A www.nerlove.hu oldalra bárki regisztrálhat, a különböző feltételek szerinti keresést pedig úgy könnyítik meg, hogy minden találat Orbán Viktor lesz.

csalafinta.jpg

Selmeczi Gabriella az oldal sajtótájékoztatóján elmondta, hogy bár mindenkinek Orbán Viktort ajánlja ideális párnak az oldal, a miniszterelnök értelemszerűen egyik találkozóra sem megy el. “A cél, hogy a fiatalok rájöjjenek, a legjobbat érdemlik és nem érdemes alább adniuk” – nyilatkozta a Fidesz szóvivője, aki senátor is volt régen.

A kezdeményezés egyértelműen a Szabad egy táncra? nemzeti párválasztók sikertelensége miatt született – ott ugyanis a résztvevők magas száma ellenére senki sem találta meg a miniszterelnököt, aki ugyan oda sem ment el, de legalább nem is táncolt.

Selmeczi Gabriella ugyanakkor azt is bejelentette, hogy a 2014-es választásokig több közhangulat-javító online intézkedést is tervez a Fidesz: a rászorulók webkamerán keresztül lehet nézni, ahogy Rogán Antal a Nobuban vacsorázik, egy nyílt napon a kisgyerekek megérinthetik Papcsák Ferenc polgármesteri fizetésből vett Mercedesét, valamint Matolcsy Györgyre alvás közben napszemüveget adnak majd.

16 KOMMENT

  1. VALAMINT WEBKAMERÁN KERESZTÜL AZT IS MEGLESHETIK, AMIKOR ORBÁN VIKTORNAK KEDVENC CIGÁNYZENEKARA ELHÚZZA A NÓTÁJÁT !

    “A kormányfő elárulta azt is, hogy ragaszkodik egy helyi cigánybandához, “aki akarja, majd annak zenéjére járhatja a csűrdöngölőt”.”

  2. @kvadrillio: GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT: “q1. Tánc: Gyors ütemű néptánc. Leguggolással, hirtelen felpattanással járó, tapsolással, dobbantó mozdulatokkal kísért régi székely tánc, amelyet egy, ritkábban két férfi táncol. “…MONGYUK…ELHÍZOTTAKNAK NEHEZEBB…:)

  3. csak a pontosítás kedvéért, mivelhogy nagyon nem mindegy:
    “társtaláló *jobb*oldalt indít O.V.”

    egyébként először “társtalanító”-t olvastam. na, például arra indíthatna *bal*oldalt is.

  4. “Selmeczi Gabriella ugyanakkor azt is bejelentette, hogy a 2014-es választásokig több közhangulat-javító online intézkedést is tervez a Fidesz: a rászorulók webkamerán keresztül lehet nézni”

    MIT? Mi a retkes, bütykös gecis faszt? He?

    Elmondom: A Puskás stadionban karóba húzást, azt, a kurva anyátokat. lézerjani kerékbetörését. selmeci gabika szurokban főzését. matolcsy megvakíttatását. Ja, hülye vagyok, az már megvan. Csak nem láttuk. Mi már csak az eredménnyel szembesülhettünk.

  5. Orbán Viktor megkapta az Azeri Aranybalta Díjat, csak ezt a ballib sajtó elhallgatja!
    Az Azerbajdzsáni Közlönyből pedig János Lézer tiszteletbeli hóhérrá kinevezéséről is értesülhettünk.
    Amúgy komolyan, ki nézné webkamerán keresztül Selmeczi Gabriellát?
    Már az ötlet is a perverz szado-mazo!.-)

  6. Kinn voltam nemrég Hamburgban..és német ismerőseim…( sokan vannak, mert ott éltem 7 évig)…azt kérdezgették, mondd honnan szedtétek ezt az uninteligens Bauert (parasztot), …szégyen az országotokra nézve…, Ez normális?…