Több, illegális teljesítményfokozó szert gyártó cég jelentette be, hogy szívesen alkalmaznák a 41 éves, hétszeres Tour de France-bajnokot.

tested by lance.jpg

A “Good Fortune 2000”-t gyártó, sanghaji székhelyű cég, amelynek több tucat sportoló köszönheti tavalyi aranyérmét, nyilatkozta először, hogy hivatalosan is munkát adnának a bukott kerékpárosnak. Armstrong a hírre reagálva csak annyit mondott, gondolkozik az ajánlatokon. Doppingszakértők szerint az a legvalószínűbb, hogy szabadúszó lesz, vagyis csak egy-egy szer időszakos tesztelésére ír majd csak alá, nem huzamosabb időre.

A volt kerékpáros ezen ajánlatok nélkül sem lesz szegény: sportolói pályafutása alatt levágott haját és körmeit stábja összegyűjtötte és jelenleg darabonként, kis fiolákban árulják az armstrongdoperelics.com oldalon: vízben feloldva vagy csak nyakban hordva fokozzák a teljesítményt.

Közben új doppingbotrány van kialakulóban. Fényképek bizonyítják, hogy a londoni olimpián négy aranyat szerző Usain Bolt a versenyek előtt Lance Armstrong vizeletében fürdött.

6 KOMMENT