A kormánypárti punkot játszó “N.E.R. not dead”, első koncertje augusztus 20-án este lesz a Budai Várban, a tűzijáték után.

NERpunk.jpg

Szijjártó Péter (a banda dobosa) elmondta, dalaik jellemzően aktuális magyar témákkal foglalkoznak majd. Úgymint az alapkamat-csökkentés, a margitszigeti zenélő szökőkút, a devizahitelesek problémájának sikeres megoldása, a hazánkkal szembeni uniós túlzottdeficit-eljárás megszüntetése valamint Bajnai Gordon lehetséges bebörtönzése.

Hozzátette, nagy szerencséjük van a koncertszervezéssel is. Bárhova bejelentkeznek, mindenhol szívesen látják őket, és más magyar punkzenekarok koncertjeit is bármikor lemondják a kedvükért. “Még sehol nem játszottunk, de mindenhol nagyon szeretnek minket” – nyilatkozta boldogan Péter.

21 KOMMENT

  1. @Bakacsin: Ne gusztustalankodjál itt maga már megint!
    Rendes ember nem veszi a szájára “azt” hiába, még szélsőfajtalankodás céllal sem,
    nem is gondol rá, csak gyermeknemzési céllal, ha muszáj, meg ha káromkodik.
    Bár megértelek önt, mert ezek kezdtek el nemi szerveket mutogatni, ráadásúl parókában.
    A csigazabáló franciák, azok még meg is kakaózzák. Fúj!
    Azoknál van orange, meg banán, szimultániuosly. Rohadt parázna kéjencek.
    Mingyá’ gyün az értelmiségi, ízlésvédő, keresztes, huszár különítmény, oszt jól helyrerak magát itten téged végre.
    Na, ezt most jól odaírtam ezeknek!
    Mit röhögnek itt állandóan, mindenen.
    Hajrá…vagyis.. paróka rá magyarok!

  2. ” A szabad punk zenekar alapitas joga mindenkinek jar!” mondta orban viktor es megalapitottak sajat punkzenekarukat, aminek neve a megalapitas datuma lett, Februar3. Kesobb ezt leroviditettek 2/3-ra – ez jobban mutat a plakatokon is.

    Sokan azonban nem kernek a 2/3 bol, biraloi szerint mindig azt jatszak amit orban mond, nincsenek uj dalaik csak a regieket hangszerelik at ujra, az uj dalaik pedig nem utnek akkorakat mint a regiek. ( a most megjelent REZSICSOKKENTES kislemez sem aratott elsopro sikert )

    A regi lemezeiket viszik, a 2010ben megjelent ELSZAMOLTATAS nagylemezuk peldaul meg mindig a listakon van, nepszeru rola a NEM LESZUNK GYARMAT, NEM TARGYALUNK AZ IMF EL, de a bonus track SZELL KALMAN TERV is kozkedvelt.

    Voltak a csapatban konfliktusok, peldaul Navracsicsot hatterbe toltak es mostmar a videki tehetseg Lazar szokott egyre nagyobbakat szolozni, kisebb nezetelteres volt abbol is mikor Sanya, a dobos hatan egy fotozas alatt kivillant a KET HET egeszhatas tetko, de mar nem is beszelnek rola.

    A kerdes, a jovo evi nagy tavaszi zenekarvalasztot tuleli e a 2/3-ad…

  3. Remélem, lesz egy szám a trafiktörvényről is.
    Meg a nemzeti színházi buzikról.
    Meg az alaptörvénynek nevezett förmedvényről.
    Valamint a Közgép-himnuszt is megírhatnák, Simítsd ki, Simicska címmel.

    @doktor.dikhed:
    Vagy lehetne Smit Plagi Punk Group.
    És énekelhetnék az Áll egy ijfú Orbán a réten, valamint a Gyurcsány Ferenc, a kurva anyád című dalokat. Szerintem a zenét a CPg olcsón átengedi mindkettőhöz.

    Esetleg még feldolgozhatnák a Flashtől a Képviselő funkyt is.

  4. Most írják a legütősebb számukat, ami egy páváskodó uzsorásról szól. Ez lesz a devizahitelesek összetartozás dala. Egy sora már megvan: meztelen seggeink egymáshoz érnek.
    Anti bácsival is egyeztetnek, ő lehet az előzenekar, ha a lila libás számot átírja libsi libajnaira.

  5. Egyszer régen egy haverral igyekeztünk kitalálni minél extrémebb, minél hülyébb zenei irányzatokat. Kb. a progresszív lakodalmas zene, fasiszta reggae, akusztikus grindcore és hasonló marhaságok születtek. Milyen kár hogy a kormánypárti punk nem jutott eszünkbe! 😀

  6. “Mondatkezdés nagybetű . Tulajdonnév szintén” Én ezt nem elbasztam. Ez nálam szándékos. Bizonyos emberek nevét akkor is kisbetűvel kezdem, ha történetesen mondat elején állnak.

    “A punk zenén nincs mit érteni . A szövegen kell érteni ha van .”
    Én szöveget írtam. Aztán azt sem értetted . . . Talán az orbán . . .