A kormány nem szarozik. Tetőt építenek a Kárpát-medence fölé, a Magyarország stadion szektorbeosztását pedig az alaptörvényben rögzítik.

footbal-hungary.jpg

Újabb stadionok építése helyett egyetlen nagy beruházással stadionosítják az egész országot. A beruházás ráadásul nem is igényel újabb tervezést, egyszerűen a felcsúti stadion oldalait kijjebb tolják, és tetőt húznak az ország fölé. A büfé Budapesten lesz, a vécék Szegeden, vagy ahol még vannak szocialisták. A Balatont a Dunát, meg a többi felesleges vizet, ami a pálya állagát rontaná, azonnal megszüntetik, viszont beépítenek a pálya alá egy hűtőrendszert is, így az országot Disney on Ice produkciókhoz és korcsolyás melegfelvonuláshoz is el lehet majd adni.

Magyarország stadionosítását Orbán Viktor gazdasági racionalitásnak nevezte. Mivel mindenkinek stadiont ígért, ez rengeteg pénzt elvinne, „… ehelyett az egészet megússzuk egyetlen országos stadionnal, ami az összes többi stadiont is magában foglalja. Ki van ez találva. Az EU persze értetlenkedni fog, de Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, vagyis a B közép majd rendbe rakja őket”kacsintott a miniszterelnök, a leendő Magyarország stadion szotyiárusa.

22 KOMMENT

  1. Szerintem ki kéne egyengetni a pályát, mert hepehupás; le kéne dózerolni a Kékestetőt, a Bakonyt és a Gellért hegyet és akkor máris lehet focizni 🙂
    Az így kitermelt több ezer köbkilométernyi földből pedig célszerű volna magyar szigeteket építeni a Csendes-óceánban és a Karib-tengerben; lehetőleg legyenek adóparadicsomok mínusz 16 %-os szja-val. Tehát ha 200 ezer Forintot kapsz a munkahelyeden, akkor az állam azt kipótolja még 32 ezer Forinttal 😀
    No meg ha elég szigetet építünk, akkor megalapíthatjuk (a Brit Nemzetközösség mintájára) a Magyar Nemzetközösséget.

  2. PatkóBandi: végre Budapestnek, a nagy vízfejnek is lesz haszna, focira nem alkalmas, csapatai a bányászbéka s..ge alatt, büfének talán még jó lesz, már ha valaki oda van a hamburgerért meg a romlott kínaiért…

    bár még a WC-is ott lehetne, mivel büfét WC nélkül üzemeltetni nem szabad, WC-seknek meg ott vannak a politikusok, némi hasznuk talán lenne, bár gyanús, hogy a WC-pénzt röptében ellopnák…

  3. Az Etelköz meg marad ahol van, az Etelben?

    Gondolom a labda a bankrendszer lesz, azt most is ügyesen rugdossuk.

    A világítást meg majd Széles Gábor feltaláló üzletember simított és olajpermettel kent, Széles-spektrumú egyenárammal táplált önjáró transzformátorai táplálják, nyilván.

  4. A világítást meg megoldják a rezsicsökkentett áramszolgáltatók. Természetesen ingyen, hiszen a fociért nem lehet pénzt kérni, az nem gazdasági tevékenység. Orbán Viktor megmondta: a foci maga a művészet.

    Igaza is lehet, sokszor láttuk is, hogy a művészet értői hogyan alakítanak át stadionokat valódi avantgárd múzeumokká. Vagy az Üllői út hogyan lesz egy interaktív bemutató terem minden gyerekes apuka és a kis rajongók számára.

    Úgy hogy az ötlet kiváló: Mutassuk meg a zUniónak, hogy a Magyar Nemzeti Futball a világon egyedülálló!

    Ezért mától – visszamenőleges hatállyal – az Alaptörvény Aranylabda cikkely kiegészítése tartalmazza a Nemzeti Aranylabda Himnuszt melyet kötelező minden egyes futball meccs előtt játszani.
    Már az kis óvodás korban kötelező lesz annak megtanítása, hogy a futball akadémiás csemeték felkészülten tudják énekelni rögtön az első meccsükön.

    A stadionban szükséges kihangosítást a Közgép Zrt. szállítja a kiírás alapján elnyert tender alapján, mely egyértelműen kihangsúlyozta, hogy a tenderen olyan csak olyan cég vehet részt, amely legalább tíz éves gyakorlattal rendelkezik kihangosítási berendezések gyártásával, telepítésével. Ennek a kiírásnak egyedül a Közgép Nemzeti Zenekihangosítási és Telepítési KFT. felelt meg, mint a Közgép Zrt. leányvállalata (a tíz éves referenciákat ugyan még most szerzi be a két hónapja alakult kft., de Schmitt Pál szerint ezzel nem lesz gond – a szerk.).

  5. További információink szerint ismét nagyot merünk álmodni:

    Mivel a Nemzeti Aranylabda Himnuszt már a Magyar Nemzeti Filharmonikusok nagyzenekari feldolgozásban elkészítették és a Magyar
    Nemzeti Gyermekkórus átirata is elkészült (és azt be is énekelték a gyerekek – a szerk. ) meglepetésként a Nemzeti Konzultáció részeként minden Magyar Állampolgár megkapja augusztus huszadika előtt CD-n vagy DVD, akinek kell a videó felvétel is. Ezt mielőbb jelezni kell a Magyar Nenzeti Konzultáció portálon! – a szerk., cím: http://www.kozgepcd.hu.
    (A sokszorosítást a Közgép Compact Disc és Digital Video Disc KFT. vállalta. – Ami azért is bravúr, mivel a cég gyakorlatilag ma alakult!)

    Természetesem az összes ismert videó megosztó portálra is felkerült, mind a videó felvétel, mind egy exkluzív animációval ellátott 3D-s anyag, ami HD minőségben is elérhető.

    Végül egy kis kulissza titok, amit engedtek megírni megbízóink:

    Hosszas tanácskozás után vezetőink arra jutottak, hogy az augusztus huszadikai Nemzeti Tűzijáték áttervezésre kerül! Már fel is kérték Ákost, hogy írja meg a Nemzeti Aranylabda Himnusz átiratát, hogy ezzel lehessen meglepni a nézőközönséget.

    Megkeresésünkre Ákos elárulta, hogy már gyakorlatilag kész a mintegy egy óra ötvenöt perces átírat, mely hűen tükrözi Nemzetünk hovatartozását a futball világában – természetesen az új Himnusz alapjain. ( Azt is elárulta; némi kalocsai motívumok is megfigyelhetők lesznek.)
    A mű úgy lesz komplett egész, hogy a nagy robbanásokra elcsendesedik, hogy a közönség érezhesse milyen átütő erejű egy-egy kapura-lövésünk. De többet nem kívánt elárulni…

    Felvetődött bennünk, hogy ez a hirtelen döntés hogyan vihető át a képi világba, azaz milyen átalakítások kellenek a tűzijáték megtervezésébe. Elvégre igen rövid az idő rá.

    Megkérdeztük Rogán Antal szóvivő urat, de ő megnyugtatott bennünket:

    – Nincs ok az aggodalomra! A Közgép Tűzijáték KFT. -ami a híresztelésekkel ellentétben nem áll kapcsolatban a Közgép Zrt-vel : a szerk.- készségesen áttervezte a helyszíneket, a rakéták elhelyezkedését, összetételét. Már a vezérlő program is rendelkezésre áll. Persze még némi finomhangolás kell, de a rendszer komplett.

    Kérdésünkre még azt is elárulta, hogy ezzel nem áll meg a Magyar Nemzeti Projekt. Somolygósan elárulta, hogy 2013 szilveszterén is meglepetésekre számíthatunk….

    Szóval lesz még Új Magyar Nemzeti Lágykenyér Új Nemzeti Himnusszal!
    Amit valljunk be: mindenki már hosszú évek óta vár! És mindezt az Új Magyar Nemzeti Stadion alatt tehetjük meg nemsokára.

  6. 2014-től pedig megszűnik a BL, helyette egy magasabb szintre vezeti OV a futballt, elindul az OL (Orbánék Ligája) , ahol az évek óta magas szinten teljesítő magyar csapatok mellett résztvehetnek a világ elitjébe még éppen-csak beférő olyan országok futball-válogatottjai ( Német, Olasz,Spanyolország), akik éppen az adott időszakban nem szavaztak nemzetünk ellen valamelyik EU-s szavazáson , illetve azon országok , amelyek baráti kapcsolatot ápolnak Magyarországgal, (Azerbajdzsán, Kína). A tengerentúli országok részvételét mellőzzük, mivel a stadionhoz kevés szálláshely tartozik, és az sem fedett.

  7. Visszamenőleg pedig az összes EB, KEK, BL, VB, STB meccseken nemcsakhogy résztvettünk, hanem fölényesen meg is nyertünk (a kapott kupák a Közgép gyémántkupolás tárgyalótermében megtekinthetőek előzetes egyeztetés után). És megmódosítani sem lehet mert ez nemcsakhogy tény, hanem a Zalaptörvény legújabb 5.1.324-F0C1 verziója tartalmazza is.

  8. A z alaptörvényben rögzített új Magyarország címer: futball labda fölötte a magyar koronával, alatta félkörben elhelyezett pirított szotyola övezte O.V. felirattal, Az egész elhelyezve egy halványított stadionban, bal oldalán a nemzeti, jobb oldalán az árpádsávos zászlóval keretezve. Legalja pedig „Mocskos zsidók és buzik” felirattal. Az új címert kitűzőként a nemzet hopp mestere a miniszterelnöki megbízott Kerényi ingyen adja valamennyi általános és középiskola tanuló ifjúságának, a kötelező torna és valláserkölcs órákon.