A kormány már régóta tudja, hogy az egyetlen járható út valamennyi szektor államosítása.

atombán.jpg

A Fidesz úgy gondolja, hogy az egészségtelen élelmiszerek, a megtévesztő devizahitelek és a médiából ömlő szenny,  a drága földgáz, valamint az ezek miatt külföldre áramló tőke ellen egy hatékony lépés létezik: ezeket a szektorokat összevonni és államosítani. Így már most ősszel létrejöhet a CBA, az OTP és az MTVA összevonásával a Nemzeti Élelmiszer-, Bankkölcsön- és Médiaszolgáltató Közhasznú Alapítvány, amely állami tulajdonban van, kurátorai pedig különböző társadalmi szervezetek képviselői, valamint Csányi Sándor és a Lázár-testvérek.

Ezek után élelmiszert, lakáshitelt és televízió-előfizetést egy kézből lehet beszerezni, csakúgy mint a lakások fűtéséhez szükséges távhőt. Az intézkedés összevont kedvezményeket is lehetővé tesz, például a tízmillió forint fölötti lakáshitelhez ingyen lehet választani HBO-t vagy rozskenyeret.

A havonta érkező számlalevelekhez pedig Orbán Viktor kedvére hozzácsaphat egy-egy saját konzultációs levelet.

39 KOMMENT

  1. De várom már! Kár, hogy nincs TV-m! 🙂

    Ja, nem, javítom:

    Már megint hazudtok mint mindig köcsög anonim fosós gecik ! A FIDESZ sohase fog ilyet tenni ORBÁN VIKTOR pedig nem csak úgy hozzácsapja a levelét mindenféle dologhoz hanem csak komoly dolgokban kérdezi meg az EMBEREKET , de titeket nem , mert ti nem vagytok azok és azok sem azok akik ide írnak .
    Hazudjatok csak fosós köcsögök amíg lehet , már úgysem sokáig tehetitek. Tudnotok kell hogy csak röhögök rajtatok , mivel annyira szánalmas gecik vagytok ! 🙂 😀 🙂

  2. @Kolombusz:
    Igen, beadod majd a mobil igénylésedet a postán, befizeted a felét előlegbe, meg 3 havi díjat kaucióként, majd 150 napos határidővel hivatalos levélben kapsz választ, hogy a gondos tervezés eredményeképpen 2028-ig mindenféleképpen megkapod a mobilodat, ha addig gondosan az előleget évente kiegészíted az infláció mértékében növekvő összeggel.

  3. @Teremb ura: most jól leleplezted magad. Eddig is sejtettem, hogy lencsés istván és a vele hadban álló teremb ura csak egy skizofrén elme kettős kivetülése lehet, de most megbizonyosodhattam róla. “Álmomban két macska voltam…” De idézhetném a Harcosok Klubját is 🙂

  4. @room_101: No most EZT melyik forgatókönyvből olvastad? Esetleg törvényben van vagy miniszteri rendelet? …. mert pl az iskolásoknak már most ki kell fizetni a szeptemberi könyveket amit lehet hogy szeptemberben meg sem kapnak! Igaz mentségükre legyen mondva inflációs romlást addig sem számolnak föl.

  5. Minden érettségiző kapott dísz Alaptörvényt! Mivel a nyomdai átfutási idő alatt 4X írták át az alaptörvényt, pótbetétlapokkal oldották meg az aktualizálást. Mennyivel esztétikusabb lett volna, ha matricás módszert alkalmaznának, esetleg kapcsos könyvet! A kapcsos könyvben még a recepteket is lehetne gyűjteni, bár a fosbarna nem éppen étvágygerjesztő!

  6. Megjegyzem, a nemzeti pékség mián számíthatunk egészpályás lezárásos csomagtérellenőrzésekre gabonatáblák közelében.

    A nemzeti dohánybiznisz még nem is startolt, de az M3-ason _kivétel nélküli_, csomagtartónyítós leterelés már nem is megy eseményszámba. Jó ha tudja mindenki, hogy a rendőrség nem tréfál, ha a srácok konkurrenseit kell visszaszorítani.

  7. @vantaan:
    Ez nem új, a kádári 80-as évek eleje táján nagyjából (persze kicsit kiszíneztem) így lehetett (akkor még csak madzagos) telefont igényelni, és szocialista összeköttetés hiányában (fiatalabbakanak: így hívták a csókosokat) kb. 15-20 évre ígérték.

  8. Egy újabb HCS cikk amiben sajnos semmi vicces sincs. Ma még csak HCS-n jelenik meg, holnap meg is valósítják. Ha a fidesz kormány eddigi 3 évének a tetteit mondjuk előre megírja a HCS akkor jókat mosolygok rajta, hogy nahát milyen vicces fiúk, ilyen ugye nyílván nincs.
    Most már látom, hogy van, sőt.

    Elég volt a kommunizmusból, ne hagyjuk, hogy még egyszer eljöjjön!

  9. @legeslegujabbkor: Minden átnevezett és átnevezetlen (van olyan a Szent Orbán utcán kívül?) utca minden háza elé kell min 3 szobor.
    Az egyiket Viktor leplezi le, a másikat Tarlós, a harmadikat meg Budai, így az lehet félkész is, sőt elég a nyersanyag elhelyezése az alapon.