A villamosvonal felújítása alatt a korrekt Hegyi Barbara és Rudolf Péter helyett Szebeni Istvánnal együtt köpködhetnek az utasok.

szebeni bkk.jpg

Az élő adásban obszcenitásra vetemedett és az M1-től elbocsátott Szebeni István lehet a 4-es és 6-os villamosokat pótló autóbuszokon a megállókat és átszállási lehetőségeket bemondó hang, tudtuk meg a BKK-tól.

A hónapok óta munkanélküli híradós által használt indulatszavakkal ugyanis a tűzforró és széttúrt villamosvonalon utazók maximálisan azonosulni tudnak, így lehet, hogy már ezen a héten hallhatunk a buszok hangszóróiból olyan mondatot, hogy „A Nyugati pályaudvar következik, ha végre zöldre váltana az a szájbak*rt lámpa”, vagy a „Blaha Lujza tér következik, csak azt nem tudom, mi a f*szért a legnagyobb melegben kell szétb*szni az egész várost”.

Ha a nagykörúti villamosvonalon bejön az újítás, akkor a BKK nem zárkózik el attól, hogy további túlterhelt, túlzsúfolt vonalakon is alkalmazzon hasonló hangokat, például a 7-es buszon megtudhatjuk Ganxsta Zoleetól, ki a f*sza gyerek.

2 KOMMENT