“Szorgalmasabbak és a filmekben is jobbak. A rapzene pedig húzóágazat lehetne Európában is, míg a cigányzene visszaszorult a Mátyás-pincébe” – fejtegette egy politikusuk.

jay-gyozi-z-640x366.jpg

A kanadai plakátkampánnyal kapcsolatban a Jobbik illetékesei elmondták, hogy a Jobbik jobban örülne, ha a balliberálisok által romának titulált cigányok helyett inkább afroamerikainak titulált négereket küldenének vissza Amerikából. „Ott van az Obama is, sokkal jobban boldogul, mint a Farkas Flórián, vagy Győzike dalait is több kategóriával körözi le a Fifty Cent. Egy Bangó Margit vs. Beyonce összehasonlítás meg azt hiszem, tök felesleges” – gondolta Novák Előd.

A Jobbik álláspontja szerint rögtön látszik, hogy nem fajgyűlölők, mivel a sötétebb bőrszínűeket részesítik előnyben a fehérebb bőrszínűekkel szemben, sőt a hétvégén látták a moziban a Django (ami egy cigány név) elszabadul című filmet, aminek egy néger a főszereplője és tetszett.

20 KOMMENT

  1. Ez olyan, minthogy az Alstom metrók programjait Tetrisre cserélik.
    Siemens irányítóprogramja ugyanis nem képes vezérelni a régi orosz járműveket, emiatt jelenleg egy ideiglenes megoldás működik a vonatokon.
    A Tetris sem képes, de a metróvezetők legalább nem unatkoznak.