Pár nappal indulás előtt már botrányba is keveredett a HVG blogversenye, ráadásul egyre több jel utal arra, hogy az egészet Bajnai Gordon találta ki.

201307-goldenblog.jpg

“15 éve blogolok, ebből tartom el a családomat. A mostani pályázat csak úgy hirtelen megjelent, nem volt idő felkészülni rá. Ráadásul azt suttogják blogger körökben, hogy idén minden kategóriát a HírCsárda nyert” – áll abban a névtelen nyilvános levélben, amit a Petiszoposgifjei Tumblr-blog tett közzé. A kommentelők tudni vélik, hogy a végeredmény egy Excel-táblázat formájában már körbejárt a HVG szerkesztőségében, ahol a munkatársak olyan obszcén megjegyzéseket fűztek a többi induló blog nevéhez, mint “szúrnám a trágyaszóróját”, “Árpinak jó lesz”, vagy “ez bazmeg fos inkább hallgassunk karcos lo-fi hálószoba-szintipopot valamelyik ankertes gumipop-bulin”.

A neve felolvasását kérő Bajnai Gordon közölte, hogy semmi köze nincs a Goldenblog-versenyhez, de ha az Együtt 2014 (Választói Szövetség Párt) hatalomra jut, képviselői közösen fossák majd le a bokájukat, hogy sikerült.

26 KOMMENT

  1. Aranyosan összefoglalta ez a mondat a quartot, a recordert és az index kultrovatát: “ez bazmeg fos inkább hallgassunk karcos lo-fi hálószoba-szintipopot valamelyik ankertes gumipop-bulin”.

  2. “hogy idén minden kategóriát a HírCsárda nyer”

    A közélet stimmel, a popartot biztos megnyeri a álnaiv művészi fotókkal, a civilt a kalendárium útmutatásai miatt, az életmódot a napi falvédő bölcsességért, a bizniszt azért, ahogy ez a csapat egy eladhatatlan áruból sikereset csinált, az egot biztosan, mert ilyen történetek csak az ő fejükben létezhetnek, a valósággal való egyezés lehetetlen.

  3. És a Hírcsárda összes munkatársa, rokona és üzletfele minden egyes kategóriában nyert legalább öt trafi… vagyis díjat országszerte? Mert ha nem, akkor tényleg csalás! Ha csak kevesebbet nyertek, akkor még az ügyészség is nyomozni kezdhet… Már, hogy miiért nem ők nyerték a legtöbbet…

  4. @wmiki: Orbán azt állította Strasbourgban, hogy Magyarországon ő kapja a legtöbb gyűlölködő antiszemita internetes bejegyzést, és a zsidók csak a második legtöbbet nyerték meg… Ezek után honnan vagy biztos benne, hogy a Fideszes kézben lévő Indexnek melyik az igazi hazája, he?…

  5. @wmiki: Van még egy szűk éved – még sikerülhet akár kiejtened is őket az országgyűlésből 🙂 Meg pár hozzád hasonló vicces droidnak 🙂

    Ne tartsd vissza: minden hozzászólásod egy újabb szeg a Fidesz koporsójába… 🙂

  6. @wmiki:

    Nyugi!
    A nárcisztikus nyomi birkák előtt nem járatod le a Fideszt, őket pont hogy energiával tölti fel az avatarodból áradó pozitív energia és szeretet!
    Azért arra vigyázz, hogy a Pride ideje alatt ne fordíts hátat még a gárdistáknak se!

  7. A Nemzeti Vizelde pályázatra érkező munkákat titkosították. Az Ellenzék Bajnaival az élen azonnal és késlekedés nélkül kijelentette, hogy csalások tucatjait követte el a Nemzeti Vizeldék Nonprofit KFT. Vezetője azonban kereken cáfolta, hogy bármiféle tisztátalanság történt volna. Igaz hogy a koncessziót elnyerők egy része új a szakmában, de sok un. WC-s néni is nyertes pályázatot adott be. A koncessziók nyerteseinek egy hónapon belül egységes szabvány szerint kell berendezniök a Vizeldéket. Előírás, hogy a teljes kirakatot átlátszatlan üveggel kell borítani. Általában a jobb oldalon azonban un. kukucskáló ablakot kell hagyni, amin keresztül lesz látható, hogy a nemzeti vizelde használata jogszerű és szabályos. A Nemzeti Vizeldék használóit a Vizeldék falára kihelyezett tájékoztató informálja, hogy mit lehet és mit nem ezekben a műintézetekben tenni. Szigorúan ellenőrzik, hogy rendeltetésszerűen használják e a rászorulók. Nagy dolgot nem, csak kis dolgot lehet itt elvégezni, és ami újdonság, kizárólag széllel szemben. A nyertesek kihirdetése után az országgyűlés rendelettel szabályozta az ún. wc használati díjak emelésének mértékét. Emellett gyorséttermi szolgáltatás keretében sört, valamint vízhajtót, ill. Hot-dogot.is lehet árusítani. A műintézmény használatát 18 év alattiak, ill. homoszexuális beállítottságúak nem vehetik igénybe. Erre az egységes stílusú táblák, a vizeldék fölött, figyelmeztetnek. Az új rendeletet a blogerek tucatjai helyesléssel fogadták. Kivéve a szoc.-lib.ek, élükön Gyurcsány, Bajnai volt kormányfőkkel, akik a nagy dolgokat is reklamálták.

  8. @wmiki: A toleranciát az ízléssel azok keverik, akik számára a kettő között nincs különbség. Attól, hogy nem tudok vidámkodni minden szaron, még halálomig küzdenék azért, hogy tovább szarakodhass a libsikkel…