Autoreverz jelenti.

actor_01.jpgA Járókelők Országos Egyesülete szerint “megalázóan egyoldalú döntés született, az érintettek meghallgatása nélkül“. A Bankok Országos Egyesülete szerint “a döntés bölcs és igazságos, és már maguk is pont javasolni készültek”. A Járókelők Egyesülete szerint “ez hazugság, csak a saját bőrötöket féltitek“. A Bankok Egyesülete szerint “miért, ki ne tenné, de azért a pénz kéne, nem?”. A Járókelők szerint “igen, kéne, mert ez a mi pénzünk, csak nem személyesen mi tettük be“. A Bankok szerint “tiétek a tudjátok micsoda“. A Járókelők szerint “van igazságos királyunk, majd szétrúgja a seggeteket“. A Bankok szerint “ezt már megbeszéltük és pofa be, tökkelütöttek“. A Járókelők Egyesülete szerint “nem pofa be és nem tökkelütöttek“. A Bankok szerint “de és de“.

A pénz hallgat. Nincs szaga. A víz az úr. Nem léphetsz kétszer. A bánat egy nagy óceán. Össze is töröm. Annak, aki vermet ás. Öt török, öt görög hány ember. Ispilláng. Kóspallag. Szabad szappanozni.

6 KOMMENT

  1. A Rémségek kicsiny boltja húsevő növénye már lábat és fűrészfogas testet is növesztett, mióta svájci bicska alapú hitelt vett fel. Kinőtte a boltot, ezért megvette a Parlament kupola-termét, ehhez kellett a hitel.
    Minden hiába, az a három mentőcsomag szinte láthatatlan a hatalmas hitel mellett. Kilakoltatják, azaz meglakol.

  2. Ha ez most egy bankpánikot indít el, akkor simán rábasztok!
    Ha kikerül az Indexre, akkor nagyon sokan beszopják, mint ahogy szokásos.
    Én már feltörtem a 300 milliós lekötésemet, holnap megyek kivenni.
    Azért elküldtem a bejelentést a PSZÁF-hoz, meg a TEK-hez, de már százötvenen megelőztek.