A rezsicsökkentés után az ellenzék majd az újabb adóemelésért is be fog szólni, mert ezeknek semmi sem elég jó” – indokolta az új aláírásgyűjtési kampányt Selmeczi Gabriella, egykori senátor.

selmeczi adoemelo.jpg

Miután Varga Mihály bejelentette a készpénzfelvétel adójának duplájára emelését és a tranzakciós adó 0.3%-ra emelését, a Fidesz a már úgyis utcán levő rezsicsökkentési aláírásgyűjtő pultjainál az adóemelések megvédésére bíztatja a lakosságot. “Várhatóan az ellenzék a rezsicsökkentéshez hasonlóan majd az új adókat is el akarja törölni, holott ezen adóemelések célja éppen az adók csökkentése, ugyanis mivel több a tranzakciós adó, az annál kevesebb. Ez végülvis általános iskolás matematika, de aki persze bolsevik protekcióval tette le a bölcsődét is, annak hiába magyarázzuk, hogy mennyi kettő meg kettő” – mondta el a rendkívüli sajtótájékoztatón Selmeczi Gabriella, majd titokban elővette az ujjait.

Lapunk próbálta utolérni Varga Mihályt is, hogy megtudjuk, mit szól ahhoz, hogy az új adók vélhetően teljesen semmissé teszik a rezsicsökkentés hatásait, de a nemzetgazdasági miniszter újonnan született gyermekére hivatkozva “Ne haragudjanak, szoptatnom kell!” mondattal tért ki a válasz elől. Próbáltuk elérni Selmeczi Gabriellát is, de még mindig számolt.

31 KOMMENT

  1. Túl korán jöttek hozzánk az aláírásgyűjtők, a rezsicsökkentést baromságnak tartottam, de ezt így már értem (mondjuk balesetben elvesztettem az összes ujjamat) és alá is írnám.

  2. Ez a nő direkt rámnéz; nem lehetne fotosopilag kicsit megbandzsítani? A macskát pedig hátulról fényképezni, hogy az se nézhessen ilyen gonoszul — még megromlik tőle a a nemzetgazdasági miniszter teje! Ha a tej forrása a feje teteje, akkor a tej a feje teje?

  3. Szokatlan a Hírcsárdán, hogy ennyire komolykodik, “hogy az új adók vélhetően teljesen semmissé teszik a rezsicsökkentés hatásait” – pedig nem igaz. Ezzel még a rezsivsökkentés negatív hatásai nem enyhültek, sőt…

  4. Ránézek erre a kurvára, és elhányom magam. Kiflicsücsköt miért nem fotoshoppoltátok a pofájába? Vagy egy méretes lófaszt? Az jobban illene bele.

    gabikaakurvaanyádat! Mi a retkes faszért jelensz meg minden kibaszott felületen, te hülyepicsa? Edd meg a szarodat!
    A manyupot nem felejtem el. Rajta vagy a halállistámon.

  5. Megvan a megoldás!!!
    Állítsuk vissza a Monarchiát! Habsburg Gyuri vezetésével olvadjunk vissza Ausztriába (a Fidesz meg a putyini Szovjetunióba) és a visszacsatolt területekkel együtt élvezzük újra a boldog békeidőket!
    Egy csomó elődállam megszűnésével és a környező focicsapatok be- és összevonásával végre lehetne olyan válogatottunk is, aki talán végre kijut egy világbajnokságra.
    A Monarchia jobban teljesít!
    Ellenvélemény?
    🙂

  6. Ennek a nőnek a szemei alatt sem Samsonite vagy Louis Vutton táskák vannak!
    Viszont a harapós kutyák nyakára illenék nagyobb koloncot kötni!

    Azt mesélik, lesz külön kormányzati repülőgép, csak nem tudják még milyet válasszanak. Én segítenék nekik, tudok két szempontot: legyen tágas, hogy az egész kormány elférjen rajta, és legyen olcsó, hogy ha véletlenül lezuhan, ne kerüljön sokba az adófizetőknek!

  7. Nem értetek ti semmit!
    Majd én elmagyarázom.
    Az EU kiengedi az országot a túlzott deficit eljárásból és nem vár el semmilyen további megszorítást. De mi nem leszünk EU gyarmat és nem engedünk a diktátumnak! Fentiekből LOGIKUSAN következik az adóemelés!
    Naugye!

  8. Nekem örökre Selmeczi marad a deepthroat királynő!
    Nyugdíjvédelmi megbízottként úgy benyelt 3000 milliárd forintnyi nyugdíjvagyont, mint ha az egy tejbe áztatott kiflicsücsök lett volna!

  9. A haza éhezőit kívánja aláírásra kényszeríteni a Bajnai -féle nemzetellenes csoportosulás a szokásos Blaha Lujza téri ételosztás időszakában, de ehhez nem biztosítja a feltételeket, háborodott fel Selmeczi Gabriella a Fidesz szóvivője összhangban a Nemzeti Ügyek Kormánya éhségpolitikájával, majd kijelentette, hogy megvédi éhezőinket attól, hogy ezek az alvilági körök befolyásukkal manipulálják őket. Kiderült – mondta – hogy ezek az aljas erők jó-lakottságot ígérve arra akarták rávenni ezeket a magyar embereket, hogy aláírásukkal tiltakozzanak a nemzeti együttműködés, valamint az adók el- és kivetésének meg- és elítélése ellen. Az ellenszegülőket azzal fenyegetik, hogy sem táplálék, sem ennivaló nem jár mindaddig, amíg meg nem gondolják magukat, tetézve azzal, hogy a haza miniszterelnökének személyre szóló köszönő levelét sem fogják megkapni. Több éhező tiltakozását kifejezve éhségsztrájkba kezdett, így ítélve el a nemzet és haza bel- és külső ellenségeinek galád tervét, egyben követelve a nemzet miniszterelnökének köszönő levelét.