Az utas oldali pofonzsákokkal szeretnék elkerülni, hogy a villamosvezetőknek megfájduljon a tenyere.

combino-slap.jpg

A pofozógépeket a Siemens szállítja többféle pofozási programmal, úgy mint saller, öklös, budspenceres. A pofozógépeket felszerelik terhességi tesztekkel is, hogy mindig a megfelelőt tudja ütni a gép. Ennek működésbe lépéséhez a kismamának rá kell vizelnie a villamosra. Ha két csík jelenik meg, akkor a terhes program indul el. Ha zárlat miatt felgyullad a villamos, akkor a vezető maga is pofozhat.

Civil jogvédő szervezetek tiltakozásukat fejezték ki a pofozógépek villamosra szerelésével kapcsolatban, mert az egyenlőtlen bánásmódot jelent a BKV utasaival szemben, ezért az összes jármű önpofozóssátételét javasolják.

8 KOMMENT

  1. Gondolom a jegy és bérlet árát a “kézenfekvő” szolgáltatás miatt ezáltal ismét emelni fogják.
    A civil szervezetek a jelenlegi riói karnevál mintájára utastalálkozót is biztosan szerveznek és az esetleges hiányzó felső vezetéket felső vezetőkkel pótolják.

  2. Kiváló műszaki megoldás, csak szembe ne jöjjön villamos, ami ugye szinte kizárt.
    A hátrafelé pofozkodás az eluralkodó unortodoxia jeleit viseli magán.
    A tesztelés a zseniális magyar fejlesztők átmeneti szállása előtti pályaszakaszon történt, a célállomást azóta törölték.
    A prototipus addig hadonászott, amíg elkapta a felsővezetéket, és leégett.
    A tervet elvetették, maradt a személyzet humánpolitikai kiképzése, melynek mottója: Ha kicsi, gyenge és nő, akkor legyél hős, és üssed, ha nagyobb, erősebb, barnább, és többen is lehetnek, akkor húzd meg magad, vagy barna csíkot húzva szaladjál.