élhettem a kommunista rendszerben …. A hazugság az nem vélemény pláne nem fosva . A demokrácia neked nem való név nélkül . Divatmagyar is vagy ami még szánalmasabbá tesz ….

  11. @Lencsés István:

    Nem idéztem. Ha idézni fogok, te is észlelni fogod, mert olyankor nem mellőzöm megfelelő írásjel használatát. Kérlek ne írj ehhez hasonló valótlanságot a jövőben, köszönöm szépen.

    Nem iróniának szántam, hanem hülyeségbe csomagolt hülye filozófiának, sajnálom ha félreértetted.

    A hülyeség nagyon sokszor már most jó (sőt, a múltban is az volt), így a jövőben is az lesz.

  12. Na akkor idézek pontosan, helyesen:
    “Pont elé kell szóköz , épp ezért IS lett 5 – ös a nyelvtanom , szóval ezt IS beszoptad . 🙂 😉 😀 Mondatkezdés nagybetű , szóval a helyedben …. 😀 😀 😀 + :D”

    Haj, ennyi, nem kell semmi csinnadratta négy hülye pont, vagy ilyesmi, ugyanis szó szerint idéztem a teljes nekem szán szöveget.

    Több tény is van, azaz:
    – nem volt kisbetűs -igen, az hiba lett volna, de ugyebár nem volt- mondatkezdésem az utolsó mondatomban, ellenben
    – Te még mindig teljesen hibásan teszel felesleges szóközöket pont, vessző, kötőjel, azaz minden központozás elé, továbbá
    – szeretsz szopásról beszélni, ezzel nyíltan vállalod, hogy neked ez fontos.
    De azt tudnod kell -igen, kezdünk kötőszóval mondatot, csak tudni kell magyarul HELYESEN írni- hogy a szopott fasz melyik végén állsz.

    Nem anonim Nagy László
    (István, mondj le…)