A HírCsárda megszerezte a Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott által előterjesztett új, kiegészített Nemzeti Színház évadtervet.

kerenyi uj tervei.jpg

Mint azt Kerényi Imre több helyen hangoztatta már, a Vidnyánszky Attila által vezetett Nemzeti Színház júliustól nem a homoszexualitás kórként való terjesztésére, hanem az igazi, népi erőtől duzzadó férfias kultúrára koncentrál majd.

A Kerényi-féle leiratban éppen ezért találhatunk meg olyan népnevelő, nemzeti értékeket felmutató darabokat, mint Kiss Pál drámaíró Ölemben duzzad az életfa című színműve, egy Petőfi Sándor átdolgozás Erős, izmos Jancsi vitéz címmel, a Wass Albert műve alapján készült Adjátok vissza a hegyesemet című kétfelvonásos darab, a Csodaszarvas a gőzfürdőben című kortárs férfibalett, valamint a férfias, bajtársias zenei darabok kedvelőinek az Egy- és kétkezesek zongorára és egyébre. Információink szerint ebben maga Kerényi Imre is szerepelne.     

25 KOMMENT

  1. felháborító hogy kerényit támaggyák a libsik….
    igenis Alföldi buzi… egy buzi meg nem lehet rendes magyar ember !
    a Vidnyánszki meg rendes mellényes magyar magyar !
    dr.Kerényit se báncsátok rendes magyar HÍVŐ keresztyén ember születésétől…
    ha tudnátok mijjen nehéz volt neki kibírni a komcsi rencert!
    üldözték, úgy menekült egy vezérigazgatói zékbe !
    és meg is hurcolták ! sofőrös volgával !

  2. @legeslegujabbkor: kiállna??? a lelke aranyló pálinka gőz, a szíve pedig dohányfüst….

    bár lehet hogy Kádár János, vagy dr.Áder János…

    tényleg kenyéri kinek a szeretője ?

    kerényi mögött áll a kétharmad, a szentkétharmad áll mint a CÖVEK !

  3. @Buga.Jakab: Attól függ, hogy annak a 2/3-nak melyik 1/3-a hiányzik.

    Keresztényi lovagi epekedés és imádkozás közben, határozott modern férfiként gyereket csinálunk, hogy ne kelljen elvernünk a vacsorafőző királykisasszonyt.

  4. @legeslegujabbkor: épp mit csinál a zasszonyálattal… nem mindegy…. nüanszok…

    kiveri… beveri… aláveri… ráveri… átveri…

    egy MSZMP (kb) fides tag nertársnak színes az élete….

    mottó:
    a sör nem ital,
    az asszony nem ember,
    a medve nem játék !

  5. A díszbemutató kiemelt jelentőségű nép nemzett magyar darabbal indul Vidnyánszki rendezésében. A „Van nekem egy csíkos gatyám” népszinmű igazi bestseller darab. Főszerepben beverneki Kemény Farkas, az ismert népnemző és talpig igaz magyar szinészember. Az izgató rendező bemutatkozása a pitykés dolmány nagy-estélyiben a Nemzett Szinházban igazi valóságshow lesz, az ő korában is buzi igazgató után.

  6. Kerényitetetű!

    Sokadik fideszes aljasság, ezért is el kell menned szavazni!

    Adócsökkentés nincs, szociális gyermekétkeztetés alig, de a pécsi cégvezetők busás prémiumoknak örülhetnek idén is, az orbáni intelmek ellenére.

    Mint ismert: nem is olyan rég Orbán Viktor arra kérte az önkormányzati cégvezetőket, hogy olyan városban, amely bajban van, ne történhessen prémium felvétel.

    Ám Pécs már nincs bajban. Tavaly bajban volt, mégis kaptak prémiumot a városi cégvezetők. Idén nincs bajban, mert az állam átvállalja a hitelek 70 százalékát. Ez nem elég a népnyúzó ingatlanadó csökkentésére, és nem elég arra sem, hogy a rászorult gyermekek több mint 8,6 százaléka nyáron szociális étkezésben részesüljön. Elég viszont a többmilliós prémiumokra. A cégek tavalyi és idei üzleti tevékenységéről és a vezetők prémiumáról a héten az önkormányzat gazdasági bizottsága tárgyal.
    PL.
    Az előterjesztések szerint a Pécs Holding Zrt. 34,6 milliárdos mérleg főösszeggel és 22,5 milliós mérleg szerinti eredménnyel zárta 2012-őt, míg 2013-ra 6,8 milliós veszteséget várnak. A társaság vezérigazgatója, Barna Béla fizetése 100 %-át veheti fel prémiumként a 2012-es évre.

    A Tettye Forrásház Zrt. 2012-őt 2,7 milliárdos főösszeg mellett 116,2 milliós adózott eredményt produkált 2012-ben. A társaság vezérigazgatója, Sándor Zsolt fizetése 70 százalékát veheti fel prémiumként.

    A Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. vezetője, Merza Péter is fizetése 70 százalékát viheti haza pluszban bére mellett a tavalyi év után. A cégvezető prémiumfeladatainak 70 százalékát a regionális hulladékkezelő program menedzselése tette ki.

    Merza már az EKF alatt is komoly vagyonra tett szert, mit tud ez a nyúlbéla?

    Aljas fidesz takarodj!

  7. Rohatt aljas ballibsi sajtó, megmásította a Keményfarkú szavait: ő munkabuzikról beszélt, azokról, akiknek az élete a munka, és nem elítélően, hanem igazi szeretettel, és vértől duzzadó farkincával emlegette őket. Szóval, hátrább a rózsaszín tangákkal, mert MELEG lesz a lábatok alatt a talaj, hihihi….

  8. …csak tudnám ki ez a buzi Kerényi?? …de tényleg ki ez a fas.s.opó? …valaki írjon róla valamit. Eddig csak annyit tudni róla hogy folyamatosan nyalja Orbán seggét ..meg hogy fidesz szart eszik. Ki ez a bot végi csomó?

  9. A Nemzeti Antifaszisták tiltakoznak, a KDNP Prüderiánus Platformja, és a
    Fidesz 2/3-át kitevő Aggastyán Tagozat zúgolódik az új műsorrend ellen.
    A kormány a vélhető támadások kivédésére Kerényit kiverte gumi nélküli,
    nemzeti falloszvédelmi államtitkárrá.
    Az új államtitkár a Kossuth téren egy monumentális szobor felállítását tervezi,
    amely hidraulikusan változtatható méretű, és huzogatható borítást is kap.
    A hétköznapokon petyhüdt állapotban lankadó műalkotást a nemzeti ünnepeken
    felpumpálják, és ki-betologatják a Parlament főkapuján,
    demonstrálva a Nemzeti Együttműködés Rendszerének heteroszexualitását.

  10. Óriási az érdeklődés a Nemzeti Színház új műsorai iránt.
    Már elővételben elkelt volna minden jegy, ha nyitva lennének az új trafikok.
    Kis zavar lehet majd a jegyek ékírásos szövegével, az előadás napját, a székek és
    sorok számozását illetően. Igaz magyar ékír-olvas vazeg!
    A színház mellé most építenek lókarámokat, a nemzeti érzelmű, lovon érkező közönség
    állatainak elhelyezésére. A szolgák, és béresek számára sátrakat húznak fel.
    A Nemzeti Jegyűzérek Szövetsége óriási kaszálás elé néz, akár az Újszínház esetében.
    A bemutatókra húsz-húszerer lengyel színházrajongót is várnak.
    A Nemzeti Dohányboltokba kivetítők felállítását tervezik, becsületkasszás fizetéssel.
    Az előadásokról készült DVD-ék az iskolai hit-, és erkölcstan kötelező anyaga lesz.

  11. Fontos közlemény

    Kedves Bloggerek, megszakítjuk a kommenteket, hogy örömmel jelenthessük be a Grúz Nemzeti Rádió közleményét, mely szerint k. Tanár Úr újabb magas nemzetközi elismerésben részesült, ezúttal a tbiliszi Nemzeti Pátriárchai Hivatal részéről. A kitüntetést kizárólag k. Tanár Úr részére készítették, II. Illés pátriárcha személyesen felügyelte a munkálatokat. A “Vétkes Betegségek Megakadályozásában Tanúsított Kitartásáért” elnevezésű emlékérem aranyozott borítású műanyag fallosz, amelyik első látásra megtévesztésig hasonlít az adományozóra, de hosszabb szemlélődés után észrevenni rokon vonásokat a kitüntetettel is. Az emlékérem lankadt állapotban a Kitartás Asztalán nyugszik, de az Asztalba művészien beépített kis motor segítségével életnagyságúra növelhető. Meg nem erősített források szerint a magas elismerés átvételére várhatóan meghívják azt a tízezer ellentüntetőt is, akiknek nagy nehézségek árán végül is sikerült megakadályozniuk egy 20 fős meleg aktivistákból álló csapat néma tüntetését. Az átadási ünnepségen állítólag elhangzik a Tömjén Zsoltár is, miközben félmeztelen, de valódi heteroszexuálisok vona-kodnak majd, melyikük hasít ki nagyobb utcakövet és hajítja azt minél pontosabban az eléggé el nem ítélhető Ismeretlen Buzik táborába.