Zuckerberg megvette Magyarországot

28
28,851

“Fasza kis startupnak tűnik” – kommentálta országunkat Budapest romkocsmáit látogatva a Facebook vezére. Magyarország ezentúl Facebook appként működik tovább.

201305-zuck.jpg

Lapunknak sikerült kiderítenie a váratlanul Budapesten feltűnő Mark Zuckerberg látogatásának célját. Ez pedig nem más, mint Magyarország akvizíciója, amivel a Facebook portfolióját szeretné szélesíteni a világ egyik legbefolyásosabb embere. “Ha fényképezni akarok ott az Instagram, a térképi infók végett pedig meglesz a Waze. Most pedig veszek egy országot. LOL” – indokolta a vásárlást a Facebook vezetője.

Kidoboltatik

Elemzők szerint a vételre a kutyája beszélhette rá, aki szintén magyar származású és puli. Úgy tudjuk, hogy Magyarország Magyarország ezentúl Facebook appként működik tovább. A jelenlegi vezetést valószínűleg lecserélik és hipszter dizájnerekkel, programozókkal, egy kávéautomatával és Széles Gáborral töltik fel az igaztatótanácsot. “Yeah, Gábor is lots of fun. Különösen tetszik a perpetuum mobile alapú golfpálya koncepciója. Zseniális. Nekem jó ideje ő a háttérképem” – mondta el Zuckerberg munkatársunknak, aki kutyaeledelnek álcázva jutott a közelébe.

Hogy pontosan mi lehet a célja az országunkkal az egyelőre nem ismert, de valószínűleg hamarosan mobilra is optimalizálják, megjelennek rajta reklámok és bárki örökbe fogadhat rajta kidobott kismacskákat.

28 KOMMENT

 1. @kovi1970: Mark Zuckerberg a magyar állampolgárság vásárlással kapcsolatban így nyilatkozott:
  – Annyira olcsón adja a fidesz kormány a magyar állampolgárságot, hogy mindjárt vettek is belőle egy raklappal. Hálaadás nap közeledtével poénként majd ezt fogják osztogatni a Faszbúk alkalmazottak között.

 2. Megvette? …és garanciával vagy nélküle?
  S ha nem is jó neki mert kicsi és izzad benne a lába? Akkor ki veszi vissza?
  … s persze kinek fizetett? Kiárusítás volt vagy leértékelés? (láttam a rémHír tv-ben, hogy a zerujó árfolyam 305 és 315Ft közt lenne hasznos) -ez már a Zuckerberg miatt van?
  Azért ennél több info kellene róla!

 3. Állítólag nem is! …csak kamu az egész.
  Megvette volna de állítólag a Smeczi Gabcsi nem volt benne s anélkül nem kell neki! S az árral is gondok voltak
  … állítólag Magyarország jobban teljesít, de amikor kiakarta próbálni egy lerobbant Verhovinát toltak oda neki.s az meg már akkor lefulladt amikor rá akart ülni.
  … no és amikor megtudta ,hogy a Kövér Laca a Zországgyülés elnöke akkor csak annyit mondott ….hát azért ezt má neee, mert Ő egy komcsimentes országra vágyott no meg a Gabcsira kiflicsücsökkel! S elállt a vételtől ….pedig fölajánlották neki +-ba Wittner Máriát is.
  Háááát ennyi a történet, ha a Tv2 mást nem mond a Tényekben.

 4. @kennyking:
  Én is pont erre gondoltam. De hogy ne mondhassák, hogy nekünk nincs beleszólásunk, rendezhetnénk népszavazást, ki vegye meg országunkat inkább a kettő közül. Mondjuk így:

  Ön melyik pályázónak adná el inkább jó pénzért az országot?

  1. Az izraelieknek, hogy hetente tüntethessenek a buzik, és még jobban megsarcolhassák a bankok a népet.

  2. Zuckerbergnek, hogy a zinformatika áldásos fejlődése nyomán is tovább csökkenjen a rezsink, és jobban teljesüljünk.

 5. Örülök hogy az index beszámol Cukorhegyi úr minden lépéséről, mintha bazmeg kötelező lenne tudni róla, vagy ami még pikirtebb feltételezés: érdekelne bárkit is. Idejött megivott egy sört, kalap kabát, lapozhatunk.