“Igazi áttörést hozhat a főváros életében, hogy már gyorsan, a felszíni közlekedés elkerülésével lehet majd Újpestről Kőbánya-Kispestre eljutni” – nyilatkozta Tarlós István.

tarlos3metro.jpg

A főpolgármester elmondta, hogy a retro-szocreál stílusban megépülő állomások igazi színfoltjai, turisztikai látványosságai lesznek Budapestnek és modern, kulturált tömegközlekedést tesznek lehetővé, amely megállja a helyét a 21. században.

A hasonlóan retro stílusban, Oroszországban készült szerelvények utasos tesztüzeme már lassan 30 éve tart, így bátran kijelenthető, hogy az új metróvonal közlekedésbiztonsági szempontból is megfelel majd a legszigorúbb uniós követelményeknek.

A 3-as metró ünnepélyes megnyitója 2014. április 1-jén lesz az újpesti végállomáson. Fellép Palcsó Tamás, Zoltán Erika, a Ghymes valamint Tarlós István.

22 KOMMENT

  1. A budapesti metróvonalak olyanok, mint a dimenziók:
    – Az első hármat mindenki ismeri.
    – A negyedik láthatatlan és megfoghatatlan. Az időt szokták emlegetni, ha szóba kerül.
    – Az ennél nagyobb sorszámúakkal az őrültek és a szakemberek foglalkoznak.

  2. MOBILGÁTAT AZ ÁRTERÜLETRE ÉPÍTKEZŐK VÉDELMÉRE!!!!!!!!!!!!

    MEG KELL VÉDENI AZ ILLEGÁLIS BEFEKTETŐKET!!!

    KÖZPÉNZBŐL TE MOCSKOS ÁLLAT A HAVERJAID MAGÁNTULAJDONÁT, A KURVA ANYÁDAT TARLÓS KORRUPT ZSIDÓBÉRENC!!!!

  3. A show fénypontja az lesz, amikor Orbán előrángatja a seggéből Tarlóst a pöttöm paprikajancsit, aki előadja a valkürök lovaglását zanzásítva, majd valami látens buzi antiszemita köcsögről elnevez egy köztéri köpőcsészét.

  4. A választásig a 4. metrót be kell fejezni. Ez a miniszterelnök úr határozott kérése. Ismerjük milyen az, amikor ő valamit akar. Ezzel együtt necces a megvalósítás, ami abból látszik, hogy a rokona, a bkk vezér, már le is adta az ügy felelősségét.