A fesztivál méretű rendezvényre autópálya és völgyhíd is épül majd, és a trafikokat sem felejtették el.

201308-kozg.jpg

Az Orbán Ráhel lakodalmának helyszínéül kiszemelt lovastanya ugyan nem igényel felújítást, az azt övező infrastruktúra azonban nem felel meg egy ekkora rendezvény igényeinek, így kisebb munkálatokat igényel majd, amiket a Közgép ZRT. nyert el, közbeszerzési eljárás keretein belül. Más induló nem volt.

A vendégsereg odajutását segítendő több új út is épül majd, a kertben helikopterleszállót létesítenek, és a tanyát metró köti majd össze a Videoton stadionnal. A birkapölköltet gyorsvasút szállítja majd egyenesen Karcagról, ehhez is fektetik a síneket már, bár pár kisebb települést még el kell dózerolni az útból. A helyszínen értesüléseink szerint senki nem kapott trafikjogot, de ez szeptemberig gyorsított igényléssel orvosolható, vagy Lázár János majd odavontatja az egyiket Szalkszentmártonból.

A rendezvényre nem túlzás azt mondani, hogy fesztivál méretű lesz, sőt. Mint kiderült, Gerendaiék azért nem tudtak idén normális fellépőket szervezni a Sziget Nagyszínpadára, mert a legtöbb sztárzenekar már Orbánék lagziján játszik idén. Így természetesen elfogadta Ráhelék felkérését Semjén Zsolt kedvenc zenekara, a System of a Down is. Az örmény rockcsapat zenészei most éppen csűrdöngölős stílusban dolgozzák át a számaikat.

Az LMP megmaradt tagjai már tervezik, hogy tiltakozásul hozzáláncolják magukat és Orbán Ráhelhez.

30 KOMMENT

  1. En – kivancsisagbol – el szerettem volna menni a lakodalomra, el is kuldtem jegyigenyemet a Nemzeti Stadion – es Lakodalombelepteto Rendszert Kezelo Foigazgatosaghoz, de elutasito valaszt kuldtek :S

    alabb a valaszlevel:

    T cimzett,

    Orommel fogadtuk jelentkezeset A Lakodalomra.

    Sajnalattal kell kozoljuk, jegyigenyet teljesiteni nem tudjuk.

    Indoklas:

    – Az On neve alatt ajandek nem erkezett a NMSZAK Zrt-hez ( ez a Nemzeti Miniszterelnokok 50. Szuletesnapi Ajandekat Kezelo Zrt )

    – Ontol az elmult 20 evben nem erkezett ervenyes szavazolap a Fidesz – kesobb Fidesz MPP reszere orszaggyulesi titkos valasztasokon. ( a levelen itt egy Kubatov Watchin You Inc. igazolo pecset latszik )

    – Videoelemzes kimutatta hogy reszt vett tobb MSZP-s rendezvenyen, tovabba kilepett a Nagykorosi Horgasz Klubbol ( az egy erossen fidesz erdekeltsegu horgaszklub )

    – Vasarolt Debreczeni konyvet, es a haloszobajaba telepitett kamera szerint el is olvasta

    – a 432.sz italboltban 2012 febr 23.-an a kovetkezo megjegyzest tette: ” – Hat ezeknek a szarhazi kapzsi fideszeseknek semmi nem eleg?? “

    – On nem dohanyzik, Nemzeti Trafikba nem jar.

    – az index.hu “Lezerblokkolot legalisan” c. cikke nyoman On kommentjeben becsmerelte Hodmezovasarhely polgarmesteret, csokkent szellemi kepessegunek allitotta be, ketsegbe vonta realitas erzeket es #csakafidesz2014 kommentjere is degradaloan valaszolt.

    Az indoklas ellen fellebezhet a Lakodalmat koveto 30 napban, a szamlajarol az On kerelmenek dijat levontuk,

    Koszonjuk.

    Kelt Felcsut, 2013.08.02. ( olvashatatlan alairas )

  2. Az M1, M2, M3, a Duna, a Tisza, a Hír, az Echó TV-k, valamint az összes rádióállomás élő egyenes adásban fogja közvetíteni Orbán Ráhel esküvőjét, lakodalmát és a nászéjszakát. A CNN még nem jelzett vissza…

  3. És az Orbán keze már a zeneiparba is betette a lábát, és pont Neil Young klipjébe! Tessék megállítani a klipet 0.57-nél. Simicskánál világosabb, hogy ott osztja a piát. Meg az észt. Mint csapos.
    Hamarosan elbugázza Neil Young szájherflijét, és ő fog énekelni a továbbiakban.
    No, de azt megnézhetjük.

    youtu.be/n2MtEsrcTTs

  4. Orban alatt miniden elkepzelheto, teljesen tonkretette az orszagot elszegenyitett egy szeles reteget , rettenetesen meggazdagitott egy nagyon szuket magat is beleertve!!MAGYARORSZAGON EZERT LESZ VALAKI POLITIKUSS , LOPJON CSALJON HAZUDJON AZTAN MEGMAGYARAZZA MILYEN JO MINDENKINEK , RAADASUL MEGVED A NEMLETEZO ELLENSEGTOL , ILLETVE SZAMARA ELLENSEG MERT EGY KOMOLYAN FELKESZULT KULFOLDI CEG MELLET NEM TUDNA LABDABA RUGNI PELDAUL A KOZGEP. SOHA MEG NEM DOLGOZOTT ELETEBEN de ugy el mint egy kiraly , 50 eves , kozpenzek nagy kisiboloja , a legnagyobb ILLUZIONISTA magyarorszagon , mindig masokat hibaztat , masokra mutogat, barmit megtehet buntetlenul , kozpenzen jar foci meccsekre kulfoldre, egyszemelyben dont a legjelentektelenebb dolgokban is, azt hiszi mindenhez jobban ert mindenkinel,elvtelen , gatlastalan , kivagyi, maradi , rugalmatlan , arrogans, teljesen hulyenek nez mindig mindenkit, KI EZ ???????????

  5. De hogyan nyerte, ez is egy különlegesség!

    Az összes vesztes pályázatot is a Közgép adta be, így végre saját magán is sikerült a legnagyobb magyar cégnek túltennie.

  6. A NEMZETI GAZEMBER HÜVELYKMUTYI…be van szarva rendesen, ha újabb 80 millót fecsérel el saját védelmére…( de akkor is elkapják ):DDD
    tudja, hogy hogy ha elveszti a választást, vagy elcsalják a választást ( ami már biztos, mert a takonypóc Gulyás el is dadogta hogy csalás lesz csak “érdemben nem befolyásolja a választást-ezt hazudta)….a kis szaros…))…akkor nemcsak elzavarás lesz, hanem VÉGLEGES LESZÁMOLÁS lesz..fájni fog, a NÉP bevezeti a LÁZ-ADÓ-t!!!!!!!

  7. Már készül az új tanyasi stadion is, amit az esküvő napján avatnak. A férőhelyek száma megegyezik a vendégsereg számával. Ráhel végzi a kezdőrúgás, a Felcsút-Tükröspuszta labdarúgó tét-mérkőzésen, az örömapa pedig mint csatár láncba áll, hogy a lagzi végére felkerüljenek az NB 1.-be. A lö- vőlegény a kapura rúgáshoz tartozó védőmozdulattal maga elé tartott kézzel hárítja a nagy erejű lövést, amit a nászéjszakára tartogat. A szünetbe a násznép kétharmada az új templomba szavaz és a házasulandó pár kimondhatja a boldogító igent. Semjén Zsolt összeadja a nászajándékokat, s ellovagol Erdélybe és vissza, hogy itt a tanyán – mert tanya csak egy van – adja össze a z ifjú kereszténydemokrata-párt. A 0:0 félidejű állás a második félidő 34.-ik percében 1:0-ra változik. A labdát a kiváló Simicska berugott. Többet nem iszom, mert még nem rúgtam be többet, mondja, s azonnal megnyeri a közbeszerzést. A díszvendég az OTP ura, aki már az esküvő előtt részvényeinek 1%-át adta el, hogy a befolyt pénzből az ifjúaknak nászajándékot vásároljon, köztük egy marha vágóhidat és egy szigetet. Ehhez képest a Közgép ajándéka, az OTP elefánthoz képest csak egér. A stadion mellett egy szigorúan elsötétített Nemzeti Csókos Dohánybolt üzemel, ahol külön engedéllyel, fényképes igazolvánnyal és az az napra érvényes kóddal lehet hozzájutni a szívatni valóhoz.

  8. valamikor még jó volt röhögni azon hogy mindenben Orbánt és Fideszt látjuk, és hogy milyen faszán karikíroztuk őket, de egy ideje már roppant unalmas. Azaz inkább fárasztó. Nem, mégis unalmas. Legyen mindkettő.

  9. @tippan67:

    Hja, egyesek még az Orbán-lány esküvőjét is képesek Orbánnal kapcsolatba hozni!
    Mentségükre szolgáljon, hogy Bajnaival nehezebb lenne kapcsolódási pontot találni.

    Egyébként mindössze annyi változott, hogy ahol korábban Orbánt és a Fideszt véltük látni, ott már tényleg ott vannak.
    Ez meg valóban nem olyan vicces.

  10. Most hallottam, hogy az Orbán lagzin a terrorhelyzet miatt dublőrök helyettesítik a miniszterelnököt, a vőlegényt, a menyasszonyt.
    A TEK a hasonmásokat golyóállósági teszteken minősítette.
    Állítólag az egyik teszten a vőlegényt is belekeverték a tesztelendők közé, őt ezért utólag golyótlanították. A dublőröket 10 kategóriába sorolták, ezután várható, hogy nagyobb állami ünnepségeken, unalmas protokoll rendezvényeken, nászéjszakákon is felbukkannak.
    Ha a méregellenállásukat is bizonyítják majd, focimeccseken ételkóstolóként Orbán Viktor minősített szotyola hántolója címet is viselhetik.