Az elkövetők három raklapnyi hamis GDP-t akartak behozni az országba kelet felől. Az kormány szerint az esetnek nincs köze Orbán Viktor oroszországi látogatásához.

csempesz-640x366.jpg

A hátárőrök a záhonyi átkelőnél lettek figyelmesek egy orosz rendszámú kamion gyanúsan viselkedő sofőrjére. A jármű átvizsgálása során a keresőkutya nagy mennyiségű hamis GDP-re bukkant, amit plüss medvékbe varrva, valamint Déli Áramlat márkájú csokoládészeleteknek álcázva próbáltak meg elrejteni.

A határőrség szóvivője kérdésünkre elmondta, hogy már várták a csempészek felbukkanását, hiszen az utóbbi években jelentős hiány alakult ki GDP-ből az országban, így érezhetően megnőtt iránta a kereslet, de ekkora mennyiségre, ráadásul 100%-os tisztaságú GDP-re ők sem számítottak.

Az eset gazdasági hatásairól meg szerettük volna kérdezni Matolcsy Györgyöt, aki kollégánk bemutatkozása után ijedtében átmenekült a jegybankba, a nemzetgazdasági tárca élére helyette kinevezett Varga Mihály pedig csak annyit mondott, hogy még nem hallott erről a szerről, de megadta nekünk Dr. Zacher Gábor telefonszámát.

26 KOMMENT

  1. Legújabb hírek szerint a Közgép több tízezer seprűt és többszáz tonna szönyeget szállít az Adósságkezelő Programnak. A projekt következő, “Üthetjük” nevű fázisában kisebb erdőnyi botot fog szállítani állami megrendelésre. A GreenPeace már toborozza az önkénteseket, akik a magyar cserjékhez fogják láncolni magukat, láncfűrészálló ruházatban.

  2. @Vitéz László: szerintem is, rég láttam már ennyire profi munkát! (És ezt nem betanított lángossütőként mondom, volt némi közöm a médiához.)

    Azért örvendetes ez a profizmus számomra, mert arra gondolok, hogy komolyabb erők mozdulhattak meg a háttérben. Ez a profizmus ha társul a diákok, egyetemisták eszméletlen szerethetőségével, szerintem átütő erejű lesz a bolsevikokkal szemben.

  3. Rég láttam már ilyen ronda csempét, kéne a rosebnek.
    Persze ízlés kérdése, ki milyenre csempézi a furgonja hátulját.

    Tudtommal a magyar GDP-ít speciális, szivattyúval is ellátott tartálykocsiban szállítják, nem fekete nejlonszatyrokban.

  4. @Dr. (cath.univ.) Adofizeto: Mi ez a fékevesztett, hátrafelé gyalogolós propaganda az egyetemekért?! Földig rombolni mindet és focipályát a helyükre! A jogi és közgazdász tanszékekről pedig mindenkit elküldeni Borsodba és Szabolcsba latint tanítani alsótagozaton! Sipirc! Ez kell, nem a drága egyetem a külföldre ácsingózó elhízott, lúdtalpas, pattanásos pubertásoknak! Próbáljanak a Római Birodalomba emigrálni a latintudásukkal! Na!

  5. @kittrabi: “Persze ízlés kérdése, ki milyenre csempézi a furgonja hátulját.”

    Férfi bemegy a kuplerájba, kérdi vannak-e a lányok között feketék.
    A legfeketébbet kérem!
    Bemegy a szobába, ott fekszik egy gyönyörű fekete nő.
    – Üdvözlöm hölgyem. Khm. Megtenné, hogy teljesen széttárja a lábát?
    – Köszönöm….. nézegeti jobbról, balról, kicsit hátrébb megy, majd közelebbről.
    – Megtenné hölgyem, hogy az oldalára fordul, és ismét széttárja a lábát?
    – Köszönöm….. megintcsak nézegeti jobbról, balról, kicsit hátrébb megy, majd közelebbről, hümmög, cuppog.
    – Uram, már eleget nézte, akkor most jön végre, vagy sem?
    – Jaj, hölgyem köszönöm, nem akarok Önnel semmit sem csinálni.
    – Akkor meg mire ez az egész?
    – Tudja, most renováljuk a fürdőszobát, és kíváncsi voltam milyen lenne a fekete csempe rózsaszínű fugával…

  6. Először azthittem valami elírás, csak később esett le, hogy viccblogról van szó!

    Sajnos a GDP-t vagyis a végfelhasználásra kerülő megtermelt javak mennyiségét az oroszok nem importálják, hanem sajnos exportálják! Méghozzá import kőolaj formájában!

    Sajnos a GDP-t a nyersanyagok, alapanyagok, energiahordozók formájában exportáljuk, úgy hogy ezeket vesszük meg érte!

    Minden egyes forint, import energia hordozó, csak 2 forinttal csökkenti a GDP-nket… Ha pedig a munkanélküliség növelő hatását nézzük, mivel kimegy a forgótőke határon túlra, 7 forintot bukunk rajta! Mindnyájan,mert ennyivel kevesebbet ér a forint!

    Sajnos a vicc nem vicc… emiatt nyomorgunk…

  7. @tobias2: Halál gusztustalan!
    Mármint a fekete csempe rózsaszín fugával.

    (A HaHa-s filmre visszatérve: ugyetuggyukki forgat filmet visszafelé?! Újra lelepleződött a globalista világösszeesküvés.)

  8. A velejéig megrögzött Bajnai, aki együtt tették tönkre az országot, valamint bűnöző társai, nem különben Gyurcsány, nem átallották a békemenet szeme láttára és füle hallatára letagadni, mintegy cáfolatként azt a hírt, hogy Matolcsy szerint a kutyák és a TEK segítségével lefülelt majd elfogott dzsidipit, rövidítve GDP-t, jótékony célra kellene felhasználni. A gaz dasági miniszter, úgy is mint jobb kéz szerint, az elesett és rászoruló embereket – akik eddig nem jutottak máshoz, mint elesdél-hez ( rövidítve: LSD) – sürgősen ezzel a tudatmódosító szerrel kell helyesbíteni, hogy tábláikra a „Munkát, Kenyeret” helyett „Munkát, és GDP-t szeretünk Viktor” írjanak. Így már a közvélemény szemében is szimpatikus és követendő lesz követelésük, és azonnal érthetőbbé válna a mezőkövesdi molinókra írt: „Adjátok vissza a Lapátjainkat”, ami a híres író, A Wass velejéig magyar Floridában élt költő és író hazafi versét: az „Adjátok vissza a hegyeimet…” mintájára hívatott sajátos idézetként megfogalmazni az igaz mezőkövesdi hazafiak és magyar emberek sokasága. Igy ezek a GDP-től bódult menetelők a Békemenet szerint is igaz magyar emberekké válnának, és őket is a többi GDP -től elbódult békemenetelők tömött sorai közzé várnának.

  9. Azoka “hátárőrők”, azokazok, akik mexabjáka zárát annak, ha valakija kérdésükre (pölö: “Honnan vaneza csitipí?”) aszongya, hogy “Hááát…”?