Úgy néz ki, hogy lefújják az előre meghirdetett vasárnap nemzeti színházas jegyárusítást, ugyanis az új rendező magának vette meg az összes jegyet.

201305_viddj.jpg

Vidnyánszky Attila azzal indokolta a döntést, hogy az első egy-két darabban szeretne mindent ő csinálni. Így nem csak rendezi és játssza az összes szerepet, hanem ő lesz az összes néző is. “Egyelőre a próbákon 200 helyig megy a dolog, aztán elfáradok az átülésben” – nyilatkozta a teljesen izzadt, fújtatva lélegző direktor. Emiatt is kezd el még a héten egy speciális, öthetes edzéstervet, amit Schobert Norbi kifejezetten színházigazgatóknak dolgozott ki ilyen esetekre.

Vidnyánszky azonban az előadás többi részét sem bízza a véletlenre: maga rajzolja a díszleteket, ő mossa fel a színpadot, valamint a szerepek alakításakor önmagának súg. „Ez ám a teljesítmény, nem az, amit Alföldi csinált” – utalt az új igazgató arra, hogy Alföldi Róbert színészeket is alkalmazott egy-egy darab esetében.

 

63 KOMMENT

  1. Atti, az előadásokra meghívja hűséges barátját, Imit, és szeretni fogják egymást,
    mélyen és odadadóan, hol a szinpadon, hol a zsölyében, hol a karzaton,
    hol a zenekari árokban, hol a zsinórpadláson.
    Ez persze nem buziság, hanem nemzeti érzelmű férfi barátság, művészet.
    A köztük létesülő beható kapcsolatot, mindannyiszor, kommunikációs igazgatójuk,
    a nem dohányzó, nem ivó, nem kártyázó, mélyen keresztény Pityus igazgatja helyére,
    keni, és tartja a gyertyát, mint fővilágosító is.
    Közben Elton John, Candle in the Wind című dala szól, és a T. Rex Hot Love-ja
    persze magyarul, Vitéz Zotyó új hangszerén, nemzeti színű bőrdudáján,
    miközben lábaival nemDr. Palcsi tárogatózik.
    Meraszongya: a hangérien blúz, csak amit a vitéz húz, meg a Bájaleksz.

  2. @legeslegujabbkor: Ezt túlhaladta a kor, hol van itt ma már csak egy őrült. Mind hülye. Ott van a mondás is: egy bolond százat csinál.
    Erre pedig :””Egyelőre a próbákon 200 helyig megy a dolog, aztán elfáradok az átülésben” – nyilatkozta a teljesen izzadt, fújtatva lélegző direktor.”
    csak egyet mondhatok. Direktor úr, baszom alássan, tessék azt képzelni, hogy steinerkristóf mosolygós arccal, egyetlen csipkefüggönnyel éppen csak hogy letakarva üldözi magát. Garantálom, hogy olyan pályarekordot állít fel, amihez fogható nem volt még az atlétika egyébként sem rövidke történetében. Oszt’ jónapot.

  3. „A bolsevik olyan ember, aki elégedetlen, irigy és tele van gyűlölködéssel. Mindenkit gyűlöl, aki nem úgy gondolkodik, mint ő… Aki csak rest, és ezért elégedetlen. Aki tehetségtelen, és ezért irigy… Aki nem akar egyebet, mint munka nélkül hozzájutni valamihez, osztozkodni a másén. És gyilkosságokkal csinál helyet magának a világban. Mindegy, hogy minek nevezi magát. Mindegy, hogy milyen jelszó nevében fosztogat, és milyen zászló alatt vonul fel az utcákon. Végeredményben egy és ugyanaz. Homo bestialis. Állatember.”

  4. Ezt követően Tanár Úr felállítja a Törvény Székét (Asztalt már tervezett ugyanis), és magasztosan beleül. Miközben felcsattan Zsoltár arca, és Tómjénfüst Vonaglik a levegőben.

    Míg végül Mindannyian felemelkednek a Karzatra és habzó szájjal buziznak meg zsidóznak egy jó nagyot.

    Tapsorkán söpör végig a Termen, a Nagy Terv nemcsak elkészült, de meg is valósult. Testnedvek száguldanak mint Vágtázó Halottkémek, emlékeztetve: ők nem adnak, hanem kérnek.

    Nade Uraim! Ez itt Európa?

    Ámen.

  5. @falsiloquus:

    Magyarul: nem kell buzizni, nem lesz perpatvar.

    Amúgy, csak halkan jegyzem meg, Tanár Úr fasizmust idéző beszólása szerintem nemcsak itthon, de másutt is perpatvart keltett, és még lesz visszhangja. Ne aggódjanak, lesz még ebből következmény is. Azért, mert valaki másként érez vagy gondolkodik, még nem kiűzendő a Nemzeti Paradicsomból, vagy aki azt mondja, igen, rossz emlékű diktátorokat idéz. Ez a stílus nem dívik a huszonegyedik század Európájában, sokkal inkább emlékeztet Orwell rosszemlékű, de remek látomásaira arról, ami következni fog. Én nem szeretném, ha újra kommunizmus vagy fasizmus lenne, márpedig jelenleg e kettő egyvelege van kibontakozóban idehaza. Ha ezt némán eltűrjük, legközelebb nemcsak a buzik és zsidók, hanem a nem-kékszeműek és a nem-elvtársak kerülnek pellengérre. Mindennek van egy határa, Uraim. A tébolynak is, még ha Önök ezt kétharmadnak is hiszik. Ez már régen nem az, ez már fasizálódás. Na, ez az amiből elege van Magyarországnak. Olyan nehéz felfogni?

    Igaz, a buzizás és a zsidózás nem feltételez túlzott intelligenciát, de azért ennyire mélyre mégsem kéne süllyedniük. Mert ez szánalmas, és egyenes út Észak-koreába. (Igaz, Grúzián és Lettországon keresztül, mit ne mondjak, de ez még nem igazolja azt, hogy a neonáci eszméknek magyarországi kitérőjük is kötelező lenne.)

    Kéretik nem buzizni, nem zsidózni, és meglássák, sikeresebbek lesznek. A Fidesz meg ne lopjon Jobbikos retorikát, mert ezáltal nemcsak lejáratja magát, de nemzetközi porondon is teljes mértékben hiteltelenné válik. Vagy pedig k. et. igazoljon át, és akkor megnyugszanak a kedélyek. De amíg Fidesz-színekben buzizik, higgye el, Tisztelt Uram, az vérlázító. Nem kicsit, nagyon.

  6. A Színház- és Filmművészeti Egyetem közleménye

    Tiltakozunk Kerényi Imre, a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SzFE) korábbi tanárának gyűlöletkeltő kijelentései ellen, melyekkel kísérletet tesz az egyetem lejáratására és hallgatóink megbélyegzésére. Rágalmazó szavaival nemcsak az egyetemet és a Nemzeti Színházat illeti, hanem rajtuk keresztül színészeket, rendezőket, színházi embereket, az egész magyar művészvilágot és egyetemi polgárságot sérti meg.
    Mélységesen elítéljük a legszélsőségesebb formációk és orgánumok retorikáját idéző gondolatokat, és különös aggodalommal tölt el bennünket, hogy Kerényi Imre mindezt a kulturális értékekért is felelős miniszterelnöki megbízottként mondta.

    Nem tartjuk méltónak a magyar állam, a magyar kormány semmilyen képviseletére.

    Színház- és Filmművészeti Egyetem
    Budapest, 2013. május 24.

  7. @falsiloquus:

    Egy ún. “demokratikus” berendezkedésben ugyanis nem jellemző embercsoportok megbélyegzése, gúnyos jelzővel illetése nyilvánosan, egy Kormányhivatalnok részéről. Csak erről van szó, különben nyugodtan gyűlölheti bárki a buzikat, csak ne a Kormány egyik fő képviselője uszítson erre a gyűlöletre.

    Nem tudom, világos-e?

  8. @falsiloquus:

    És az, hogy Vidnyánszky ezt ott azonnal és határozottan nem utasította el, még felháborítóbb. Mert egy kerényi, na hadd ne részletezzem, tőle nem is vártunk el sem többet, sem mást. Azonban Vidnyánszkyt – eddig – többre tartottuk érdemesnek, semhogy ilyen patkányfogóba kerüljön. Bár, aki patkányokkal szűri össze a levet… ne is számítson másra.

    Amúgy, személy szerint komolyan sajnálom ezt a sokkal többre érdemes kárpátaljai magyar embert, aki még nem vette észre, hogy csak egy eszközzé vált, ahogyan a kolozsvári Szőcs Géza is, aki azonban még időben rájött, és udvariasan hátat is mutatott ennek a fasisztoid bagázsnak.

  9. Vidnyánszky Attila közleményt adott ki Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott botrányt kavart kijelentéseivel kapcsolatban. A Nemzeti Színház leendő igazgatója saját bevallása szerint hibát követett el, amikor nem igazította helyre azonnal Kerényi szavait, és sajnálja, hogy a jelenlétében ilyen kijelentések hangzottak el. Vidnyánszky nemrég az RTL Híradójában még azt mondta: “a Nemzeti Színházban olyan súllyal van jelen a homoszexualitás témája”, hogy az szerinte “nem felel meg annak a súlynak, amilyen súllyal a magyar társadalomban ez a kérdés jelen van”.

    “Sajnálom, hogy a jelenlétemben igaztalan és bántó szavak hangoztak el a Nemzeti Színház eddigi műsoráról. Hibáztam, amikor nem igazítottam helyre ezeket a szavakat akkor, amikor kimondattak. Most megteszem. A Nemzeti vezetőjeként azon fogok dolgozni, hogy közös, valós kérdéseinkre egymást megbecsülve keressünk válaszokat” – közölte Vidnyánszky Attila csütörtökön.

    A Nemzeti Színház leendő igazgatója arra reagálva közölte ezt, hogy nemrég fény derült Kerényi Imre kulturális értékek megőrzéséért felelős miniszterelnöki megbízott áprilisi szavaira.

  10. Amit én hozzátennék: hogy nem felel meg annak a súlynak, amilyen súllyal a magyar társadalomban ez a kérdés jelen van, az nem is kérdés. Ugyanis az elmúlt 3 évben kormányzati részről folyamatos homofób uszításoknak lehetünk tanúi, Fideszes, KDNP-s képviselők folyamatos gyalázkodásait látjuk és halljuk, enyhén szólva ez már kicsit túlzás. A Jobbik lassan már hátul kullog buzizásban, pedig ők álmodták a magukénak ezt a remek témát. Nyugodjanak meg a Tisztelt Hölgyek és Urak, Magyarország romlását nem a “buzik” fogják előmozdítani, hanem sokkal inkább Tisztelt Politikusaink “áldásos” tevékenysége.

    Igen, nem felel meg annak a súlynak, hanem egyenesen alulsúlyozott. Mert ameddig egy nyíltan homofób kormányzat gyalázkodik, rendelkezik és intézkedik, nincs az az ellensúly, ami ezt a sulykot végleg elvető politizálást mederbe terelhetné.

    A Nemzeti Kormány megtalálta saját bűnbakját, meghatározta őket, és naponta beléjük rúg. Nem tudom, mindezzel a Fidesz-KDNP csak butaságból vagy egyenesen szánt szándékkal hajtja a Jobbik malmára a vizet. Ugyanis, ha azt hiszi, hogy ezzel Jobbikos pártfogókat nyer meg, téved: sokkal többet veszít ugyanis azon, hogy elpártolnak tőlük a demokraták. És elpártolnak a fasiszták is. Üres marad a “nagy álomközép”.

    Ezt kéne megfontolni, de még időben, Tisztelt Fideszes Homofóbok. Igen, amíg még van idejük eldönteni, merre is mozdulnának: demokráciára vagy inkább fasizmusra. Tudom, utóbbi kézenfekvőbb és kényelmesebb, de hosszabb távon be fog-e jönni?

  11. Dr., de inkább Vitéz Nemzetes Cöffinger Jóbes, a CÖF főispánja, kamarása,
    tüntetőleg csak agya jobbféltekét használó, unortodox, majdnem érettségizett
    fő értelmiségije, ma bejelentette, hogy nonstop, sorbanállást szerveznek az
    elfoglalt Nemzeti Színház, és a 66%-os nézettségi szinttel, még jobban teljesítő,
    sikerdús Újszínház összes jegyirodájához.
    A visszavonásig tartó, háromműszakos demonstrációval bizonyítják, hogy igenis
    van közönsége a nemzeti érzelmű, jobboldali színjátszásnak az ő hazájukban.
    A sorok négyes oszlopban, 1-2 km hosszan, jól láthatóan kilobogózva, spontán
    alakúlnak ki, amibe lengyel színházrajongok is csatlakoznak, heti 2-3 vonatnyian.
    A MÁV az alakomhoz illően, Ciklon B néven, külön nosztalgia expresszt járat
    Warsawa-Budapest-Povjeda(pieprzyć) vonalon.
    Egy másik kultúrforradalmár különítmény beköltözik a két színházba, biztosítva
    a teltházat, az állandó sikert, és vastapsot.Az épületek környékén jurtákból sátortábort
    építenek, szürkemarha, mangalica, és racka juh tenyésztésbe kezdenek, sikérteli
    ért kalászt lengetnek a népség magyaros étkeztetése érdekében.
    Az előadásokra nem is lesz szükség, azokat csak a tömeg nyugodt alvásának
    elmélyítésére tartják meg.Persze azért minden nap lesz magyarnóta est, és együtt
    énekelés, “Ó, te bunkócska, te drága” jeligével, tekintettel a sok volt MSZMP tagra.
    A CNN, a BBC, a NBC, az Al Jazeera, állandó kirendeltséget hoz létre a helyszinen,
    szétkürtőlve a világba a magyar fülkeforradalom és békeharc hangulatát.

  12. @kittrabi:

    Valamit kihagytál: a nagy dínom-dánom után pedig igénybe veszik a Nemzeti Árnyékszékét:)))

    (Bocsánat, a Nemzet Árnyékszékét:)

    Persze, csak kulturáltan, ahogy azt a vezértől is hallották: Hányni csak szépen csendben, különben minden rendben. Asszony verve, a Haza rendbe’.
    Buzik, haza. Éljen a haza. Meg a kirekesztősdi.

  13. Tipp az összeboruláshoz:

    A gatyámba’ nincsen gumi,
    dögöljön meg minden buzi.
    Ha megdughatom nem utálom
    Legyél enyém édes párom.

    De ha meg nem is dughatlak,
    legalább leugathatlak,
    Így megy ez minálunk pajtás,
    merthogy olyan nagy a hajtás.

  14. Ha már ide jutottunk:
    37. A békalencse egy növény, nem tud ugrálni, sem kuruttyolni, olyan buta.
    38. A rövidlátó békának kontaktlencséje van, az nem növény, de az sem tud kuruttyolni.
    39. A békanyál egy alga, amit nem a béka köp ki, hanem a főga.
    40 A békalány nem alga, hanem a nunis béka, de nem ők kuruttyolnak.
    Adódik a logicus kérdés: Akkor most kik kuruttyolnak?
    41. Ne egyél parasztot, mert nagyon büdös a lába, meg a szája.
    42. Ha lenne paraszt, akkor se egyed mosatlanul. Fürödjél meg előtte.
    43. A tető közeli megnézése elszineződést okozhat, jó nagy darabokban.
    Konklúzió:
    A lányoknak nunijuk, a fiúknak kukijuk van, a gilisztáknak mind a kettő.De jó nekik.
    A lencsilánynak se kukija, se nunija, mert rongy, csak anyukája van.
    http://www.youtube.com/watch?v=cjZxayU3hfU
    Még egy stófa, és kiírtom!!!
    Ez akár az együvé tartozás dala is lehetne, június 4.-re.

  15. @Lencsés István:

    Tisztelettel megjegyezném, én Önt nem minősítettem.

    Hanem egy minősíthetetlen, másvalaki által megfogalmazott véleménnyel szembeni nemtetszésemet fejeztem ki.

    A “Mi a normális?” kérdéskörét sokáig alaposan tanulmányoztam, eddig csak politikusok által megfogalmazott definíciókat találtam rá, mert sem az orvostudomány, sem a filozófia még nem jutott egyértelmű álláspontra, ráadásul azokat folyamatosan módosítják. A politikusok határozott definíciói azonban egymásnak homlokegyenest ellentmondanak, így azokat sem lehet mérvadónak tekinteni.

    Így aztán, az Ön vélelmét szellemi állapotomról sem nem osztom, sem nem kifogásolom, ez az Ön véleménye, amihez nem fűzök semminemű kommentárt, Önnel szemben azonban én nem engedem meg magamnak, hogy Önt néhány hozzászólása alapján minősítsem.

    Amit viszont kifogásolok, hogy egy magas kormányzati beosztásban csücsülő kedvenc, egy nem túl tehetséges pillanatemberke, olyan hangnemet enged meg magának, egy elismert művésszel, ráadásul egy népcsoporttal szemben, ami magát a Kormányt is negatív színben tünteti fel, akit elvileg képvisel.

    Aztán az, hogy Ön mit képzel az én emberi mivoltomról, azok után, hogy ennek az úrnak a véleményét osztja és stílusában nem lát semmi kivetnivalót, higgye el, végképp nem érdekel.

    Regards,

  16. @Aszongyaja Zanyósom: Nem , hisz István a nevem , nem ” Pista …. ” .

    @falsiloquus: Miért hazudsz ? :O Minősítettél ráadásul fosva és még nem is vállalod . Szánalmas vagy . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . 🙂 Jó válasz csak egy van , egyetlen egy . Nekem nem véleményem , hanem tényem van , van különbség . 🙂 😉 Aki a kormányzatban ül az nem kedvenc , hanem megválasztott , tájékozódni , aztán írni . 🙂 A tehetség mindenkinek mást jelent . Ő ember , te nem hisz te még a neved sem vállalod , tehát erről IS ennyit .

  17. @Lencsés István:

    Elképesztő mennyiségű baromságot írsz, pl. az egyik “tényed”:
    “Aki a kormányzatban ül, az nem kedvenc, hanem megválasztott”.
    Te szerencsétlen! Képviselőket választunk, akik miniszterelnököt (tehát még csak a miniszterelnököt sem közvetlenül választjuk), majd ő alakít kormányt, nem a választott képviselőkből, hanem mondjuk a “kedvenceiből”, jobb esetben szakemberekből.
    Az meg, hogy egyéb posztokra kiket nevez ki ő, vagy a különböző miniszterei, még távolabb állnak a “megválasztott” kategóriától.
    (hogy tanulj is valamit: hazánkban közvetlenül a polgármestereket választjuk, így jelenleg a legmagasabb valóban választott pozíció Tarlós Istváné…)

    Hja a Nemzeti nézettségi adatait meg majd meglátjuk, Alföldi 90% körül zárt.
    Ha a bezárás szélén lévő Új Színházat referenciának tekintjük, ami csak addig volt fontos, míg a “jobboldal” megkapta, akkor nehéz lesz hozni ezeket a számokat…

  18. @Knapp75: 1 . Én csak tényt írok . 2 . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . 🙂 3 . A rólam kialakított véleményed ami hazugság , nem érdekel . 4 . A NORMÁLIS MAGYAR EMBEREK ( azaz nem te mert te egyik sem vagy …. ) azért választ olyan képviselőt azaz jelen esetemben magamról beszélek , hogy ORBÁN VIKTOR legyen a miniszterelnök . Ő alakít kormányt azokból akiket ő jónak gondol és azokban én is megbízom , mert van okom rá . Az meg hogy ez egyéb posztokra kiket neveznek ki a miniszterei , az meg megint ORBÁN – tól függ , és az ugye meg megint jó , remélem érted miért …. Tanulni neked kellene , lásd 2 . pont . A Nemzeti nézettségi adataiban hazudsz , az a buzinál 50 % volt , ott dolgozik egy hölgyismerősöm ő jobban tudja . A mostani új előadásra meg az összes jegy elkelt , szóval erről IS ennyit ezt IS beszoptad . 🙂 😉 😀

  19. @Lencsés István:
    ” 2 . Ha idézel , pontosan tedd , köszönöm szépen . 🙂 “

    Nyomika, szó szerint idéztem tőled. 😉
    Mindössze egy vessző és egy szóköz hibát javítottam – melyek a mondat értelmét nem befolyásolták – mivel a látszat szerint kicsivel jobban beszélem ezt a nyelvet, mint te.

    Tudom, hogy aki ennyit ír, annak nincs ideje olvasni, de ha mégis visszatekintesz, akkor várom a bocsánatkérésedet, mint illemtudó, normális magyar embernek! Köszönöm.
    (Egyébként rohadt vicces, hogy a saját szövegedet pár óra elteltével már nem ismered fel… Biztosan komoly gondolatok ezek… hehe)

    Hja és kisbetűvel írandó mindegyik szó a “normális magyar emberek” kifejezésben, különösen, mivel írott fórumokon a nagybetűs írásmód kiabálásnak számít. Mint köztudott. (mondhatni tény)

    Nem tudom, honnan ez a feltétlen bizalom Orbánban, nagyon jól ismerheted a miniszterelnök urat, tán csak nem te vagy a proktológusa?!

    Egyébként miért akarsz meggyőzni másokat, hogy az nem normális és nem magyar?
    Önértékelési zavarok?
    Szexhiány?
    Vagy csak egyszerűen nem kíváncsi a véleményedre a neten kívül a kétfarkú kutya sem?

    Ne a rizsával gyere, a tényeket írjad! 😉

  20. @Knapp75: 1 . Ha idézel , pontosan tedd , ha nem tudod pontosan hogyan kell idézni , az nem az én bajom …. 🙂 😉 2 . A rólam kialakított véleményed ami hazugság nem érdekel . 3 . Te csak divatmagyar vagy hisz fosol . 4 . Soha nem fogok tőled bocsánatot kérni , mert nincs okom rá . 5 . Én azért írtam ott csupa nagybetűvel , mert tisztelet miatt , remélem így már megérted te is …. 6 . Ez nem fórum , ez egy hazug anonim blog . 7 . A bizalom azért van ORBÁN – ban mert bizonyított , jók az eredményei , jót tesz az országért . 8 . Én nem akarok meggyőzni senkit , csak nem szeretem ha valaki hazudozik , pláne fosva ….. 9 . Önértékelési zavaraim nincsenek , szexhiányom se , mivel menyasszonyom van . 🙂 10 . Nem véleményem , TÉNY – em van , van különbség . 🙂 😉 11 . Tényeket írtam .

  21. @Lencsés István:

    Köszönöm, hogy összegyűjtötted nekem az összes panelmondatodat, amivel kommunikálsz! 🙂
    Melyikkel szedted fel a menyasszonyodat? 😉 (a 4-esre tippelek, az olyan macsós…)
    Ennél a szókincsnél még egy sportriporternek is nagyobb van!
    Azért mégiscsak lehet valami a szexhiányban, mert túl sokat foglalkozol a “buzikkal”, egészséges heteró meg nem tesz ilyet…
    Csajod nem féltékeny arra, amit Orbánnal művelsz?

    Oh, ha nem lennének önértékelési zavaraid, nem egy humoros blogon próbálnád felhívni magadra a figyelmet a trollkodásoddal.
    Egyébként mehetünk a te blogodra is beszélgetni, ha zavarnak az itteni hazugságok! (sokan hálásak lennének…)

    Hja és nem az a kérdés, hogy te felvállalod-e a nevedet, hanem az, hogy az anyád és a gyermekeid is megteszik-e! 😉

    Egy találós kérdés a végére:
    mi a különbség Lencsés István és egy faszkalap között?

    (természetesen tudom, hogy ez csak “kandi kamera” és a blog készítői hozták létre az elvakult, homofób, félhülye Orbán-hívő provokatív karakterét, hogy olvasóik reakcióját teszteljék és nem utolsó sorban növeljék a látogatottságot. Szerintem jó ötlet volt, de lehetett volna neki több észt adni!)

  22. @Knapp75: 1 . Újat minek írjak ha ez se jut el ? 😀 2 . Nincs szexhiányom , ha ezt nem érted meg , és újra előjössz vele akkor ma ezen a blogon utoljára reagálok rád . 3 . Ha idézel , pontosan tedd , ha ez sem változik , akkor már írtam mi lesz . 4 . Nincseenek önétrtékelési zavaraim , tanulj meg olvasni IS . 5 . Ez nem humoros blog , hanem hazug és anonim . 7 . Nem trollkodom , névvel elég nehezen lehetne , te trollkodsz . 8 . Édesanyám is felvállja a nevemet , gyermekeim még nincsenek , de lesznek . 9 . Nem a blog készítői hoztak létre , én egy élő EMBER vagyok , veled ellentétben aki csak egy fosós anonim geci . 😀 10 . Nem vagyok elvakult , csak magabiztos , mert van mire , az a hülye aki mondja , ORBÁN hívő sem vagyok mert olyanok sincsenek , ORBÁN tisztelők vannak , de ezt te nem értheted …. Az észről meg a helyedben nem beszélnék , pláne fosva ….

  23. @Lencsés István:

    Ugyanazt minek írod le százszor, te érted?!
    Látszik, hogy nem IQ-ból kommunikálsz.
    Egyébként azt tudod, mit jelent az oldal tetején található “Álhírportál” kifejezés?
    A gyengébbek kedvéért írták oda…

    Egy kis adalék ahhoz, hogy mennyire pontosan idézek:

    “Lencsés István 2013.05.27. 10:30:44
    Aki a kormányzatban ül az nem kedvenc , hanem megválasztott”

    Knapp75 2013.05.28. 15:19:23
    “Aki a kormányzatban ül, az nem kedvenc, hanem megválasztott”

    Hol a hiba, nyomika? 🙂

    Bár neked Lencsés István inkább valami haragosod lehet, azért akarsz hülyét csinálni belőle…
    Felügyelő úr! 😉

  24. @Knapp75: Nem írom le százszor csak napi kétszer , ha valakinek másodszorra nem jut el annak többet nem reagálok ugyanis annak már az általánosban is pofon járt …. IQ – ról a helyedben nem beszélnék , pláne fosva …. Nem érdekel hogy álhírportál , a lényeg hogy hazudik és fosva . Idézni továbbra sem tudsz de megmutatom hogy kell , lásd kivel van dolgod . 🙂 ” …. idézett szöveg …. ” A négy pont elé és mögé akkor kell ha van még ott szöveg , nálam volt ezért nem idéztél pontosan , te szerencsétlen . 😀 Remélem most már megérted , bár az nagy csoda lenne hisz általános iskolás szinten SE vagy … A rólam kialakított véleményed nem érdekel , mert hazugság . Én magam vagyok Lencsés István tanulj már meg olvasni , ha ez nem változik , nem reagálok rád többet ma ezen a blogon .

  25. @Lencsés István:

    És hol volt az idézet rész előtt vagy után bármi is, te kretén?
    Az egész életművedet – 10 tőmondat – csak nem lehet hivatkozási alap! 😉

    Most azt hagyjuk, te fa@szkalap, hogy én nem kötök bele abba, hogy rossz helyre tetted az idézett szövegben a szóközt és lehagytál egy vesszőt is, de ugyan idézd már nekem ezt a 4 pontos szabályt valahonnan!
    Köszi! 😉

  26. @Knapp75: 1 . Kötőszóval ( és ) nem kezdünk mondatot . 2 . Volt , láss , ne csak nézz . 3 . A rólam kialakított véleményed , ami hazugság nem érdekel . 4 . Az iróniád kurva gyenge továbbra is . 5 . Miért nem mered kiírni hogy faszkalap ? 😀 Ja hogy fosol , azért nincs neved se . 😀 6 . Én jól írok . 7 . A többdiplomás magyar tanárom szerint van 5 pontos idézet , tehát erről IS ennyit . 🙂 😉 8 . A rövidítés szint alatti .

  27. @Lencsés István:

    Faszkalap, óhajod parancs! 😉

    Szóval hol az az idézet, más néven forrás, ami alapján pontozol az idézőjelek között?
    Hadd tanuljak! 🙂
    Az miért érdekes, hogy a magyartanárodnak hány diplomája van?!
    Ha van neki büfé-ruhatár szakos is, az erősíti a magyar tudását? 🙂
    Hjaj te, olyan vicceseket írsz!

    Kérlek, idézd azt a szabályt, amely szerint és kötőszóval nem kezdünk mondatot! 🙂
    Most szólok, hogy nincs ilyen szabály, de azért keresgélj nyugodtan! 🙂
    Kár, hogy a magyar tanárodnak is minden hülyeséget elhiszel, csakúgy, mint Orbánnak…
    És végül mi lett belőled?
    Egy tudálékos troll, aki még grammar nácinak is gyenge…

  28. És miért mindig pontokba szedve válaszolsz?
    Ez nem bevásárlólista…

    Vagy nekem kell kilogikázni, hogy mely pont valójában a nekem szánt válasz és melyek csak a görcsölésed eredményei? 🙂

  29. @Knapp75: 1 . A rólam kialakított véleményed ami hazugság nem érdekel . 2 . A többdiplomás MAGYAR tanárom jobban tudja hogyan kell idézni , mint te anoniman fosva …. 3 . Ezért fel fog jelenteni . : ” …. büfé-ruhatár szakos is …. ” . 4 . A MAGYAR tudása körökkel jobb a tiednél . 5 . Én tényeket írok . 6 . Ha nem jut el az agyhelyedig hogy kötőszóval ( és ) nem kezdünk mondatot nem az én bajom …. 🙂 😉 😀 7 . A MAGYAR tanárom sem mond hülyeséget , ahogy ORBÁN sem . 8 . Troll nehezen lehetnék névvel , troll te vagy . 9 . Ilyen nincs hogy . : ” …. grammar náci …. ” .

  30. @Lencsés István:

    Faszkalap, nem csak az létezik a világban, amiről tudsz… 🙂
    Ha kifejezésre a Google 122 000 találatot ad, akkor nehezen fogsz meggyőzni, hogy olyan nincsen. 😉

    Oké, ne idézz pontos nyelvtani szabályokat, én tudom, hogy van helyesen, de legalább azért nézz utána, , hogy legközelebb ne beszélj baromságokat! 🙂
    Ha a magyar tanároddal beszélsz a feljelentésem ügyében, te kis spicli 😉 , akkor azért megkérheted, hogy segítsen megkeresni az igazát alátámasztandó szabálypontot.
    Mondjuk elég hullámzó színvonalú az országban az oktatás, nem a te hibád, hogy éppen milyen suliba kerültél. (az már igen, hogy tévedhetetlen balfasznak hiszed magad és nem képzed magad felnőttként (?) )

    A kötőszóval kezdődő mondatokra nincs tiltás, csak azért tanítják így, hogy próbáljunk választékosan fogalmazni.

    Egyébként fejlődünk, pár napja még te voltál diplomás, ma már csak a magyar tanárod az… 😀
    Igaz, neki több is van. (de vajon minek neki annyi? Helyetted is ő diplomázott?)

    Hja, ha nem érdekelne a véleményem, nem válaszolgatnál, szóval ezzel ne fárassz. 🙂
    Troll nem a nevétől lesz valaki, hanem a viselkedésétől. Az, hogy itt névvel írsz, alapból jelzi, hogy nem tudsz viselkedni és nem ismered a fórum etikettet, mikor másokon ezt kéred számon.

    Egész véletlenül nem a Lágymányosi híd pesti oldalán dolgozol?
    Olyan szívesen megismernélek személyesen is! 🙂
    Ha a magyar tanárod feljelent, akkor majd a tárgyaláson te is ott leszel? 😀

  31. @Knapp75: A rólam kialakított véleményed továbbra sem érdekel , pláne hogy hazugság , ha ez nem változik , ma ezen a blogon nem reagálok rád többet . Hát igen neked a Google a barátod , nekem meg az IGAZI MAGYAR és külföldi EMBEREK , ez IS különbsgé közöttünk . 🙂 ,) Te nem tudsz semmit , anonimok többsége ( köztük te is ) iq keveses . Én tényről írok , nem baromságról , ez sem jutott el már harmadszorra sem , pedig ezért az általánosban pofon járna ( tőlem meg no válasz ) . A több diplomája a bizonyíték , amivel szemben neked csak a fosásod van , szóval ez lefutott ügy , úgy készülj . 🙂 😉 😀 Ilyen nincs hogy suli , iskola van . A rövidítés szint alatti . Nem vagyok tévedhetetlen , amikor hibáztam , beláttam , veled ellentétben aki csak egy anonim senki . 🙂 😉 😀 Én saját magam diplomáztam , írigykedj csak . 🙂 😉 😀 Az iróniád továbbra is KURVA GYENGE ! ! ! + ! Sok helyen dolgozom , nem helyhez kötött a munkám . Személyesen akkor találkozok veled ha nem fogsz fosni , azaz lesz neved .

  32. Pista, szemezgettem néhány kommentedből, vess egy pillantást az alábbi mondatokra (a teljesség igénye nélkül választottam néhányat):

    “Személyesen akkor találkozok veled ha nem fogsz fosni , azaz lesz neved .”
    “Ha nem jut el az agyhelyedig hogy kötőszóval ( és ) nem kezdünk mondatot nem az én bajom “
    “Miért nem mered kiírni hogy faszkalap ?”
    “Nem írom le százszor csak napi kétszer , ha valakinek másodszorra nem jut el annak többet nem reagálok ugyanis annak már az általánosban is pofon járt “

    Egy piros pontért mondd már el, milyen helyesírási hibákat vétettél a fenti mondatokban.

    U.I.: Sorold már fel, milyen diplomái vannak a magyartanárodnak, kíváncsivá tettél 😉 Bár én a helyében már fognám a fejem, hogy egy ekkora idióta velem példálózik.

    U.I.2: Nem érdekel, ha szerinted nem idéztem helyesen, én így idézek, oszt jónapot 😉

  33. @Lencsés István:

    Azt már ígérted, hogy nem reagálsz többet, de ez, amint látom, hazugság volt. 😉
    A szellemi szinted alapján te nem hogy nem diplomáztál, de az érettségiig sem jutottál el. Az oké, hogy a grammar náci ismeretlen fogalom számodra, de hogy a suli kifejezés is az?! Mégis hány szavas szókincsed van?
    Az itt leírtak alapján < 200.

    Azt egyébként én döntöm el, hogy mikor találkozok veled, de hogy ennek részedről ne legyen többé akadálya, bemutatkozom:
    Kovács József vagyok