Lakossági fogyasztásnak megfelelő mennyiségű üzemanyagot, Erzsébet-sorsjegyet és nemzeti sorsjegykaparót is árulnak majd az új trafikokban. 

nemzeti benzin.jpg

Egy állampolgár legfeljebb hatvan liter benzint vásárolhat abban az esetben, ha a dohányboltban vásárolt öngyújtóját nem ott helyben próbálja ki” – áll abban a jogszabály-módosításban, amely a benzinkutak helyett a nemzeti dohányboltok aranybányájává kívánja tenni az üzemanyag-forgalmazást is.

Emellett a dohányboltokban a postán kapható sorsjegyekkel ellentétben – amelyek túlnyomó esetben nem tartalmaznak nyereményt – olyan sorsjegyeket is forgalmaznak majd, amelyeket lekaparva Erzsébet-utalványt kapunk, tehát az élmény megmarad, a nyeremény pedig garantált.

Emellett kaphatók lesznek olyan nemzeti sorsjegykaparók, melyeknek gyártására július közepén ír ki koncessziót a kormány, és amelyek szikrázás-mentes kaparást biztosítanak – már csak az üzemanyag-forgalmazás miatt is.

15 KOMMENT

  1. Ehhez kapcsolódik, hogy a vis maior az egy elháríthatatlan esemény, Isten csapása. Fizet-e a biztosító, ha villámcsapás következtében megsemmisül a mekkai Kába kő? Elvégre a saját kövébe csapott az Isten, nem?

    Egyébként a muzulmán hívők a világ minden táján a Kába kő felé fordulva kell, hogy imádkozzanak. Hogy ez Jeruzsálemben mit jelent, itt látható: files.secureserver.net/0sWpQyb2JW8u56

  2. Felragasztható, kézzel rajzolt E-útdíjmatrica is itt lesz kapható, a kamion belvárosi behajtási engedélyével, és az odaérkezésig begyűjtött büntetések befizetésére szolgáló piros csekkel együtt…

  3. Nemzeti kaparóson erdélyi telket lehet nyerni!
    (Román szomszéddal :D)
    csuhajja

    @elwood: sőt hivatalos fizetőeszköz. 1 SZÉCHENYI kártya 10 SZÉP kártya ami 100 BÖZSE utalvány ami 1000 kopogtató cédula.

  4. vajon a trafikk jól égnek ???
    lesz nagy dohányfüst…
    az lesz a jel a for-a-dalom ra…
    békepipamenet…

    aztán az alkoholt is álamosítyák meg a üzemanyagot
    osz lesz békapiamenet

    ezeket a konfesziókat én nem értem…
    minek ez a nagy feljhajtás…
    csak jobb nemzeti trafikban vásárolni…
    képzejjétek ha ZETI maradt volna minden trafik !