“Semmivel sem vagyunk alábbvalók az angol királyi háznál” – kommentálta Orbán Viktor anyává válását Selmeczi Gabriella.

viktor-ikrek.jpg

“A Nemzeti Együttműködés Kormánya megmutatta, hogy Magyarország felveszi a versenyt a legnagyobb nemzetekkel, így az Egyesült Királysággal is. Természetesen nagyon örülünk az ifjú windsori herceg születésének, de hát a mieink mégis csak ikrek, ráadásul magyarok”közölte a születéssel kapcsolatos örömhírt Selmeczi Gabriella, aki maga is senátor.

A szülésről annyit lehetett tudni, hogy természetes módon zajlott le egy Európa hanyatlásáról szóló beszéd megírása és egy székely törvényi kiskapu avatása közben. Orbán Viktor a körülményekhez képest jól van, bár a lábát kicsit fájlalja a tegnapi fociedzés miatt. A gyerekek nevét egyelőre nem lehet tudni, de kiszivárgott értesülések szerint a keresztségben a Vajk, Vazul és Kövérlászló neveket fogják kapni. A szülés miatt Orbán Viktornak több programját is le kellett mondania, így a stratégiai megállapodás aláírását a felcsúti szippantóssal, a különadókra kivetett különadókról szóló törvény kidolgozását, valamint az egészségügy reformját.

87 KOMMENT

  1. Jajj, ezért mit kaptok! 🙂 Várom ehhez a cikkhez kedvenc Trollom első hozzászólását! 🙂 Mint például:

    “pontPONTpontPONTsZóKöZKOMOLY DOLGOKKAL nem illik viccelődniSzÓkÖzVeSsZőSzÓkÖzmocskos FOSVA HAZUDOZÓ ANONIM KÖCSÖGÖKSzÓkÖzFeLkIáLtÓjElSzÓkÖzFeLkIáLtÓjElSzÓkÖzFeLkIáLtÓjElSzÓkÖzMeGjElSzÓkÖzFeLkIáLtÓjElpontPONTpontPONT”

    Hja, fáj neki az igazság, hogy szarul tud magyarul írni. 🙂 :Đ

  2. …. no és a lényeg! “Vajk, Vazul és Kövérlászló neveket fogják kapni. A szülés miatt Orbán Viktornak több programját is le kellett mondania, így a stratégiai megállapodás aláírását a felcsúti szippantóssal”

    Azért mááá ne naa ez a Kövérlászló ez olyan ciki! Hááát csak kérdem komcsi azegyik a háromból? Ugye nem! Tehát legyen csak Vajk, Vazul és Bajerzsóti ! …. ha a Semjénzsóti meg nem haragszik! ….de lehetne Fehérló is ….és akkor a zannyát nevezhetnénk a Fehérló zanyának!
    A felcsúti szippantós most le van szarva! Minden féle gyütt-menttel ilyen nagy dolog esetén nem foglalkozunk!

  3. Ennél még szenzációsabb az a hír, hogy kikeltek a tojásból azok a kislibák, akiket még Li-Bajnai Gordon termékenyített meg kedvenc háziszárnyasában, amikor önfeledten közösült vele.

    A pelyhes kis jószágok nagyon kötődnek apjukhoz,.akit harsány gá-gá kiáltásokkal üdvözölnek. Az együtt-szopunk választási szövetségnél felvetődött, hogy a kislibákat logóként használják a kampány során.

    Ehhez előbb kikérik a Klauzál téri kóser mészárszék véleményét.

  4. @Neel Armstrong: kis kormánypárti humor. Muhaha. Azon miért nem viccelődtél, hogy a Mészáros Lőrinc, meg a műkörmös gazdák földjéről származó kukoricával etetik a libajnai libuskákat? Az is poén, mert nem termesztenek lófaszt sem.

  5. Nos ez aztán színvonal…Mind a blog, mid a hozzászólások kemény infantilizmusra vallanak.
    Egy ilyen “blogbejegyzést” megírni is szégyen, nemhogy még közzé is tenni. De a közzététel még meg is bocsájtható, az index minden idiótaságot elbír….
    A hozzászólások már talán szót sem érdemelnek, mert azok még a blognál is idiótábbak /pedig az már csúcs../
    Egy-két kivételtől eltekintve…

  6. @Neel Armstrong: Szégyelld magad!!!! Hát neked Orbán nemzetanya Viktor hármas ikrei egyen értékűek Bajnai libáival? Egy Orbán Vajk, egy Orbán Vazul, egy Orbán Kövérlászló vagy Bajerzsóti neked liba?
    Na ezért van itt a Nemzet!
    Hát most akkor csoda hogy megint nő az állam adósság?

  7. Breaking News:

    Az együtt-szopunk választási szövetség megállapodott a két párt közös logójában: az ősszel induló kampány során mutatkozik be a szövetség szivárvány színű új zászlaja, amelyen két fiatal gúnár önfeledt párosodása látható.

    Közben a Li-Bajnai apaságú kislibákkal, mint biológiai szenzációval a Nature című tudományos folyóirat is foglalkozik.

  8. @Neel Armstrong: Logót vált a Fidesz-Kdnp? A párt sajtó nem írta! Valld be ,hazudsz ugye? Semjénzsóti és a Zorbán mianyánk ölelkezik s közben libának álcázzák magukat?
    Na ezt biztos a Giró-Szász találta ki pár milliárdért!!!! EZÉRT VAN ITT A NEMZET! Ilyenre bezzeg van pénz!

  9. Sok kis vinnyogó picináci kommentelő csak a poszt lényegével nem tud mit kezdeni, a porpaganadahazugságokkal. 🙂
    A mocskolódás nekik is megy, de mindig is ez volt a szintjük.

  10. Breaking News:

    A gyorsan fejlődő Li-Bajnai apaságú kislibák bamicvóját szombaton tartják egy közelebbről meg nem nevezett balatonszárszói ingatlan kertjében.

    Úgy tudni, hogy két gúnár a Metéltke és Langyoska nevet kapta az együtt-szopunk választási szövetség zártkörű egyeztetésén, a nagy melegben.

  11. A hír nem igaz.
    OVI egy teljes focicsapatot világra hozott. A nevük pedig Viktor. Mindnek. A lányoknak is. Mi más lehetne. És már fociznak. Mi más csinálnának.
    Mikor világra jöttek nem felsírtak, hanem felNERítettek.
    A dedek most már önállóan rászarnak az alkotmányra.

  12. @béla a görög: ….hogy önállóan szarnak az alkotmányra! Na hát! Akkor máris kiderült az ismeretlen katona akarom írni az ismeretlen apa személye. Már 1000% hogy Mé szaros No méé szaros Lőrinc az apa. …. a dinnyébe hugyozó! Fölcsinálta a falubelijét a pofátlan. Már a kamu felcsúti útlezárásból is gondolhattam volna ….ez szarik az alkotmányra ….ha nem akkor meg lopja a szart ….. szabad idejébe a Zorbánnal hentereg …..No de most akkor orális sex eredménye a 3 vagy anális közös pad eredménye Vajk, Vazul és a Bajerzsóti?

  13. A klasszikus viccet újraértelmezve: ne csodálkozzon hogy mindig Orbánra gondolok, ha egyszer mindig Orbánt rajzol 🙂

    De most viccen kívül: kezeltessétek magatokat! Talán ha egyszer kívülről megnéznétek magatokat, látnátok, hogy milyen szánalmas ez az egész vergődés…

  14. @maskep:

    “Az angolban sokkal gyakoribb szerkezet, mint a magyarban, főleg az írott nyelvben. Akkor használjuk, amikor nem fontos vagy nem ismert a cselekvő személy, hanem a cselekvésen, illetve a tárgyon van a hangsúly. Csak tárgyas igéből képezhető.

    Somebody gave an orange to Peter. (Valaki adott Péternek egy narancsot.)

    An orange was given to Peter. (Egy narancsot adtak Péternek.) – Ebben az esetben by elöljáróval lehetne hozzákapcsolni a cselekvő alanyt, de nem fontos.)

    Ezt a mondatot másképp is ki lehet fejezni: Peter was given an orange.

    (Péternek adtak egy narancsot.) Ebben az esetben a részeshatározóból lett alany, igen gyakori ez a forma. Például: I was told something interesting. (Valami érdekeset mondtak nekem.)”

    Ha gondolod, átírom Piktorra és a LÓRA! :))

    Bár a Péter és a narancs is elgondolkoztatott… Hess, nem merem továbbgondolni, mert túl perverz már!

  15. Jaj! Nagy fájásaim vannak itt a hasamban. -Drága miniszterelnök úr. Már ilyen hamar? -Igen azt hiszem elfolyt a magzatvizem. A Sanyi hol van? -A belügyes? -Igen, ő tudna segíteni. Azt hiszem ikreim lesznek, akkora a pocim. Ha esetleg a kicsik barna, vagy fekete hajúak lennének, ő szőkíteni tudná. Vagy a Kövér Laci. De jöhet az Áder Jani is, akinek olyan szép a mosolya. Szeretném ha együtt várnánk a kis jövevényeket. A Szíjártó is jöjjön mert ő jó szoptató lehetne. Sürgősen vigyetek Felcsútra, ahol az engem világra segítő bábaasszony segíthetne. -Még él? -Én? Hát persze! Bár elismerem, hogy a nagy hasú tábornokaim látványa a halálom, de most belátom, talán ők is szülés előtt álltak, mint én. -Nem, nem ön, drága miniszterelnök úr, mindannyiunk szeretett legény anyja! A bába. -Milyen bál ma? Örömünnep, amikor a halálomon vagyok!? -Nem bál ma, hanem bába. -Ja úgy! -Bár csak úgy lenne drága miniszterelnök úr, ahogy mondja. Európa minket irigyelne, mi lennénk a példa. -Ha ikreket hoz a világra hogyan hívnák őket? Hát természetesen Hunor és Magor. És ha lányok?-Akkor is!

  16. @bölcscsősz: Még hogy Hunor és Magor mi? Na neee!
    Puskásöcsi lesz mind!
    Puskásöcsi I, Puskásöcsi II és Puskásöcsi III.
    S ha véletlenül lányok lesznek akkor meg Puskásöcsi I, Puskásöcsi II és Puskásöcsi III lesznek fütyi nélkül!

    ….ja majd Hunor meg Magor mi? Jó hogy nem Gyurcsány …..

  17. Friss értesülések szerint a az együtt-szopunk-libagecit választási drog- kartell piruló (pólisi) pofával szégyenkezik a hírcsáda nevű terápiás gettóblog alulmúlhatatlan színvonala és a tehetetlen dühükben ott vicsorgó, nyivákoló metéltek szánalmassága miatt.

    A Li-Bajnai apaságú kislibák kikelése miatt érzett öröm alig kompenzálja a nyilvánvaló szellemi és erkölcsi alacsonyabb rendűség frusztrációját és ez plasztikusan átjön a hőbörgő kommentekből. Lesz mélytorkozás jövő májusban, libsi férgek.

  18. Kongratula, a hát legjobb híre. Akkor is,ha álhír, ütött minden kormányzati álhírt. Merthogy hazudnak a bitangok, bármiben, bármekkorát, tehát az is álhír, amit az MTI terjeszt. Csak így tovább. Ha elég szorgalmasak lesztek, felvehetitek a Hofi nevet.

  19. @Neel Armstrong: Lesz bizony, és sajnos te vagy hozzá a farok. Tudod, egy fogaskerék is érezheti magát dübörgő NER-gépezetnek, de attól még sem igaza, sem humora nem lesz. Persze, akinek egy “viccpárbajban” a libsi férgek az utolsó érve, annak ezekre a jelentéktelen dolgokra úgy sincs szüksége.

  20. @Neel Armstrong: Gyere még sokszor és add ki magadból az összes frusztrációt. Nehéz sorsa lehet egy olyan kisnövésű impotensnek, mint amilyen te vagy. Ha úgy érzed, hogy könnyebb elviselni a nyomoruságodat és sikertelenségedet, ha teleszórod elektronikus gennyeddel a világhálót, hát ne fogd vissza magad. De ha esetleg jobban érzed magad a hozzád hasonlóak között, akkor húzz vissza a kurucinfóra!

  21. Csak kifordult a rejtegetett, igazi énetek, szánalmas libsi vicces fiúk.

    A választási szopás előérzete meg felajzotta a meleg libidótokat.:)

    Talán nem árulok el nagy titkot: ezeket libsi szennyblogokat terápiás céllal engedélyezzük. Itt nyugodtan kihőböröghetitek, kiacsarkodhatjátok magatokat, na und.

    De itt kormányozni soha nem fogtok. Előbb eszik a nagyváradi csodarabbi sertéspörköltet. Hehe.:)

  22. @Neel Armstrong: ha még szoktál kijózanodni és olyankor még vissza szokott épülni valami szociabilitás, mert még enyhébb alkoholizmus fázisban vagy, akkor holnap ezt szégyellni fogod – már persze ha belebotlasz radaron vagy valahol, mert emlékezni nem fogsz rá, hogy itt fröcsögtél részegen. na igen, anyád büszke lenne rád. érezd magad megtisztelve, hogy ennyi karaktert áldoztam rád, nyilván be fogod bizonyítani a következő sudribunkó kommenteddel, hogy tökre feleslegesen persze. de mondjuk pont telibeszarom.

  23. Természetesen a NER Viktor gyermekágyi lábadozása idején sem áll meg. Szijjártó Péter most fejezte be a NER mellett minden közfoglakoztatott (ideértve a közmunka program résztvevőit is) által leteendő esküt, amelynek a Labdaházi Eskü nevet adta, miután konzultált Schmitt Pállal, aki a nevet személyesen találta ki, még doktor korában.

  24. Hjaj, gyerekek, a cikken is, és a kommenteken is halálra röhögtem magam… Mind ott fogunk ülni a “nemzetgyalázó bértollnokok szégyenketrecében” a Kossuth téren. 😀 (De jó társaság lesz…) És ebben az össznépi nagy röhögésben hogy elfakultak, hogy eltűntek a “védelmező jobberek”… (Imádom, hogy vagytok, és hálás vagyok értetek…)

  25. Már nem azért, de ti itt kevertek két szakmát.
    Az inszeminátor, és nem szenátor.
    Az egyik csinálja a hármas ikreket, a másiknak meg csak a szája jár és folyamatosan hazudik.

  26. @Pista bá:

    Terjedelmes szófosadék ömlött ki a pofádból, közülük is kedvencem a “telibeszarom”, amely csipkefinoman utal a lelked cizelláltságára.

    Gyakorló pszichiáterként is nehéz eldönteni, hogy esetedben profi pszichopatával van-e dolgunk (ezekből komoly a felhozatal a libsi szennyblogokon) vagy csak egy vérbunkó sutyerákkal.

    Az utóbbira szavazok, azzal a kiegészítéssel, hogy a látens (az sincs kizárva, hogy inficiens) homoszexualitás alaposan befigyel a személyiségedben.

    Szegénykém, hogy fogsz sírni a választások éjszakáján.

  27. @Neel Armstrong: Jaj de hül.e bun kó nemzet és magyar ellenes vagy! Hát Te nem tudsz örülni hogy gyarapodott a nemzet 3 kis puskásöcsivel? Nem hogy örülnél ,hogy végre a nemzet annya ikreket szült s nem is egyet! Na ezért van itt a nemzet ….most akkor csoda hogy elvándorol az igaz magyar?