Eredetileg trolikat vettek volna, de hát a nyomdahiba ördöge. Az új trollok 2014-ben állnak munkába, és minden állomáson és megállóhelyen zsidózhatnak.

201306-vitezy.jpg

A BKK jelenleg is keresi a megoldást arra, hogy mit csináljanak 20 milliárdnyi komment trollal, akiket trolibuszok helyett vásároltak meg egy sajnálatos elírás miatt. Tervek készülnek arra, hogy miképpen lehetne a trollokat tömegközlekedésre használni, de az eddigi teszteken csak 0.47 fő per troll szállítási kapacitást sikerült elérni, és a rekorder is csupán 170 méterig bírta vinni egy utas felsőtestét és két talpát (0.4 + 0.0.7). A trolloknak még a forgalomirányításban lehet szerepük, ám a folyamatos nyelvtan- és igazi náciskodásuk, zsidózásuk és gyurcsányferencezésük elvonhatja a figyelmet az érdemi információkról.

Ha másra nem jók, akkor ráengedjük őket a Facebook oldalunkra meg a BKV-figyelő blogra, legalább nem kell nekünk többet moderálnunk. Az igazán tehetségeseket pedig ellenőrként vagy beléptető kapuként fogjuk használni” – mondta el Vitézy Dávid, majd fejest ugrott a 6 milliós, jól megérdemelt jutalmába.

36 KOMMENT

  1. A Budapesti Közlekedési Káoszgyár (BKK) elnök-vezérigazgatója Vitéz Elővárossy Winnetou szerint ő maga egyre jobban teljesít és nyugodt lelkihogyishívjákkal, olyan lelkiizével [lelkiismeret – a trollbamondást lejegyző szerző megjegyzése] hajthatja le fejét esténként a közpénzből beszerzett trollpárnájára.
    🙂

  2. BKVFigyelő Felpofozott nő – így látta egy szemtanú
    Megszólalt a srác is, aki segített a brit nőnek.
    ……EZT A NŐT, AKI A HASÁBAN LÉVŐ MAGZATÁNAK AZ ÉLETÉT VESZÉLYEZTETI (AZ UTASOKÉRÓL NEM IS SZÓLva !)..én még icsán is rúgtam volna !

    …szegfény gyerek…mekkora felelősségtudattal fogja ez a icsa nevelni őt ???????

    CSÓRÓ VILLVEZETŐT NAGYON SAJNÁLOM !

  3. 12 milliárdnyi fiktív számlával akartak csalni

    MTI,
    Index

    2013. június 19., szerda 11:30 |
    Címkék
    cukor, nav, adócsalás, magánokirat-hamisítás

    Adócsalás kísérlete és magánokirat-hamisítás gyanúja miatt indított eljárást a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV), miután egy szegedi cég egy több mint 12 milliárd forint értékű fiktív számlával próbált áfát visszaigényelni – írja a baon.hu….
    áfacsalnak a cukorral, miközben a cukorgyárainkat bezárták, dolgozóikat kilökték a zuccára, cukorrépaföldjeiken meg golf-pályákat, kaszinókat építettek…. A CUKOR ÁRA MEG AZ EGEKBE SZÖKÖTT !… ráadásul nádcukor vagy mijaszar…
    MIT CSINÁLTÁL TE VIKTOR ???
    cukormutyit ?????!

  4. “Eredetileg trloikat vettek volna, de hát a nyomdahiba ördöge. Az új trollok 2014-ben állnak munkába, és minden állomáson és megállóhelyen zsidózhatnak.”

    No ez igy nem igaz! pl a “hát a nyomdahiba ördöge” az teljesen hamis ugyanis a hát az nem hiba az egy testrész.
    Sőt az hogy minden állomáson és megállóhelyen zsidózhatnak aljas korlátozása a szbdság jogoknak … és közben meg majd egyházi énekeket énekelhetnek csak mi?

  5. @Knapp75: “Lencsés István (pék és sportkommunikátor, 2 in 1)”

    Azért ez a Lencsés István tud valamit. Olyan jelentéktelen a csávó, hogy én már azt is barokkos túlzásnak tartom, hogy önálló vezeték- és keresztneve van, mi pedig még a “szakmáit” is számon tartjuk!

  6. @Knapp75: “van egy alcsúti menyasszonya is.”
    Ez lehet a kulcsa a nyilvános és gusztustalan Orbán-imádatának.
    Gondolom nem szeretné, ha a menyasszonya rabszolgaként tengetné az életét. Ezt gondolhatták a felemelkedés egyedüli útjának.