A gyerekeknek szóló újság lapjai közé ragadt húspogácsák miatt ismeretlen tettes ellen indult meg a nyomozás.

marhahus.jpg

Az újság magyarországi terjesztője szerint az Anglián keresztül Romániából rendelt újságba valahol Magyarország és Franciaország között kerülhetett a Fingus márkájú marhahúspogácsa. Az Állami és Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat berendelte az újságosoktól a Lovasnemzet és a Lovasélet összes számát is, valamint arra kérik az olvasókat, hogy ne nyissák ezeket a magazinokat, ha már megvették. 

Az európai húsbotránnyal kapcsolatos hír még, hogy lóhúst találtak Overdose-ban. Az állat gondozója belső vizsgálatot rendelt el. Azt azonban cáfolják, hogy emberhús került volna a tápjába.

18 KOMMENT

  1. Póruljártak ezrei tüntettek a franciaországi Chevalbite pénisznagyobbító klinikája előtt, miután kitudódott, hogy a cég lóhúst ültetett be férfitagjukba. A nadrágjuk alatt hatalmas pénisztokot viselő kárvallottakon az utca két oldalán felsorakozott nézőközönség “Nyihaha”, “Rád fogadok”, “Ügessetek” és hasonló táblákkal köszörülte humorát. A tüntetők közé vegyült nők izgalmas lófarok frizurákkal fejezték ki rokonszenvüket.

  2. Britt állatvédők vizilovat találtak a Coca Colában.
    Magyar fogyasztóüldözők lótetü nyomaira bukkantak a csabai lókolbászban.
    Halbiológusok emberhús és egy szörfdeszka nyomait találták egy cápauszonyleves konzerv szállítmányban.
    Mitől meztelen és nyálkás a gyermelyi csigatészta?

  3. A Hírcsárda által leírt marhaságok között az utóbbi időben több alkalommal is lóra utaló nyomokat találtak a MÚOSZ vizsgálódó illetékesei. A szervezet felszólította az interetes lapot, hogy a jövőben tartózkodjon a “lófasz”, az “elpatkol” és más, lovakkal összefüggésbe hozható kifejezések használatától. Egyúttal azt javasolta a lapnak, zabolázza meg a szerzőit, mert több munkaidőben irodaházból panasz érkezett a nyerítve röhögő dolgozók miatt.
    A Hírcsárda szóvivője mindössze egy szóval kommentálta a MÚOSZ állásfoglalását: “Bullshit.”

  4. @béla a görög: csatlakozva hozzád:
    My Little Pony, ahogy hallom: máj lidl puni, azaz: az én kicsi punim.
    Ez bizony sexújság cim. Na de gyerekeknek szexújság? Nóóórmális?
    Erkölcsöcsőszők! Etikológósok! Szent Annamária Rózsa! Miért nem csaptok le seprűtökkel?

  5. Marhahúst találtak matolcsy györgyben. A mennyiség – a roncsolásos vizsgálat alapján – nagyobb, mint amit akár 10 adag vörösboros marhapörkölt elfogyasztása is indokolhatna (nokedlivel). A későbbi elemzés kimutatta, hogy matolcsy 99.99%-ban marhahúsból áll. Ezek után koponyalékelést is végeztek, aminek során az “akár már a jövő hónapban is megegyezhetünk az IMF-fel” típusú grammatikai töredékek mellett – szivacsos agyvelő helyett – agyvelős szivacsot találtak.

  6. Egyáltalán annak kén örüléni hogy hust találtak valamiben!!

    Nem ? Amilyíen szart műanyagot minden rohadt fürészport megetetnek a népekkel!!! Mocskos gazemberek ezek az élelmiszer és gyógyszeripari csürhések!!

  7. Lóhúst találtak Matolcsy Györgyben! Az elsődleges pszichiátriai vizsgálatok kimutatták, hogy a beléje helyezett lófasztól javultak a miniszter úr kognitív képességei. Ezen felbátorodva a kormányfő elrendelte a hasonló kezelések végrehajtását a kormány összes tagján!

  8. Irodalomtörténészek tyúkot és kutyát találtak Petőfi egyik versében.
    A felháborodás országos méreteket öltött, és nemzetközi botrány várható.
    Az írószöveccségek megvonják a kosút dijat az ágyban, párnák közt posz humusz költőtől, ami már amúgy is elég M ákos lett.

  9. tuggyátok nem vagyok 1 nyelvtannáci…
    de a hejesírás emeli fel a (lovas) nemzetünket!

    “ne nyissák ezeket a magazinokat”
    hejesen: “ne nyissák KI ezeket a magazinokat”

    szóval hiányzik a tuggyuk “KI”