Azzal kedveskednek neki, amiért politikai karrierje kezdete óta küzd. „Szerettünk volna mi is örömet szerezni” – szerénykedett Mesterházy Attila ex-elnök.

party mesterhazy.jpg

A feloszlás során arra törekednek, hogy valami kellemetlen Gyurcsány Ferencről is kiszivárogjék, sőt megdöbbentő bejelentések várhatók Bajnai Gordonról is, aki vagyona egy részét a Felcsúti Futballakadémia részére fogja felajánlani.

30 KOMMENT

  1. Az egész világ ünnepli. A finn jégkorong válogatott ajándéka most érkezett meg. Két 158 centis játékos, akikkel lehet közös képeket készíteni.

  2. @én már a fény gyermeke vagyok: “Orbán élt, Orbán él, Orbán élni fog!”

    …más: “Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog” Olvasta Sztalin elvtárs Berija elvtárssal 1920-ban a Pravdába.
    Sztalin elvtárs oda szól Beríja elvtársnak: …no de meddig Beríja elvtárs? Meddig még?

    … a napokban: Kövér eltárs olvassa “Orbán élt, Orbán él, …” s oda szól Lázár elvtársnak ….. no de …..

  3. Ez egy nagyon ármányos, gonosz ajándék, valóságos trojai faló.
    V.I.L. Edward üzente híveinek Frank honból:
    …..elfogadni nem kell vigyáznotok jó lesz.
    Ősi ellenségtek eltűnvést vajh mire irányúl harci kedvtek?
    Magatokban leltek bíz ellent, mely bomlasztá ten hústokat.
    Külhonban találván ellent, mi akad bőséggel, mint tenger, háborúságban hullanak dicső magzatitok.Elenyésztek biz abba idvest.
    Mert nyugvástok soha nem leve, mig ember él földön más, s mig kettő van, soha nem lőn azonos.

  4. – Jean! Szerezzen örömet a kutyámnak!
    – Már Oszlóban vagyok uram!
    – Köszönöm Jean. Ettől meg fog őrülni, biztosan.
    – Nem tesz semmit uram…
    – Ezt most kérdezi, vagy mondja Jean?

  5. A Bács Hold Ing CsRt. ma az akasztói Stadler Stadiont adja ajándékba, újrahasznosítás céljára az ünnepeltnek, összegyűjtve bele az összes tetü ellenzékit, komcsikat, libsiket, mérsékelt konzervatívokat, zsidókat, cigányokat, és akiknek amúgy nem tetszik a pofája.
    – Isten velünk! Ki ellenünk? – kiálltotta Viktor, és elment megkeresztelkedni.

  6. mszp-t már rég be kellett volna tiltani. ha én lettem volna orbán, az első intézkedésem lett volna a választások után. de minden normális ember így vélekedik egyébként is.

  7. Kedves Orbán elvtárs! Reméljük, soraink jó egészségben találják közelgő születése napja alkalmából. Köszönjük Önnek drága Orbán elvtárs, hogy mintegy ötven évvel ezelőtt a Jó Isten segedelmével megszületett és egyúttal világra jött. Ennek tiszteletére vállalást teljesítünk, a mai nappal bezárólag. Fogadalmunk szerint nem csak Magyarország, hanem mi is jobban teljesítünk tudván, hogy ez évben emelkedünk. Idézzük minden szavát, amit a magyar nemzet érdekében kiejtett. Öntől tudjuk drága Orbán elvtárs, hogy Európa válságban van, miközben talpaink egymásra lépnek és mi, azaz Ön kedves Orbán elvtárs kemény munkájával megteremtette a munka alapú társadalmat,, valamint példát mutat és fog mutatni a szabadságharc területén is gyarmati sorba taszításunk ellen. Mi a magyar emberek nevében nem kérünk a spekuláns karvajtőkés-bankároktól, szociál-liberál-oligarchákból, nem kérünk a múltat képviselő Gyurcsány és Bajnaiból, akik együtt tönkretették, a szakadékba és annak szélére lökték és taszították ezt a tejjel mézzel folyó Kánaánt ezt a virágzó országot a magyar embereket és nemzetét határainkon innen és túl. Ezek a bajnaista gárdák a legutóbbi ismerkedési napokat is el lehetetlenítették és a jövőben is el akarják. Drága Orbán elvtárs! Az ön hívó szavára még az unió is meghajol. Erre bizonyíték, a deficiteljárás eltúlzása is. Mi egyszerű emberek is át- és megérezzük ennek a jelentőségét. Mi tudjuk, hogy ön drága, kedves Orbán elvtárs, valamint közelgő ötvenedik születésnapja alkalmából fogadja ezt a kis ajándékunkat, tőlünk, Önnek drága Orbán elvtárs. Üdvözlettel: Igaz magyar és nemzeti érzelmű emberek, valamint Gyurcsány és Bajnai, valamint de nem utoljára,Mesterházi.

  8. @bölcscsősz: Szeretném tudatni veled hogy minden soroddal egyetértek Sőt! Én személyesen kevésnek is tartom felsorolásodat!
    …. mert minden igaz magyar embernek tudnia kell
    ,hogy Orbán elvtárs a fény! Orbán elvtárs a vezérlő csillagunk.
    Orbánelvtárs a zélet sava-borsa!
    Orbán elvtárs nélkül nincs magyar élet!
    Orbán elvtárs nélkül nincs élet!
    Orbán elvtárs a nemzet teremtő erő!
    Orbán elvtárs maga a föld sőt Ő maga a föld anya!

    ….. s köszönjük meg a sorsnak,magának Orbán elvtársnak hogy vagyunk ,hogy létezünk Drága Orbán elvtárs a az egész világ Drága Orbán elvtárs. Hipp hipp hipp hipp hipp urrrrrá!

  9. @ephart: De görcs vagy a bot végén! …nem hogy örülnél Orbán elvtárs szülinapjának! Hát mi vagy Te?

    Itt az öröm ideje Te meg valami El Qrancsról hadoválsz? Vedd tudomásul Orbán elvtárs nem El Qrancs!!!!

  10. @$$$=$$$:

    “mszp-t már rég be kellett volna tiltani. ha én lettem volna orbán, az első intézkedésem lett volna a választások után. de minden normális ember így vélekedik egyébként is. “

    Egyet mondj!
    (Lencsés Istvánt nem ér mondani! Normális emberekről volt szó!)

  11. C: Liptait is hírbe hozta a szexőrült úszónő
    Szepesi Nikolett a nevét nem írja le, de rá lehet ismerni. Egy világbajnok kajakos lehet a csábító.”””

    ..ÜHÜMMM……A FASZÁT BELÉMNYOMTA, A PINÁM RÁSZORÚÚÚÚLT….HÜDEEEE NYOMJÁK EZT A KISCSAJSZIT, HOGY MILLIÓKAT KASZÁLHASSON A DEBIL KÖNYVÉVEL ÉS SEGÍTŐI ELTEHESSÉK A JUTALÉKOT A REKLÁMOZÁSÉRT ! :o)))

    MINDIG EZ CSINÁLJÁK ! :DS