Gerendai Károly pár nappal ezelőtti bejelentése után most a Jobbik elnöke állt elő váratlan emigrálási szándékával.

vona elmegy.jpg

A poilitikus Facebook-bejegyzésében elmondta, hogy bár hazánk ígéretes tempóban fasizálódik, de nem eléggé, és ez elkeseríti. “Nem ezért dolgoztam, hogy 2013-ban még ne legyen bevezetve az új Numerus Clausus“. Vona Gábor hozzátette, sajnálatos, hogy személyszerint neki is van egy zsidó bankár ismerőse. A párt vezetését ideiglenesen – a következő tisztújításigig – egy zsák ürgeszar és Bácsfi Diána veszi át. 

A témához kapcsolódik, hogy a népszerű előadóművész, ByeAlex is külföldre megy, de előreláthatólag ő vissza fog jönni.

136 KOMMENT

  1. Basszus, könnyesre röhögtem magam.Szeretem a HCS-t, de ez eddig a legnagyobb.
    Hülyeálatok::)))
    Ha adhatnék 1 tanátsot:
    “A témához kapcsolódik, hogy a népszerű előadóművész, ByeAlex is külföldre megy, de előreláthatólag ő vissza fog jönni.”

    oda lehetne írni a végére, hogy “sajnos”
    persze viccbűl

  2. Köszönjük Uram a mai jobbikbasztató lepkefing blogot.
    Humornak gyenge, indexre kitenni pedig szánalmas.
    Nodehát tudjuk, hogy már MINDEN SARKON LESELKEDIK EGY NÁCI !!!!
    jajjj…..

  3. A kilenc gyerekes, szegény Gerendás Péter megy el, nem a kőgazdag, a Sziget és egyé rendezvényekből meggazdagodott Gerendai Károly. 🙂

    A többi igaz, és remélem elhúz Vona is kezelésre, mert odavaló ő is, a szemeiben olyan extázis van, ami csak a nem normálisokra jellemző, szóval sok-sok ürgeszarra bízzák magukat, nekünk az is jobb, mint egy újabb elmebeteg.

    ViszlátSancit felfedezi egy svéd-ameirkai stylist, és vele San Franciscoba megy karriert építeni. Onnan nem fog visszajönni, mert annyira ari és cuki, meg minden, egyébként is, Steiner Kristóf meg már foglalt..! 😀

  4. @Letícia: Nem, nekem csak Kristóf, és Kulka János vannak kint, még a szomszédok-os időből, szintén akt.Egy kisebb lakás árát kellett rá elköltenem, de megérte!Kicsit már ragacsos, meg tele van sárga foltokkal, de megérte!:)

  5. Vona Gábor Izraelbe távozott, a Jad vasem Intézet ösztöndíjával, hogy a helyszínen tanulmányozhassa az apartheid rendszert.Gábor Dél-Afrikába szeretett volna menni,de sajnos ott megszünt a faji diszkrimiáció, így Izrael és Magyarország maradt az apartheid piacon, de ez a műfaj még Magyarországon is gyerekcipőben jár.Vona Gábor korábban egy interjúban megemlítette, hogy mély benyomást tett rá az izraeli milicia, amikor palesztin gyerekekre hőkövető rakétával lövöldöztek vasárnap délelőtti matiné keretében, de a svéd diáklány dózerral való eltaposása is őszinte csodálatát váltotta ki.Vona Gábor szeretné a parlamenttel elfogadtattni, hogy minden magyar gyerek az általános iskolai tanulmányai alatt legalább egyszer lakjon jól, valamint, hogy legalább egyszer meglátogassa az ország második legnagyobb zsinagógáját a Dohány utcában és kézigránátot dobhasson rá.A legnagyobb zsinagóga Vona Gábor munkahelye és a fidesz munkahelymegörzési programja miatt a fenti tevékenység törvénybe ütközne.

  6. @dr. gernika: 😀 ja, a vak is látja…:D Gátlástalanul hazudozik, ahogy napvilágra került a volt csajával – családanyával – a viszonya, és ennek ellenére éljenzik, pedig most is szerel valakit. No, a nép, az Isten adta, nem az eszéről volt híres sohasem.

  7. @Letícia:
    Én se foglalt nem vagyok, se homár.
    Mikor dugunk?

    @kennyking:
    Ahogy látom, Vona Gábor első javaslata lehetne az internet-hozzáférés megvonása azoktól, akik általános iskolában megbuknának helyesírásból.
    Az életben nem lenne neted.

  8. @Hunyadi zokogna… ha látná……ezt: Felszólítom a Nem.Egy.Működő társamat, a Jobbikkal kapcsolatban ne használja indokolatlanul a “náci” kifejezést! Bár azt is megértjük, hogy a Jobbik valóban úgy néz ki, mint egy náci párt, úgy viselkedik, mint egy náci párt, és azt mondja, mint egy náci párt, ésl tulajdonképpen egy náci párt, tehát nehéz indokolatlanul használni a “náci” jelzőt használni erre a náci pártra, Őfelsége Mini.elnök Úr Ellenzékének a vezetőjét, érzékeny lelke miatt, tilos náci barom állatnak nevezni nyilvánosan!

  9. Mondjuk mi itt jókat röhögcsélünk, de ez a Vona pártja jön fel, és ha ezek együtt hatalomra kerülnek a fidesszel, az baromi nagy gáz lesz. Szó szerint, gázosítás lesz. Szóval én úgy gondolom, hogy engedjük Vonát külföldre, sőt, határozzunk róla, ő ott van jó helyen, nem itt! 🙂

  10. @Letícia: Mindig is tudtuk, hogy milyen ravaszak a liberálisok meg a zsidók: megvárják, amíg a tisztességes neonácik már nem bírják a fasisztátlanságot, és emigrálnak. Aztán összeröhögnek majd jól, és megcsinálják maguknak a saját békés, boldog, tejjel és mézzel folyó fasiszta kánaánjukat, amelynek ékessége lesz itt Árpád elorzott földjén az ilyetén módon elorzott árvalányhaj.
    És ilyen aljas terv mellett még csodálják, hogy…

  11. Kakilj a katedrára!-a Hallgatói Hálózat felhívása

    Kedves barátaink!

    A Hallgatói Hálózat nem tűri tovább azt, ami itt folyik. Eddig se tűrtük, de most már nagyon nem. Nagyon sok akciót hajtottunk végre az elmúlt időszakban, azért, hogy elérjük célunkat (azt egyébként nem tudjuk, hogy mi a célunk, de azért jó buli). Vannak eredmények, de ez még nem az igazi.

    Összedugtunk hát mindent, amink van, hogy megoldást találjunk a még hatékonyabb fellépésre, és a következőre jutottunk: Két nagy tanítónk, Heller Ági és Magyar Bálint tanácsára beindítjuk a “Kakilj a katedrára” programot. Ezt az ősi módszert még az egyiptomi fogság alatt alkalmazták a zsidók, a helyi jobbikosokkal szemben. Az eredmény elképesztő volt.

    Most rajtunk a sor! Mutassuk meg Soros Gyuri bácsinak és Bajnai Gordonnak, hogy nem hiába pénzelnek minket. Felszólítjuk minden aktivistánkat, fiút, lányt és transzszexuálist, hogy adjanak a katedráknak, ne kíméljék őket. Csak így érhetjük el, hogy az egyetemeket mi, azaz homoszexuálisok, zsidók, transzvesztiták és egyéb multikultúrális elemek irányítsuk!

    Ne adjunk teret a turulnáczi magyarfasisztáknak! Rekesszük ki az alakzatban tanuló, egyenruhás diákbűnözést. Legyetek bátrak, hasmenéssel se maradjatok otthon, pattanjatok fel a bicajokra, tekerjetek egy spanglit és irány a tanterem!

    ( Az ATV természetesen minden akciót élőben fog közvetíteni, a Political Capital szakértőjének bevonásával.)

    Ez az utolsó esélyünk! Hajrá!

    Kaló Mutaba Dávid Joe

    Hallgatói Hálózat aktivista-helyettes jelölt

    Forras: http://www.naczivadasz.com/

  12. @Letícia: Jó, abban igazad van, hogy Orbán nagyon odavan a gáztározóért, de a rezsicsökkentés után esélyük nem lesz használni, mert ugyan ki hiszi majd el nekik zendülés nélkül, hogy a csövekből víz, valódi víz jön? Hogy a kerítésbe vezetendő villanyról ne is beszéljek.

  13. @Letícia: Simán maradok, és ha majd mind leléptek, egymás között fogjuk szidni a zsidókat, csak hogy szétbassza őket odakinn, a turulmentes, rovásíratlan, tuggyukkiktőlhemzsegő világban, ahol Mária patronálására nem számíthatnak.

  14. @joszip: “Mesterházyt is illették már hasonló metaforával ezen a blogon? “

    Biztosan nem, hiszen Mesterházynak köze nincs az ürgeszarhoz.
    Inkább tehénlepényre hasonlít, csak kevésbé állóképes, és fantázia sincs benne annyi.

  15. Én csak aszondom hogy nem jó az ha a hírcsárda hetihetes lesz vagy fábri…csak egyenlő mércével. Leürgeszarozni egy pártelnököt, hát. Ez amolyan indulatszerű, nem humorbonbon.

  16. @Bockó: ej de lényeglátó kérdés! Még szerencse. Egyébként Szálasi is egy ilyen Vonához hasonló lobogó szemű provokátor volt, aki valahogy kiszökött a Hárshegyről. Sajnos az OPNIt az emútnyóc év bezáratta. Most már láthatja és bánhatja maszopszadesz, mert most köztünk járnak ezek a dilisek is.

  17. @joszip: Hiszen nincs leürgeszarozva. Az ürgeszar csak a helyét veszi át.
    Mondjuk, azt nem tudom, az ürgeszar hogyan készít majd 3 borítékot, de Csanád óta tudom, hogy nincs lehetetlen.

  18. @joszip: no de ez szerintem megtiszteltetés!

    Tudod mennyit melózik egy kis vagy több kis ürge egy zsák ürge szarért? El tudod Te képzelni, mennyi meló, logisztika és anyag van abban? Fogadjuk, hogy el sem tudod képzelni, fel sem tudod mérni, te ember! Vona meg csak úgy lett, mert ember. Jah, neki könnyű, megszületett és ember lett és pártelnök??? Hogy van ez? Bezzeg az ürgék jogai sehol sincsenek ebben a társadalomban?? Szemetek, akik egy ilyen kis aranyos állatot, akit még költők is cikiznek, diszkriminálnak! Megyek is az Amestyhez, adjanak ki egy közleményt, hogy meeeeecsoda fertő ez az ország, ahol az ürgeszernek nem lehetnek olyan jogai, mint a nácipárt vezetőjének! Kiiiikkkkérrrrrjük magunkat! Asszem ürgék nélkül is marad az ország, nem csak pacsirta hangú gerendások nélkül. 🙁

  19. Én basszus már irigykedem. Lassan mindenkinek van otthon legalább egy nácija, nekem meg semmi, de még csak látni sem láttam.
    Ezek a rohadt reklámok, ezek mindig többet mutatnak mint ami a valóság. Legalább olyan mint a hamburger, a képen mindig tök jól néz ki a valóságban meg semmi. Mikor lessem a fősodrú médiát, akkor úgy tűnik, hogy tele vagyunk nácival. Minden sarokra legalább jut kettő, amelyikből az egyik biztosan vagy egy zsidót vagy egy cigányt üldöz éppen.
    És akkor én lemegyek, hogy nekem is legyen már egy ilyen nácim, mert akkora divat az mostanság, mindenki arról beszél, de semmi.
    Sehol egy rohadt náci.
    Hol lehet panaszt tenni ez ügyben?

  20. @Letícia: Nem erdekelt, igy egy ido utan inkabb otthagytam a blogot. Ahogy a dolgok akkor alltak, gondolom hatalmas on line maszturbalas lett a vege, vagy elkaptak a nagymama tacskojat egy gyor korre, de errol inkabb a polgart kerdezd. Sajnos nem vagyok eleg liberalis az ilyen jellegu oromokhoz… :(0

  21. @Stabilo: “És akkor én lemegyek, hogy nekem is legyen már egy ilyen nácim, mert akkora divat az mostanság, mindenki arról beszél, de semmi.
    Sehol egy rohadt náci.”

    Gyere ki nyáron Verőcére, vihetsz minden mennyiségben, csak gyomrod legyen!

  22. A kis Diánát már nem ér b@sztatni, időközben kiderült, hogy ő is a mi kutyánk kölyke, csak egy időben eltévelyedett kicsinyég. De azóta – mint mondja – “semmivel nem tud közösséget vállalni, megkomolyodott, felnőtté ért, és ilyet soha többé nem szeretne csinálni” 0:31-től: http://www.youtube.com/watch?v=MMvVMJgj-xo

    Egyébként pedig ugyanolyan hibbant, magamutogató tyúk benyomását kelti, mint anno, 2004-es – mint mondja – “bohóckodásakor”.

  23. @Letícia: Jajj, Letícilyácska, ne tessen mán, rémítgetőket látni… Na, ha ezt a Vona/Zazrivecz, vagykituggya mijjen nevű ürgét és a “pártyát” látná egy igazi náci. Bizony vinnyogva röhögne…
    Kb annyira emlékeztetnek nácikra, mint a csivava a farkasra…

  24. ezért tart itt az ország, mert nem tudtok összefogni !

    ajvékoltok? nyüszítettek? libsik? akkor jó az irány !

    amugy a nácizmusnak elég nagy hagyománya van ithon és igény is van rá!

    ne meny Gábor! itt nagy a tábor!

    amugy Trianonba költözik ki?

  25. @mojoking77:
    Dehogy. Csak figyelmeztettem az illetőt, hogy mit csinál éppen az anyja, és hogy mi a származása.

    Gondoltam, emberbaráti kötelességem kivezetni a sötétségből.

    Amúgy meg csak ne irigykedjél. Majd kölcsönadjuk a kutyát. 🙂

  26. @boxorka:
    Hát azt hiszem, téged sem a túlfejlett humorérzékedért fognak ellopni.

    Azt egyébként tudtad, hogy ez egy álhírblog? (Mondom: ÁL. Nem igazi, kitalált, kamu, ilyesmi.)
    Remélem, még idejében szólok.

  27. @Letícia: Se nem vagyok homár, se nem vagyok foglalt, ráadásul mit ad isten, jó pasi vagyok, de szerintem a szemedben mocskos antiszemitafasisztarasszistanáci lennék, te meg nekem ajvékoló budaihegyekbenlakócigánytsohanemlátottbibsi 🙂
    Szép az élet, nemde? 🙂

  28. “A párt vezetését ideiglenesen – a következő tisztújításigig – egy zsák ürgeszar és Bácsfi Diána veszi át.” – kesz, ezen rohogok mar vagy egy oraja. Ritka jo szosszenet.

  29. @Közbiztonság Szilárd: pedig vannak itt Budán is. Ők is olyanok, mint a fehér bőrűek. Van, amelyik taxival hozza a gyerekét az iskolába, de a csoportpénzt már nem tudja fizetni ( mondván, 3 éve nincs munkája), és van a kötelességtudó zenész família, van a Nagymao matricás audis kopasz, aki az építőiparban számláz körbe.

  30. @Közbiztonság Szilárd: Átmennél a libsik első felvételi interjúján, ahol pont arra a kérdésre kell őszintén válaszolni, hogy láttál-e már budai hegyekben lakó cigányt.
    A választ ott szokták elrontani, hogy úgy értelmezik, hogy azon időpillanatokban kellett volna cigányt látni, amint éppen a lakást mint tevékenységet végzi, pedig nem erről van szó.

    Mellesleg a jobbikos felvételin ugyanez a kérdés, de az abban rejlő értelmezési csapdát már felismerték, és a terv szerint az első feladata lesz azt megváltoztatnia a pártelnöki hivatalt ideiglenesen elfoglaló ürgeszarnak.

  31. @Közbiztonság Szilárd: há’ pedig elég bonyi vagyok, mert én is filozófus vagyok, mint ViszlátSanci cukimókus! 🙂

    @HUN_Sector: tévedsz, én nem pasizni jöttem ide, de ha már így megszólítottál, elmondanám, hogy valóban, aki ennyire 1 bites agyú mint te, – hogy bibsi lányok vannak a Budai hegyekben, akik nem láttak cigányt, és én is az egyik vagyok közülük- , az akkor se kellene, ha jó pasi, ha nem foglalt és nem homár, milliárdos, és neki van a legaranyosabb anyukája anyós jelöltnek!:P

    Tudod, az újlipótvárosi lányok – akiknek egyébként ragyogó házmesterük cigány, és ott él mind a 6 gyerekével tisztességesen – azért megválogatják, kivel állnak szóba! 😛 Budán a valamikori MSZMP káderei laknak, akik most nagy keresztény-konzervatívok, meg fasiszták. Csak hogy más irányba is rakjalak! 😛

  32. @Letícia: Lám-lám, nálad komoly iróniamegértési problémák vannak, melyeket valószínűleg egy serdülőkori trauma okozhatott, vagy a gyerekszoba hiánya 🙂 Szeretem amikor látatlanban egybites-nek és szinonimáinak vagyok nyilvánítva, miközben valószínűleg a jelenlévők kilencven százalékát kenterbe verem tudásban.
    🙂
    Egyébként a liberálisok halmaza ugyanakkora százalékban tartalmaz egybiteseket, mint a társadalom más közösségei… igaz, ők tizedannyian vannak.

    Egyébként meg anyukám egy tündér 🙂

  33. @HUN_Sector: 😀 No jó, ha irónia, akkor szent a béke!:) Egyetértek, minden populáció azonos arányban tartalmaz – Gauss görbe – egybiteseket és sokbiteseket is, max. a sok bitesek elhúznak pl. az országból, ha azt veszem alapul…:D

    Látom, Te szerény azért is vagy, csak nincs mire! 🙂 Meglepődnél, hogy ha tudnád, a kommentelők mily nagy %ban komoly intellektussal bírnak civilként, de ha Te is eezk közé tartozol, csak erősíti a szabályt.

    Nem fájdítod a szívem, mert aki nekem van, nem cserélném senkire sem, szóval Anyukádnak csak örülj sokáig, hogy tündér! (Bár a pasik többségének nem a saját anyjukkal van a bajuk, de bezzeg a pasik feleségeinek! 🙂

  34. A Ungarische Nachrichten Channel lecsapott a sztorira, és félórás animációs filmet készít belőle német óvodások számára.(nem vodások)
    A csatorna hazai nézői számára kissé leegyszrerüsített, szinkronizált, magyarázó szöveggel ellátott változatot is készítenek.

  35. @Letícia:
    A fenti szabályodat alapjaiban forgatnám fel, mert rengeteg egyszerű kisembert ismerek, akik leléptek az országból (Ausztriába, Németországba és Angliába), míg a zsenik maradtak és itt próbálnak boldogulni. Bár ha valaki tényleg zseni, akkor ez utóbbi nem olyan nehéz számára 😉 Hogy is van a mondás? Vakok között félszemű a király? 😀

    Én sem adnám édesanyámat… ráadásul olyan meggyes sütit csak kevesen lennének képesek készíteni, mint amire ő képes 🙂

  36. “rengeteg egyszerű kisembert ismerek, akik leléptek az országból (Ausztriába, Németországba és Angliába), míg a zsenik maradtak és itt próbálnak boldogulni.”

    Ez a paradoxon már létezett a rendszerváltás után is, amikor rengeteg “egyszerű kisember” vágott bele vállalkozásba – és nem kevesen haladtak is egyről a kettőre – “zsenik” meg kevésbé. Aztán ráközelítve a kérdésre kiderült, hogy az “egyszerű kisemberek” korlátja arra is kiterjed, hogy mit sem tudnak az előttük lévő akadályokról, ezért bátran vágnak bele a bizniszbe, és mivel az akkori állam ellenőrzési és koordinálási potenciálja folytán Parkinson-kóros, lobotómián túlesett agyagszoborhoz volt hasonlatos, a mit sejtő belevágók közül, pusztán a nagy számuk miatt, sokan meglepően jól teljesítettek. Még többen meg nem, mert a jámbor tudatlanságnak is van határa a piacon.
    Így mennek ma ki sokan, és jönnek haza közülük azok, akik odakinn döbbennek rá a korlátaikra, még inkább azok következményére.

  37. @dr. mesterseges szinezek: ha asztalos, fodrász vagy CNC-esztergályos lennék lehet én is lelépnék. De sajnos (?) magyar nyelvhez kötődő értelmiségiként nem könnyű a pálya kint. Zsei meg nem vagyok. De azért nem sajnáltatom magam, lehetne rosszabb is. És máshol sincs kerítésből a kolbász, szóval addig kell nyújtózkodni, amíg takaró van…:)

  38. nagyon jó az írás de nagyon sajnálom hogy ez csak kitaláció. Szívesen végig nézném azt ahogy bőröndökkel elmegy a családjával egy másik országba de inkább egy lakatlan szigetre dobják le ha nem tud megváltozni mert ezekre az eszmékre nincs szükség amit a Jobbik képvisel.
    Sokkal tisztább lenne a levegő ha nem lenne a jobbik

  39. @HUN_Sector: “te meg nekem ajvékoló budaihegyekbenlakócigánytsohanemlátottbibsi “

    Le vagy maradva egy brosúrával, már a Zagyva nevű, hozzád hasonlóan kikezdhetetlen magyarságtudatú nemzettestvéred is ledöfné (gyk.: kúrná) a cigó Osztolykán Ágnest!

  40. @Letícia:
    Jó, akkor vele majd filozofizáljál.
    Én csak dugásra jelentkeztem. A filozófia-casting a másik ajtó. 🙂

    (Te egyébként szintén egybites vagy, mert maradtál ebben az országban? 🙂

    @kittrabi:
    Nem vodások. Vonások.

    @Dr. (cath.univ.) Adofizeto:
    Mondjuk aki férfi létére Osztolykán Ágnest bőrszínre való tekintet nélkül nem kúrná, nemzetiségtudattól függetlenül, annak valami gond van a fejében.

  41. @Közbiztonság Szilárd: nem gondolnám magam egybitesnek, de ki tudja, másnál lehetek akár az is. (Mondjuk mert ő az, és csak annyit ért meg belőlem, vagy olyan okos, hogy hozzá képest én egybites vagyok usw.)

    No, hogy miért maradtam – még – itthon, arra sok okom van, de a legfőbb, hogy szeretem ezt a majomországot. Másképpen meg nem tudok annyira jól idegennyelvet, hogy azon szakmázzam azt, amiből élek. Bár tettem lépéseket (diplomafordíttatás, különbözeti vizsgák megtekintése, szaknyelv tanulásának elkezdése, stb.) a külföldi munkavállalásra, de pár hét próbaidő után rájöttem, nem szeretem én a más éghajlatot, úgyhogy maradok itthon. Meg hát a szerelem, szerelem és a szerelem marasztalt végleg. :)))

    Egyébként filozofálni járok a blogokra, nem másért…:D

  42. @HUN_Sector: mi ez a kép, fiatalok? LMP politizálása kimerül performanszokban, azért is utálom őket. Az a Vágó nevű, Petőfit nyíltan maga hasonmásának való pödre bajuszú manustól a hideg ráz, a volt Szakasits, ma Schiffer-unokának legszívesebben gyógyszert íratnék, annyira sápadt állandóan , mint egy lárva, szóval ha ezeknek gerjedsz valamelyik nő”elv”társukra is, hát, őszintén: sajnálom anyukád meggyes pitéjét tőlük, mert kár beléjük, ezt vélem! 😉

  43. @Letícia: Neeem 🙂 Csak a fentiek felvetették, hogy aki Osztolykán Ágnest kufircolnák, mert normális ember(?) azt tenné, én meg mutattam nekik egy volt lmp-s képviselőt, aki fényévekkel jobb nála. 🙂