Elkaszálták a Szigethez kapcsolódó “Lehányfalu”-projektet

5
42

Autoreverz jelenti.

finger_01.jpgA budapest környéki, családias hangulatú józanító túrák helyett a megbízást az ismerősen csengő nevű OKDK (Okádék-Á) Zrt. kapta.

5 KOMMENT

 1. ” A Hanyaskultura alacsony fokon all hazankban, remeljuk meg tudunk honositani egy uj szemleletet es novelni tudjuk a hanyni vagyok koret, tiz even belul pedig fel szeretnenk zarkoztatni hazankat a nyugati fejlett okadek kulturahoz” – nyilatkozta a sajtotajekoztato utan a Magyar Sugarban Hanyok Szovetsegenek elnoke, aki nemregiben tert haza a Londonban megrendezesre kerult Nemzetkozi Fekvehanyo Vilagkuparol, ahol az elokelo masodik helyezest erte el “:VODKA + KOVASZOSUBORKA ” versenyszamban. ( az orosz versenyzo elonye behozhatatlan volt )
  Az “eszunk-iszunk-belefekszunk” kombinalt szamot a lengyel versenyzo toronymagassan nyerte, annak ellenere hogy a skandinav nepek hanyomanyossan erosek ebben a szamban.
  A tradicionalisan magyar gyozelmet hozo ” Itt a Roka Hol a Roka ” tavolba taccsolo versenyt – nem meglepetesre – a magyar versenyzo huzta be, 4.23meterrol talalta telibe a celtargyat ( kihelyezett viragallvany )ugy hogy az engedelyezett 2 liter boroskola bevitelet nem is hasznalta ki teljessen.
  Akrobatikus szamokban – mint a “felokadok-alaallok” a kinaiak teljesitettek jol, bar a bolgarok fejlodese szembeotlo volt.

 2. A képen egy érett vizibolha látható, Daphnia, a Daphnisz és Cloéból.
  A híres szerelmi történet Leszboszon, a leszbikusok országában játszódik,
  de azok nem szerepelnek benne, ahogy a képen sincsenek, helyesen.
  Bravó!
  Vajon hol van Cloé? Ezt kérdezi Daphnisz is, de a vizibolhák gondolatait nem lehet kiírni, mert még nincsenek hozzá írásjelek.
  A három pontról pedig mindenki azt gondol, amit akar.
  Példáúl: – hú vazeg, ott jön egy guppi.
  Vége.

 3. @kittrabi:

  Á, a képen egy nagy lábujj látható, mely önálló életre kelt. Bal oldalon 4, jobb oldalt két saját lába van, melyek ujjatlanok, mint a nyári pulóver. Épp azon gondolkodik (3X), hogy szájat növeszt, mert részt venne a címben szereplő projektben.

 4. @Bakacsin: A képen egy hüvelykujj látható, a keresztapa unokaöccséhez tartozott még tegnap, de egy üzlet nem várt eredménnyel zárult, ezért sajnos valakinek fizetnie kellett a Zrt-nek. Utána következett a hányás.