A Civil Összefogás Fórum (CÖF) gyilkosságot követett el Bajnai Gordon karaktere ellen, ezért nem marad más, mint a vendetta – áll az E14 kommünikéjében, amit már szamizdatként terjesztenek az offline internetkávézókban.

gordon.jpg

„A Bajnait Gyurcsánnyal egy plakáton szerepeltető kampány – amelyben 60 fokon összemossák a két politikust egymással, egy Paul and Shark vitorlázó szvetterrel, és egy halom privatizált 100 forintos bankjeggyel – egyfajta pogromkezdemény a demokratikus ellenzékkel szemben” – mondta Inárcsi Róza Dorka, nemzetközi karakterjogvédő, és CEU MBA helyszínelő.

A karaktergyilkossággal nem csak a CÖF vádolható. A gyanúsítottak padjára kerülhet még a CIF, a BIP, a JAR, és a WU2 is. Meister Proper biztos alibivel rendelkezik, mivel a kampány idején Dortmundban volt egy óriásplakát-felületkezelési továbbképzésen.

Kiszivárgott információk szerint a vendetta klasszikus lesz. Korzikai graffitisek fújnak kétfejű, dekázó-szopató oroszlánokat Magyarország legnagyobb tűzfalaira. Az oroszlán egyik feje Orbáné, míg a másik Berlusconié lesz.

„A többit a választók fantáziájára bízom” – mondta Bajnai, majd megfésülködött, és felhívta Ron Werbert.

32 KOMMENT

  1. “amit már szamizdatként terjesztenek az offline internetkávézókban”

    Offline világ… hallottam róla. Ez valami oprendszer, aminek jó a grafikája, de meg kell osztanod egy rakás primitív felhasználóval. Én nem használom.

  2. Az un. CÖF féreg fertőzte meg a könnyelmű számítógép felhasználók sokaságát. A féreg a gyanútlan Gyurcsány Bajnai képében jelenik meg a monitoron JPG,PNG,és GIF formátumban. A felhasználókkal folyamatos online kapcsolatot teremtve beférkőzik azok személyes adataiba és azokat felhasználva különböző hamis jelszavakat generál. Így pl.: „Szeretünk Gyurcsány és Bajnai!” vagy: „Viktor, együtt tettétek tönkre az országot!” „Legyünk gyarmata az IMF-nek!” „Nekünk Brüsszel diktál!” ”Legyünk a Gazprom legvidámabb barakkja!” „Szeretjük az offshore spekulánsokat, és a bankokat!” „Vigyük ki az adófizetőktől ellopott pénzeket Svájcba!” „Csak a Simicska-Nyerges Közgépe legyen nyertes pályázó!” „ Minden földet Mészáros Strómannak!” A terrorelhárítók már dolgoznak a féreg irtásán.

  3. Libajnai saját magát gyilkolta le amikor öngyilkosságba kényszerítette az embereket! Az égvilágon semmilyen trükkel nem lehet kimosni belőle akárhogy is igyekeznek!

  4. @csavari: fújod a hülyeségeidet, aminek semmi alapja. Ellenben a zsebnéró és tettestársai intézkedésének hatására egy rokkantnyugdíjas, akinek megvonták az ellátását, valóban szíven szúrta magát a megyei nyugdíjfolyósítónál!

  5. Milyen jó volt régen az internet, csak programozók, webfejlesztők és hasonló kockák voltak fenn. Viszont nekik lételemük a logika, most meg minden 40-es IQ-jú züllesztheti a netet.

  6. @burgener:

    Na igen amikor a vitsek féle vérbíró utódokkal vannak tele a bíróságok meglepő lett volna más ítélet! Akik Táncos Gáborra kenték a Körmendi gyermekgyilkosságot a valódi tettesek a zsidók helyett ezek az ítéletek teljesen “normálisak”!

  7. Az ember feledékeny! FŐLEG A FIDESZ SEGGNYALÓK.

    Kövér Lászlóról :” A gazdag életrajzi elemekből kár volt kihagyni a
    legfontosabbat: Kövér László felvételi vizsga nélkül került be az
    egyetemre.

    No nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert.
    Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat). A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem.
    Indoklás:
    “Az 1956-osellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért.”
    A gyermek nem felelhet az apa rémtetteiért. DE!

    Nem az apát vették föl az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem a gyermekét!!!
    Egyébként a köteles beszéd elhangzott Békés megyében, aztán Tatabányán az Árpád Szállóban, majd Szombathelyen. (a békési esetben pert is vesztett hazugságért a fidesz.) Ugyanúgy szólt mindhárom helyen. A http://www.nyugat.hu honlapról letölthető (volt) a teljes beszéd, nem szövegkörnyezetéből kiragadva a rajongó polgárok aljas röhögésétől kísérve.
    Letöltöttem magam is.
    Számtalanszor bukott az egyetemi vizsgákon, arra már nem terjedt ki a kitüntetés hatása.
    Két alkalommal évismétlésre is kényszerült. A 2,0 átlagot elérő diák 5 éve alatt végezhetett a jogi karon,

    Kövérnek ez 7 évbe került.

    (Deutsch Tompika 14 és fél évéhez képest, persze,szép eredmény.)
    Jutalomból került az MSZMP KB-hoz tartozó Társadalomkutató Intézetébe, közvetlenül Aczél elvtárs keze alá.
    Kommunista vérétől vérátömlesztéssel sem lehet megszabadulni. Ez érvényes egykori ifjúkommunista társaira is.
    Viktorkának mondta az egyetem oktatója: “Viktor, rosszabbak vagytok Kun Béla Lenin-fiúinál!
    “Nem véletlen, hogy Kun Béla unokája a mai napig résztulajdonosa, főmunkatársa a Hír TV-nek. A
    kommunista vérvonaltól soha nem tud a fidesz megszabadulni. A fideszesek példája (Kövér, Orbán és a többi) hasonlatos ahhoz a dakota indián-főnökhöz, aki abba őrült bele, hogy új bumerángot akart venni, de nem tudta eldobni a régit.

    “Kommunista szalonnából, nem lesz demokratikus szalonna!” – ahogy a másik köztörvényes is megfogalmazta.

    Más.

    A debreceni huszárhadnagynak (Kósa) még mindig nem sikerült a diplomát megszerezni. A példatár kimeríthetetlen.
    Nem véletlenül fogalmazták meg már régen:

    “A hülyeségnek csak alsó határa van.” Nyugat.hu

  8. A Három közjogi Buga Jakab országa vagyunk…egy Tompika udvari bohóccal.. fűszerezve:DDDDDD ,….. de mindennek vége van egyszer..és ennek csúnya vége lesz!!!!!

  9. Szegény Bajnai karakterét meggyilkolták és azóta is folyamatosan genkelik, az accountjánt föltörték és defészelték, a killjét elsztílelték, stuffját ellootolták, avatarját pedig meghungaromémelték. Szegény Bajnai.

  10. @Tényfeltáró: “Tőlem 5 +1 milliót akarnak lenyúlni.” Á, biztos csak kölcsönbe kell nekik. Mondd nekik, hogy havi 100% kamatra adod, akkor lehet, hogy odébb mennek egy házzal, ahol olcsóbb. Vagy közöld velük, hogy sajnos nincs annyid.

  11. Hivatalosan cáfolom azokat a híreket, miszerint Nem.Egy.Működő kormányunknak bármi köze volna ahhoz a civil propagandához, ami Gyurcsány Ferenc személyének felemelését célozza, Bajnai Gordon elismertségével összemosva!