Még el sem kezdődött a következő széria, az RTL máris lecserélte az egyik új mentort. Szerencsére van helyette kézenfekvő megoldás.

alfoldi640.jpg

Alföldi kirúgását nem indokolta a csatorna, de egyes belső információk szerint nem úgy alakult az Elton John rajongók aránya a versenyzők között, mint arra előzetesen számítottak. Helyére az a Vidnyánszky Attila érkezik, aki a Nemzeti Színházban is átvette tőle az igazgatói tevékenységet. A rendezőnek egyébként ezen kívül egy másik új területen is meg kell állnia a helyét, a Nemzeti és az X-Faktor mellett a Muzsika TV Házibuli Attilával című produkciójában is ő lett az új műsorvezető.

Vidnyánszky érkezésével valószínűleg még egy mentor feleslegessé válhat a produkcióban, ugyanis nem fognak majd elférni négyen az asztal mögött, de a másik távozó személye még nem publikus. A műsor stylistjainak ennek ellenére is lesz dolguk, az elmúlt pár napban például lázas rohamba kezdtek, és felvásároltak a város összes menő butikjából a bőujjú parasztingeket az új mentor számára.

15 KOMMENT

  1. A mentoráltjait a “Győzzön a jobbik!” felkiáltással fogja hergelni élő műsorban, így az RTL eleget tehet a pártok ingyenes politikai megjelenítésének. Egyébként mi a jobb a nézettségnek: 1 paraszting vagy 1 ParaSting?

  2. Meg nem nevezett hírforrások szerint az X-faktor rajongói tüntetést terveznek az RTL Klub székháza elé, mert a drága belvárosi butikokban felvásárolt jelentős számú rózsaszínű férfitangát le kell cserélniük bő újjú paraszt ingre.Egyes rajongóknál az is kiverte a biztosítékot, hogy Alföldi távozása után már nem lehet másra szavazni, hiszen Vidnyánszky érkeztével megszűnt a másság tisztelete.

  3. Az X-faktor énekeseire innentől kezdve csak előzetes reigsztrációt követően lehet majd szavazni, aki az első adás előtt 2 hónappal nem iratkozik fel a szavazói névjegyzékbe, az nem szavazhat. A szervezők szerint erre azért van szükség, mert az eddigi adásokban túl sokan szavaztak egy-egy énekes aktuális teljesítménye alapján, nem pedig elköteleződésből – ez egy tehetségkutatóban elfoadhatatlan. A szervezők az előzetes regisztrációtól a szavazatok számának ugrásszerű növekedését várják.

  4. Az érkező új zsűritagok közt lesz dr. fazekas sándor is. Ezzel párhuzamosan a műsor neve X-traktor lesz, amiben egyéb kategóriaként szerepelni fog az osztrákoktól ellopott mezőgazdasági gépek villámgyors szétbontása alkatrésze.

  5. Vidnyánszky nekem mindig is gyanús volt: eleinte azt hittem, hogy a Rapcsák halála által keletkezett űrt igyekeznek vele bétölteni.
    Még néhány légköbcenti és menni fog.

  6. Neee hááát mááá a ZIKS factort is megszállták a méla-bús-bő-gatjás betelepültek? ….háát máááá nincsitt egy igaz honi magyar ember sem? Mindig csak ex-importáljuk a tehénszart? …. persze ez nem az igazi mert nem a lapjára hanem a hátára esik! Na ennyitért a Ziks factor! ….. csak aza vörös-maca aza vén de jóltatya magát naaaa tudod a cshiga tévéből csak az legyen benne! ….aki olyan jól töri – hadarja a magyart! Hááát hogyis mi a franc a neve …. Naaaa aza a!