Egy elírás miatt trollokat vesz 20 milliárdért a BKK

36
12,345

Eredetileg trolikat vettek volna, de hát a nyomdahiba ördöge. Az új trollok 2014-ben állnak munkába, és minden állomáson és megállóhelyen zsidózhatnak.

201306-vitezy.jpg

A BKK jelenleg is keresi a megoldást arra, hogy mit csináljanak 20 milliárdnyi komment trollal, akiket trolibuszok helyett vásároltak meg egy sajnálatos elírás miatt. Tervek készülnek arra, hogy miképpen lehetne a trollokat tömegközlekedésre használni, de az eddigi teszteken csak 0.47 fő per troll szállítási kapacitást sikerült elérni, és a rekorder is csupán 170 méterig bírta vinni egy utas felsőtestét és két talpát (0.4 + 0.0.7). A trolloknak még a forgalomirányításban lehet szerepük, ám a folyamatos nyelvtan- és igazi náciskodásuk, zsidózásuk és gyurcsányferencezésük elvonhatja a figyelmet az érdemi információkról.

Kidoboltatik

Ha másra nem jók, akkor ráengedjük őket a Facebook oldalunkra meg a BKV-figyelő blogra, legalább nem kell nekünk többet moderálnunk. Az igazán tehetségeseket pedig ellenőrként vagy beléptető kapuként fogjuk használni” – mondta el Vitézy Dávid, majd fejest ugrott a 6 milliós, jól megérdemelt jutalmába.

36 KOMMENT

 1. A Budapesti Közlekedési Káoszgyár (BKK) elnök-vezérigazgatója Vitéz Elővárossy Winnetou szerint ő maga egyre jobban teljesít és nyugodt lelkihogyishívjákkal, olyan lelkiizével [lelkiismeret – a trollbamondást lejegyző szerző megjegyzése] hajthatja le fejét esténként a közpénzből beszerzett trollpárnájára.
  🙂

 2. BKVFigyelő Felpofozott nő – így látta egy szemtanú
  Megszólalt a srác is, aki segített a brit nőnek.
  ……EZT A NŐT, AKI A HASÁBAN LÉVŐ MAGZATÁNAK AZ ÉLETÉT VESZÉLYEZTETI (AZ UTASOKÉRÓL NEM IS SZÓLva !)..én még icsán is rúgtam volna !

  …szegfény gyerek…mekkora felelősségtudattal fogja ez a icsa nevelni őt ???????

  CSÓRÓ VILLVEZETŐT NAGYON SAJNÁLOM !

 3. 12 milliárdnyi fiktív számlával akartak csalni

  MTI,
  Index

  2013. június 19., szerda 11:30 |
  Címkék
  cukor, nav, adócsalás, magánokirat-hamisítás

  Adócsalás kísérlete és magánokirat-hamisítás gyanúja miatt indított eljárást a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV), miután egy szegedi cég egy több mint 12 milliárd forint értékű fiktív számlával próbált áfát visszaigényelni – írja a baon.hu….
  áfacsalnak a cukorral, miközben a cukorgyárainkat bezárták, dolgozóikat kilökték a zuccára, cukorrépaföldjeiken meg golf-pályákat, kaszinókat építettek…. A CUKOR ÁRA MEG AZ EGEKBE SZÖKÖTT !… ráadásul nádcukor vagy mijaszar…
  MIT CSINÁLTÁL TE VIKTOR ???
  cukormutyit ?????!

 4. “Eredetileg trloikat vettek volna, de hát a nyomdahiba ördöge. Az új trollok 2014-ben állnak munkába, és minden állomáson és megállóhelyen zsidózhatnak.”

  No ez igy nem igaz! pl a “hát a nyomdahiba ördöge” az teljesen hamis ugyanis a hát az nem hiba az egy testrész.
  Sőt az hogy minden állomáson és megállóhelyen zsidózhatnak aljas korlátozása a szbdság jogoknak … és közben meg majd egyházi énekeket énekelhetnek csak mi?

 5. @Knapp75: “Lencsés István (pék és sportkommunikátor, 2 in 1)”

  Azért ez a Lencsés István tud valamit. Olyan jelentéktelen a csávó, hogy én már azt is barokkos túlzásnak tartom, hogy önálló vezeték- és keresztneve van, mi pedig még a “szakmáit” is számon tartjuk!

 6. @Knapp75: “van egy alcsúti menyasszonya is.”
  Ez lehet a kulcsa a nyilvános és gusztustalan Orbán-imádatának.
  Gondolom nem szeretné, ha a menyasszonya rabszolgaként tengetné az életét. Ezt gondolhatták a felemelkedés egyedüli útjának.