A híres írónő, Szepesi Nikolett szerint Overdose hazudik, amikor meg nem történtnek tekinti Maldív- szigeteki liezonjukat.

szepesi-overdose.jpg

„A Dózi, mint a többiek, egyszerűen megijedt, nem mer vállalni, pedig az elején még ő kezdeményezett” – nyilatkozta Szepesi. Az írónő állítja, hogy Overdose először csábító sms-ekkel, majd saját készítésű naplementés akvarellekkel próbálta elcsavarni a fejét jobbra, majd balra, végül előre-hátra.

Overdosenak nem jön jól a mostani ügy, mert nemrég hánytorgatták fel unokabátyja, Neocitranus Intercity Mountain Bike zaftos ügyét Staller Ilona korábbi olasz parlamenti képviselővel. Overdose a kérdésünkre, mely szerint adott e korábban bármilyen intim jelzést Szepesinek, a következőt válaszolta: „Egy nagy lófaszt!”

11 KOMMENT

  1. Overdose sajtónyilatkozatban határolódott el a Hírcsárda róla szóló hírétől.
    Ő ilyet soha nem mondott, mint amit idéztek tőle.
    Valószínűleg tévesen fordította le a cikk szerzője a nyerítést,
    ami eredetileg így hangzott:
    http://www.youtube.com/watch?v=CFrbWr4hbzg
    — Hát ez tényleg nem az. —
    Már sokakat megtréfált a Google fordító.
    Talán az zavarhatta meg a riportert, amit közben a ló mutogatott, és művelt.
    http://www.youtube.com/watch?v=jtj60PByppI
    — Na, talán ez a testbeszéd tett be a szerzőnek. —
    De hol van Nikolett? Biztos irigykedik, és vár a sorára.

  2. nyilvanvalo hogy egy magara valamit is ado melegveru gerinces tiltakozik hogy barmifele kontextusba hozzak Szepesivel, dacara annak hogy egyaltalan tortent e barmifele “eset” ( jelzem, az oralis sex nem szamit aktusnak, ezt Bill Clinton ota tudjuk )

    ….. Erdekes adalek a tortentekhez hogy a mult heti Kacer Kancak ( lovaknak nyomtatot erotikus hetilap ) hatoldalan a Bulvar rovataban par kepen felreerthetetlen pozban volt Overdose es Nikolett egy belvarosi kavehaz teraszan, allitolag masnap Nikolettnek nem voltak szekletvisszatartasi problemai bar telefonon nehezen beszelt, igaz, az O betuvel nem voltak problemai.