Bár a 65 méteres óriáskerék eltűnik, várhatóan sokkoló hírekkel erősít a Sziget PR-ja.

sziget bungee.jpg

Egy ilyen óriáskerék sem rossz PR-fogás, de külföldön jobban tudják, hogyan kell bekerülni az újságokba” – mondta el nekünk egy magát megnevezni nem kívánó PR-szakember, akinek a nevéhez a kötél nélküli bungee jumping ötlete fűződik. „Jó az óriáskerék, eleinte kicsit cikkezgettek róla, az emberek fel-felüldögéltek rá, de aztán valahogy kihűlt az egész. Ezért döntöttünk úgy, hogy megpróbálkozunk egy ugyanilyen magas és látványos bungee jumping-daruval, ahonnan a bevállalósok kötél nélkül ugorhatnak le.

Így majdnem minden napra jutna az újságokba egy ütős kis hír a sérültekről, ráadásul, ha később magán a Sziget Fesztiválon valaki a Dunába esne, karját törné vagy beginázva Salzburgban ébredne, az egy ilyen hírfolyam után már egyáltalán nem lenne durva” – magyarázta a szakember, majd fogadott a haverjaival, hogy ha felállítják a kötél nélküli bungee jumping-darut, ő lesz a legelső, aki nem mer majd leugrani.

7 KOMMENT

  1. A Nem.Erőforrás Minisztériuma az adminisztratív úton sikeresen rehabilitált polgártársaknak állami költségen biztosít egy menetet, a rendkívüli költségvetési tartalék terhére, mielőtt megkezdik reményteli munkakeresésüket.