A három fiatalt hosszú előkészület után egy plázában fogták el a kommandósok.

plaza tek.jpg

Több hónap előkészület és fedett nyomozás előzte meg azt az akciót, amelynek során elfogták V. Istvánt (13), K. Sándort (12) és P. Imolát (13). A nyomozás során a rendőrség adatokat és terhelő bizonyítékokat gyűjtött a gyanúsítottak ellen, egy fedett nyomozó Kaliforniában tanulta meg a mozdulatlanságot, hogy beépülhessen a Calzedoniába próbababának, egy másik nyomozó pedig többször bukott hetedikesként épült be V. István osztályába még tanévkezdéskor. Az akció egyébként majdnem megbukott, amikor a nyomozó egyszer véletlenül a szolgálati Audi Q7-esével ment iskolába.

Az akció sikere az időzítésen és a meglepetésen múlott: a három fiatal éppen pizzaszeletet evett a szökőkútnál, amikor a TEK emberei iskolakerülésen kapták őket. Amennyiben a bizonyítékok helytállónak bizonyulnak, a három fiatalnak meg kell írnia egy magyar fogalmazást és egy kémia témazárót.

40 KOMMENT

  1. Viccen kívül.

    Személy szerint csak örülök neki, ha az iskolakerülés ellen fellépnek azok, akik tenni tudnak ellene. Ebben a korban pár gyereknek nincs annyi esze, hogy magától rájöjjön, hogy szüksége van a tanulásra. Pár szülő meg csak biológiailag alkalmas a szülőségre, szellemileg nem – gyereknemzésre és -kihordásra képesek képesek, gyereknevelésre nem.

    Érdekes, hogy az a kormány lép fel az iskolakerülés ellen (helyesen), amelyik amúgy hülyeségeket tesz be a tantervbe, leépíti a felsőoktatást, és mindenféle módon igyekszik kitolni a felsőoktatás hallgatóival és oktatóival (ezzel leépítve magát az országot).

  2. OFF

    Nincs a Hírcsárdának információja arról, hogy Zsiga Marcell mikor folytatja a mikroblogját? Hatalmas igény lenne rá, az utóbbi időszakban sajnos rengeteg, a Hírcsárdával ellentétben megbízhatatlan, balliberális szennymédium igyekszik meghurcolni a nevét, mindenféle koholt vádakkal!

    Erről van szó:

    zsigamarcellmegel47ezerforintbol.tumblr.com/

    A kérdést lehet hogy felvetem még párszor, mert egy ilyen fontos témát nem szabad hagyni elsikkadni.

    ON

  3. A tudósításból kimaradt, hogy az iskolakerülők kemény ellenállást tanúsítottak. Egyikük fegyvernek látszó harmadfokú egyenlettel próbálta földre kényszeríteni a kommandósokat, a többiek túszokat ejtettek, és közölték: addig nem engedik őket szabadon, amíg azok hibátlanul el nem szavalják a teljes Toldi-trilógiát.

  4. @az_igazi_trebitsch: hahaha! Röhögnöm kell, méghogy harmadfokú egyenlettel? Egy közönséges Pitagorasz tétellel futamították meg a TEK-et s csak amikor megérkezett a segítség 2X2 formájában ami nem 5 vagy 6! csak akkor adták meg magukat a gaz iskola kerülők!!!

  5. @ezanicknevem:

    A Nem.Egy.Működés kormánya nevében visszautasítom azt a hamis híresztelést, miszerint az új Nem.Tanterv miatt szaporodtak meg az iskolakerülési esetek oly mértékben, hogy a TEK kényszerítő intézkedései nélkül épeszű diák nem lenne hajlandó végigülni az órákat!

  6. A három iskolakerülő közül V. Istvánról már hallottam.
    Kilenc terstvére közül nyolc lány, anyja bizanci, apja IV. Béla pedig rasszista, mert nagyon utálta a mongolokat.(előítéletből perzse).
    A fiú jóravaló, nagyon szereti a kissebségieket, főleg a kunok a gyengéje.
    Ez a TEK előszeretettel üldözi a volt magyar királyokat.
    Különösen rávetették magukat V. Lászlóra, aki cseh, magyar, és horvát király is volt.(1440-1457, azaz fiatalkorú)

  7. IQ 93 + Audi Q7 = IQ 100, azaz az átlagos intelegemenCIA szint.
    Na ezért kel még 85 db. AudIQ7, hogy meglegyen az átlag feletti problémamegoldó képesség, ne csak terrorista gyanús kismacskákat tudjanak leszedni a fáról.

  8. ezek a tekesek audisták ? amugy láccott rajtuk külsőre is ! bár azt hittem debilek…

    @tobias2: az alkotmányban ijjenek lesznek…

    Jocókám! hazafelé hozz 2 kg krumplit! és tejföl is kellene! szi a Te kis Tüncikéd!

    (ájpeden írta handó tünci szájer jocinak)

  9. Romokban a gazdaság és az alsó – közép – és felsőoktatás a legnagyobb problémánk. Mint az alkoholista apuci aki a gyereken veri el, ha kirúgták a munkahelyéről.

  10. @Mindfield: ja ja… hol vannak az adóforintok?

    1980 óta hazánkból 53 240 000 000 000 Ft-ot menekítettek offshore számlára a hazai (adó vagy más) hatóságok elől (ez 5 324 000 Ft/lakos, beleértve az újszülötteket és 10 millióval számolva…)

    ezzel a világon abszolút értékben 13-dikok,
    egy főre vetítve harmadikok vagyunk… (Kuwait és Szingapúr után)
    de a két előttünk lévőnek a szumma hosszabb távon gyűlt (nekik 1970-től regisztrált, magyaroknak csak 1980-tól lehetséges lopni)
    illetve Kuwait esetén a forrás nyilvánvalóan az olaj…
    szóval dinamikát tekintve VILÁGELSŐK VAGYUNK pénzeltüntetésben

    csak pár összehasonlítás
    -ez hazánk GDP-jének 300%-a
    -az offshore-ban parkoló összegből a teljes államadósság (17 437 500 000 000 Ft, azaz 1 743 750 Ft/lakos) HÁROMSZOR lehetne kifizetni
    -kb a GDP harmada az éves befizetett adó…
    tehát ez a kilopott pénzhegyért cserében 10 évig nem kellene adót fizetni
    -vagy másképp: 30 éven át minden befizetett adó átlag 1/3-át ellopták…
    -a 7 éves EU támogatásunk, ami (a 2004-2013-as) 25 milliárd euróról épp most (2013-2020) NŐTT 20 milliárd euróra, az 5 840 000 000 000 Ft, azaz 584 000 Ft/fő a 7 évre, ami gyakorlatilag az offshore-ba rejtett pénzek tizede

    http://www.taxjustice.net/cms/upload/pdf/The_Price_of_Offshore_Revisited_Presser_120722.pdf

  11. A betyár mindenit már neki; első olvasásra simán elhittem a címet a blogketrecben, utána láttam hogy HCs, és ISMÉT megállapítottam, hogy többé nem lehet egy hír tartalma alapján megmondani, hogy valódi-e.

    Nagyon jók vagytok.

  12. Nekem a P. Imola olyan ismerős…
    Ja nem is most látom még kiskorú, akkor ez nem az a P. Imola mert az már nagykorú volt. Legalább is nekem azt mondta 🙂

    Ma Imola és Mollusca napja van. Boldog névnapot kívánunk minden Imolának és Molluscanak. Különösen P. Imolának és P. Molluscanak.

  13. @Felicitasz: Miért, ha azt írta volna, hogy Gyurcsány Ferenc ma reggel 7:55-kor átúszta a Dunát tiltakozásul a nácigyilkos Zorbándiktatúra ellen vagy azt, hogy Bajnait Obama kinevezte a Magyar Népköztársaság miniszterelnökévé, az ugyanolyan hihető lett volna:))((:

  14. Nagyon helyes . Igy kell bani ezekkel a kis logos gecikkel.
    Ezenkivul a cigizokre is lekene csapni. Es ha egyaltalan vannak szuleik, ezeknek kis szemeteknek, akkor kurva nagy birsagot kiosztani, amiert hagyjak dohanyozni a gyereket.

  15. Lemondott Keith O’Brien skót bíboros
    Tavaly az év bigottjának választották Angliában,
    majd „nem helyénvaló közeledéssel” vádoltá

    …HMMM HÁT…AMÍG A BÍBOROSI FUNKCIIG FÖLJUTOTT, ELÉG SOK HOMOSZEXUÁLIS FÉLREKEFÉLÉSE, UN. “KÖZELEDÉSE” LEHETETT NERKIJEHHHHH ! :o)))))))

  16. Orbán: Még tiltani kell a vörös csillagot
    A miniszterelnök szerint nem időszerű feloldani
    az önkényuralmi jelképek használatának tilalmát.

    …VIKTOR !
    TÉGED MIKOR TILTANAK BE, MINT ÖNKÉNYURALMI JELKÉPET ?????! :o)

  17. @kvadrillio: “Tavaly az év bigottjának választották Angliában,
    majd „nem helyénvaló közeledéssel” vádolták” Ez nagyon jó kifejezés, elképzelem pl. ahogy égő cigarettával közeledett a kiömlött benzinhez, a pilótavizsgán ötven centire húzott el az irányítotorony mellett és emiatt meg is húzták, magasra emelt Bibliával közeledett a Kába kőhöz Mekkában, satöbbi. Imádom az ilyen félméteres, illatos púderrétegeket a büdös igazságon.

  18. @Lindalinda: Ami jó, aza libellárisoknak rossz, és ami rossz, az nekik jó. És mivel fordítva lássáka világot, ezér ha valami rossz, asztat jónak lássák, és az nekik rossz, de ami meg jó, asztat rossznak lássák, és ezér nekik jó… Ijjen furfangossan verik át ezeka libellárisok méga zojjan dörzsölt eccerűjeket is, mint Magácska…