Az Adj gázt! után ismét saját kezébe vette a rendezvények engedélyeztetését a miniszterelnök, a tiltólistán szép számmal találunk meglepetéseket.

betiltott rendezveny.jpg

„Nem értjük, mi történt, mi csak visszatelepítési bulit akartunk csapni a makákóknak, amikor a rendőrség közölte, hogy rasszisták vagyunk” – panaszkodott az MTI-nek Szívós Koppány, a Banánzabálók Vissza Afrikába klub vezetője. Szintén elérte a miniszterelnök keze a Vonatjegy Nélkül Lengyelországba vasúttörténeti kiállítás szervezőit is, de nem tarthatják meg a Pusztuljanak a Ferde Szemek estet sem, amely a leírás szerint a megfelelő horgolási technikákra tanította volna az egyedülálló anyákat.

A legnagyobb meglepetés azonban mindenképpen a Kiirtanám Ezeket Az Állatokat-felvonulás elmaradása, a nemzetközi kártevőirtási konferencia résztvevői a szervezők szerint véletlenül haladtak volna el egy ózdi lakótelep mellett. 

Teli Tankkal Át Románián elnevezésű motorosfelvonulásról egyelőre nincs hír de internetezők már keresik a szervezőkről készült tangás képeket. 

18 KOMMENT

  1. Mini.elnök úr kizárólag azokat a tüntetéseket tiltja be, amelyek senki számára sem kívánatosak, és a betiltást minden esetben a Nem.Egy.Működő rendszer jogszabályainak megfelelően hajtja végre. Mind a nemkívánatosság, mind a jogszerűség egyértelműen bizonyítható már azzal is, hogy személyesen a Mini.elnök úr intézkedett a betiltásukról.

  2. “Kiirtanám Ezeket Az Állatokat-felvonulás (…) a nemzetközi kártevőirtási konferencia”

    Első előadás:
    “Akadályozzuk meg a kis barna szemétlakók elszaporodását!
    Mindenki találkozott velük: a nevük c-vel kezdődik és ány-ra végződik!
    – Téma a vegyszeres csótányirtás.”

  3. /off

    (Ha valami rajongóm nekilát elolvasni a profilom összes kommentjét, az ne hőzöngjön, a fenti nem (ismétlem nem) rasszista megnyilvánulás. Hírcsárdás komment. Mondom Hírcsárda! Álhírek! Antirasszista. Oké?)

    /on

  4. Jaj, pont ilyen gyökér gyávák ezek a nagyonmorcos (ostoba?) tekintetű motoros nácik: utálják a zsidókat, meg tiltakozni is akarnak, de azért nyíltan nem merik bevállalni, mert érzik, hogy gáz. Hát akkor adni kéne nekik..

  5. MTA javaslatára az összes népdalfesztivál is tiltó listára kell, hogy kerüljön. Az összes nagydoktor egyetértett abban, hogy nem kizárt, hogy a “Magos a rutafa, ága elágazik…” kezdetű népdal is előadásra kerül egy ilyen fesztiválon. Szakmai hitelességükkel felvértezve állítják, hogy ez “drogliberalízációs” propaganda. A vak is láthatja, ez a “kendermagos a rutafa”, akadémikus körökben jól ismert, canabis reklám átirata.
    Ugyanitt olvasható, hogy akadémiai nagydoktori címemet, trafik koncesszióra cserélném.

  6. – teSanyikám, ölég rosszul állna nekünk eza csőcselék most, hogy mán győzötta fülkésünk. A Habony szerint legalábbis nemmegya nácizmusa zakómhoz. Lécci takargyad mán le vagy ki őket valahogya zuccaképből! Jaésha lehet, ne láccona zeltüntetés blőrözésnek, merazmán vót, és nem gyütt be…

  7. Most már biztos, hogy betiltják az EU szócskát is, mert jajgatásszagú. Helyette nem vezetnek be más rövidítést, mert a rövidítésfaragók mind külföldre mentek dolgozni (EU!), úgy hogy helyette az “azok ott” kifejezést fogjuk használni.

  8. A visszavont képen, három asszony trafikált, ami tegnap óta fejvesztő államtitok.
    Az új képen az M1 új, hatmilliárdos logója látható, Kerényi legújabb nemzetkurtúrális meglepetése, a sima és összetett állampolgárok számára.
    A nézők már unták a vízszintesen áthúzott nullát.
    A jobbra lejtő áthúzás és a rózsaszín tónusú kézimunka az, ami most kell a népnek, hogy megnyugodjanak. Aludj el szépen kis Bagázs.
    Amint kiderült, Bajnai és Gyurcsány rendszeresen verte a Hírcsárdásokat.
    Bajnai Kisvárdán, a legyilkolt emberek húllájából csinált baromfipárizsit.
    Bizony! Mondja Zsigó Zsiga, az érettségizett kormányszóvívő.
    Mennyi most egy érettségi?

  9. Helyreigazítás:
    Több kedves néző betelefonált, hogy az ő M1-ük jelképében nem nulla, hanem kőr van, és nem vizszintesen, hanem függőlegesen van áthúzva.
    A nyertesek közt az egyik élő mikrofonállványt sorsolom ki.