A volt államfő vagyonnyilatkozatát adta be dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes. Állítása szerint nem plagizált, csak hasonló a gondolkodásuk.

201302_semjen.jpg

A reneszánsz komód és a szárnyasoltár csak véletlen egybeesés, ahogy 876 453,- forint értékű Takarékbank betét is. Mi tiltja, hogy ugyanannyi pénzünk legyen?” – tiltakozott Semjén. A vagyonnyilatkozatról megkérdeztük Schmitt Pált is, aki elmondta, hogy vagyonnyilatkozatát, amennyiben megtámadják, hajlandó akár bíróságon is megvédeni, sőt ha kell, valamennyi, a vagyonnyilatkozatában szereplő tárgyat is megszerzi.

Megkerestük az LMP illetékeseit is a kérdésben, de ők már nem léteznek.

15 KOMMENT

  1. @Aszongyaja Zanyósom: má’ csak az érdekül, hogy a kulcsot mikkoraggyák mán befele!
    Eleve rosz a neve a dokumentnek! Tömjén Zsóltár, csak a templony egerivel mérhető szegínységben veheti fel a versenytet! Vagyon, asse tuggyák, hogy azt eszik vagy iszák!
    Na szóval, a Zalaptörvénybe tessék belevéseni, hogya képvi-sellőnek nem vagyona van, hanem adóssága, és durva sok kőgazdag rokonya, akik folyton ki kell segíccsék őtet! Értve vagyok??

  2. Retteg a fidesz a Bajnaitól, még alig csinált valamit de már pánikolnak!

    – Az LMP nem lopott, csalt, hazudott mint az eddigi kormányzó pártok!
    Miért nem hiszed el, hogy el kell szakadni a két moslék párttól, a fidesz-szociktól?
    – Ha nem lesz IMF megállapodás, Varga Mihály miért nem takarodik, miért élősködik rajtunk?
    Szerepeltetni kötelező?? a számlákon a kormány által előírt csökkentést ( az eszem megáll)
    Lenne még itt pár kérdés a telefonadó és az áthárított bankadók mellett:
    – Hol van-lesz feltüntetve a villanyszámlán a világcsúcs fideszes 27%-os ÁFA miatti többlet-teher összege mind havonta, mind éves összesítéseben?
    – Hol van-lesz feltüntetve a boltokban az élelmiszerek, a ruhák, a benzin, a vonatjegy, MINDEN árcéduláján a 27%-ra emelt ÁFA miatti többletteher?
    – Hol a kötelező autóbiztosításon feltüntetve, hogy az új fidesz-adó, a biztosítási adó miatt mennyivel kell többet fizetni?
    – Hol a gyógyszeres dobozokon a felirat, hogy kedves nyugdíjasok, a megszorítások miatt ennyivel kell többet fizetni?
    – Hol a fizetési papírokon a kimutatás, hogy a Fidesz miatt, az adójóváírás eltörlése miatt (azaz a bújtatott szja-emelés miatt) ennyivel és ennyivel kevesebbet kaptok?
    Hol az éves összesítése annak, hogy mennyivel keresnek kevesebbet?
    Szarháziak!

  3. höhö…:)
    Erről a kölcsönvételről Vonza András kérészéletű agrárminiszter jut eszembe, aki – emlékszik aki emlékszik – hivatalából távoztával “véletlenül” magával vitt pár mobil telefont, fittnes eszközt, mobil szaunát, etc…
    Akkor járta a mondás: nem lop ő, csak vonz(z)a… :))

  4. Végre! Ma délután először szívből fölröhögtem.
    köszi!

    amúgy meg:

    Tisztőtt Bloggazda Urak, instállom mondják meg a Göndöcs gyereknek — annak a ****kretén**** rajzolónak — hogy egy régi olvasójuk tisztőtteti és megtarcsa mái napig a jóemlékezetibe!