Ha mégsem lesz nemzeti dohánybolt a Szigeten, akkor Mohamed megy a hegyhez.

 trafikfesztival.jpg

Ott, a pult mellett, a jégkrémes fagyasztóládától balra alakítanánk ki a nagyszínpadot, a sátrakat pedig a bejáratnál lehetne felverni” – vezettek minket körbe a szervezők egy Üllői úti Nemzeti Dohányboltban, felhívva rá a figyelmet: ”azért nem hülyeség egy ilyen dohányboltban fesztiválozni, mert kívülről le van sötétítve, így garantált az intimitás, és az időjárás viszontagságai sem tépázzák meg a fesztiválozók jókedvét.

Úgy a fellépőknek, mint a látogatóknak össze kell magukat húzniuk, de nagyobb érdeklődés esetén több Nemzeti Dohánybolttal is megállapodás születhet a fesztivál befogadásáról. A döntés ellen szól azonban, hogy a trafikban nem lehet gyrosos és Tesco, és hogy a Szigettől megszokott beléptető rendszer átnyúlna a szomszéd kerületbe.

25 KOMMENT

  1. Breaking News:

    Joel Blum sukkorói telkén rendezik meg jövőre a meleg büszkeség felvonulást.

    A menet élén a Li-Bajnai apaságú kislibák haladnak majd, hogy a lúdtalpasok is bírják a tempót.

    A résztvevők este egymás farkát fogva élőláncot alkotnak és eléneklik a Liberális Internacionnálé himnuszát, majd Kúrcsány, Szarházy és Li-Bajnai fotókra maszturbálnak.

  2. Magyarország szigetestől mindenestől a legnagyobb szívások országa lett! Aki még eddig nem szívott azt 2014-től biztos megszívatják! Ezt orsós kolompár banda biztosítja!!!

  3. @Szomjas Gödény: így van ment sorban:

    antal privatizáció mutyi
    horn egy pufajkás g@ci
    orbán I kaya ibrahim
    fletó a 1/2nótás, nikia mutyi
    bajnai a Ludas Mutyi
    lézerdzsooni a Trafik Matyi…
    simlicska a szétlopot ország…

    és a fődakota már elérte a paradicsomot…

  4. Kitűnő ötlet!

    Egy füst alatt (pardon!) a nemzeti dohánybolt elfogadtatására és nagyobb dicsőségére a fesztivál idejére legalizálni kell az indiai vadkendert.

    A dohánybolt eladói biztosan értékelnék, ha egy hétig nem fideszkurvaként, hanem angyalként kezelnék őket.

  5. Bisztosss, hogy veszteséges lesz. Eddig abból volt veszteséges a sziget kft, hogy a tulajok másik cégitül kellett mindenkinek drágájé megvenni a szeszt meg a cigit. Na de a lényeg, hogy szerintem, Neel Armstrong tutti, egy blogmotor, mert semmihez semmi köze nem volt. Vagy a modorosblog embere : )
    Jobboldali blogokon is vannak ilyenek? És egyáltalán, mik a bal és lib rosszindulatú sztereotípiái a jobbnemzetipógár oldalról??? Kérem az ideológiai nevelést.

  6. A Parlamenti Őrség mintájára megalakul a Nemzeti Trafikőrség.
    Idomított dobermanok és vérpalotapincsik, ében bőrű Fekete Pákók és exvalósághősök védik ezentúl a trafikprofitot.
    Ezzel az elharapózott betöréses lopásokat, fegyveres rablásokat próbálják visszaszorítani, valamint pótolni a digitális átállás miatt akut sorozathiányban szenvedő láncdohányosokat.
    A Nemzeti Trafikőrség jelmondata a Teher alatt nő a műköröm lesz.