A Telenor április 1-jével kivonul Magyarországról, mert múlt pénteken és szombaton megfagytak az előfizetőik.

megfagyott telenoros.jpg

Nálunk otthon Norvégiában ilyen időjárással kezdődik a tavasz. Én ilyenkor hozom fel a leandereket a pincéből, ablakot pucolok, naftalinba teszem a North Face kabátomat, legyantázom a bikinivonalamat. Nagyon sajnálom, hogy nem küldtünk SMS-t, majd legközelebb” – mondta Anette Holger Rasmussen kommunikációs igazgató.

A cég szerint azonban jó hír, hogy a 3,5 millió telenoros előfizetés a duplázások miatt nem ennyi konkrét használót jelent, így a magyar népesség csak 2,5 millió fővel csökkent.

Pintér Sándor is megszólalt az ügyben: „Megtaláljuk a felelősöket, a TEK már el is indult Oszlóba. Ami a népességfogyást illeti, egy részét megoldjuk Kínából, illetve mozgósítottuk Deutsch Tamást is!

41 KOMMENT

  1. A katasztrófa-helyzetért az időjárás és a Nem.Egy.Működő polgárok mellett a Telenor is felelős, kizárólag a Nem.Ügy.Kormánya volt felelőtlen.

    Az SMS-ben való tájékoztatás mellett azért nem informáltuk a közmédia közönségét is, mert az archív műsorokon elalvó tévénézőket nem akartuk rossz hírekkel zavarni. Különösen azután lett volna blamázs, hogy egy napig ezt teljesen elfelejtettük. És ha valaki mégis útnak indult a tévénézés után, annak úgyis küldtünk SMS-t, amit akár 24 órán belül bizonyosan meg is kapott, feltéve ha az elakadás környékén a mobilhálózat működött.

    Felhívom a figyelmüket, hogy halálos áldozatai csak a 2006. augusztus 20.-i viharnak, valamint Gyurcsány egészségügyi reformjának voltak, hála a Nem.Egy.Működő kormány kommunikációjának!

    Mini.elnökünk a rossz időjárásra és világnemzeti elfoglaltsága miatt megismétli Március 15.-ét, mely alkalomból a belügyminisztérium és a katasztrófa-védelem összes vezetőjét kitünteti, Giró-Szász András 100%-os kommunikációs és túlélési teljesítményének elismerése mellett.

  2. Ne bántsátok már a Telenor-t mert nem küldtek szét millió SMS-t mert valami csicska odatelefonált. Komoly cégnél vannak világos eljárások ki rendelhet mit és milyen körülmények között.

  3. @Brian Cohen: Figyelembe véve Pintér elvtárs nyilatkozatát (kivizsgáljuk (értsd: megbüntetjük) a Telenort és egyúttal kérjük a másik két szolgáltatót, tekintsenek el a SMS díjak BM-nek történő kiszámlázásától), szerintem színtiszta útonállás, amit a kormány művel (nem először). Szóval, a Telenor teljesen racionálisan döntött. Már amennyire racionális lehet egy cég ebben a -szerény véleményem szerint- elbaszott banánköztársaságban.

  4. @Brian Cohen: Es neked a NER az smafu? Igenis, aki csilliardos extra profitokra tesz szert azzal, hogy elveszi az oreg falusi neni tyukjait, az ilyenkor hadrafoghato legyen es kuldje azt, amit a Zemberek mondanak!

    En peldaul most szeretnem, ha kikuldene, hogy van egy hasznalt, de jo allapotban levo funyirom, amit takarmanyra becserelnek!

  5. A közvélemény-kutató mai adatai szerint még nem vezet eléggé a kormánypárt, úgyhogy egy azonnali 10%-os Telenor Rezsi Csökkentés alighanem elkerülhetetlen lesz. Az országos felháborodásra való tekintettel az ezt megelőző, erről szóló Nemzeti Konzultációt talán el is lehet hagyni.

  6. ebből is viccet csináltok????

    amikor én meg 49 órája ülök a kocsiban
    és hogy ne foggyon a nafta be se indítottam!
    így átülnöm nem kelet más kocsiba
    bár a rendőrök próbálkoztak de Pintér smst
    megmutattam és elhúztak a fenébe… itt fagyok…
    meddig üjjek még itt a Petőfi híd közepén a kocsiban?

    mikor jön már az újabb sms utasítás ????

  7. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: “A közvélemény-kutató mai adatai szerint még nem vezet eléggé a kormánypárt, úgyhogy egy azonnali 10%-os Telenor Rezsi Csökkentés alighanem elkerülhetetlen lesz. Az országos felháborodásra való tekintettel az ezt megelőző, erről szóló Nemzeti Konzultációt talán el is lehet hagyni.”

    A Telenor vezetői boldogan elfogadják a kormány felajánlását rezsijük 10%-kal való csökkentésére.

  8. Belügymininisztéium(?) Ha ezt az esemst még nem megfagyva kapta, válaszoljon! Ha, igen, akkor is! Ha látta Pi életét, induljon el a szülőhelyére, de ha nem akkor. is, 3.14csányi(?) óra alatt pontatlanul számtalan ország elérhető.

  9. Bakondi-Batman testi erejét és ügyességét, deduktív nyomozói képességeit és tudományos jártasságát felhasználva, denevért mintázó sötét álruhát öltve portyázik éjszakánként városa hóval betemetett utcái felett és sas módjára veti magát rá a fuldokló hóbucka-lakókra..ha..ha..ha….

  10. Pintér 20 és fél órát tévedett
    A belügyminiszter a hatóságok gyors reagálásra emlékszik, de ilyennek nincs nyilvános nyoma…….Pintér-tata ! Te meg csak a paplan alatt fantiziájjá mááááá….ne a látóknak……

  11. Nem reklámozzák hogy ki találta ki ezt a primitíven buta sms-t , amit vasárnap kaptam meg napsütéses miskolci otthonomban !?
    Egyáltalán,…hány embernek segített ?? 2 ? 5 ? Szerintem ennek hatására senki sem szállt át más autójába…mert vagy megtette magától,…vagy nem volt szükség rá (nem arra volt szükség !!)

  12. A lényeg, hogy az elvtársak veregetik egymás vállát és megjutalmazzák egymást, miközben hozsánna megy a tévében róluk.
    Mi meg legyünk boldogok, hogy ilyen kormányunk lett, illetve szállt alá az égből közénk. Éljen.

  13. Nem védem a Telenort, mert sokszor pocsék szolgáltatást nyújt, de itt nem ők hibáztak. Nem az a hivatalos szerv kereste meg őket, akinek joga lett volna egy ilyen kéréshez! Megvan ennek is a protokollja. Ennyi erővel én is kérhettem volna, nyilván nem teljesíthetik. Ha megfelelő a kormány működése, akkor mindenki kapott volna már min. 13.-án sms-t, hogy ne induljon útnak, de még 14.-én se lett volna késő… Ehelyett egy semmitmondó sm-t küldött szét a másik két szolgáltató 15.-én. 15.-én!!!

  14. @Dour ®: Nem.Egy.Működő Rendszerünk alapkövetelménye az alaptörvény-írás, ezt minden képviselőnk megtehetné. Az alaptörvény-olvasás nem szerepel a felcsúti kiválasztás kritérium-rendszerében.

    Fenti állításomat annyiban pontosítanám, hogy a természetet az ember nem, csak Mini.elnökünk “lett volna” képes legyőzni, de sajnos nélkülöztük atyai támogatását. Nem is kell ezután bizonygatnom, mennyire fontos az ország jövője szempontjából I. Nagy (Bolse) Viktor újrakoronázása!

  15. @bélabácsiegybrutálisfazon: :o))))

    Mi is majnem lementünka zanyóssala parkolóba, hogy átüjjünkegy másik autóba. Demire mekkaptuka zesemesset, már nemis volt hidega zuccán… Nomega szomszédok is elzavartaka hüjeségünkkela kocsijaiktól, úgyhogy visszamentünka lakásba fázni, állampógári kötelességből…

  16. Nem.Egy.Működő kormányunk, levonva a katasztrófa-helyzet tanulságait, belátta, hogy a központosítás még nem teljes. Ezért Mini.elnökünk eljárást kezdeményez a T-Mobile és a Vodafone ellen is, mivel nem továbbították a Telenor ügyfeleinek ürügyminisztériumunk üzenetét. Az országgyűlés pedig a vizsgálat megállapításai alapján szavazni fog arról (és miért ne szavazná meg?), hogy a katasztrófa-elhárításhoz elengedhetetlen az egységes és kizárólagos állami mobilszolgáltató kialakítása, a piaci szereplők kártalanítás nélküli kisajátításával. Úgy értem, a Nem.Ügy. kormánya nem vár el kártalanítást a szolgáltatóktól azért a kárért, amit felelőtlenségükkel okoztak, mert az al.törvény alapján ez már tényleg sok lenne.

  17. Szombat este óta, mijóta mekkaptuka zesemesset, egyfojtába próbálunka zanyóssal átülni másik kocsiba, de senkise engedi. Igaza vana Pintérnek, ezeka zállampolgárok nagyon fegyelmezetlenek, nem hallgatnaka zutasításra!…